Şuanda 60 konuk çevrimiçi
BugünBugün376
DünDün3402
Bu haftaBu hafta8100
Bu ayBu ay8100
ToplamToplam10476524
bizi ilgilendirmez PDF Yazdır e-Posta


okumuyorum, haber aliyorum
Önceden de belirtmiş olduğum gibi Mihrac Ural adlı soytarının ne yazdığını aylardan beri okumuyorum. İşim çok, okumak da insanın aklına ve zamanına zarar...
Ama bir kişinin de durumu izlemesi gerek... İzleyen arkadaştan yazılanlar arasında ilginç bir şey görürse beni haberdar etmesini rica etmiştim. O da etti...
Öner Ödemiş adı bu sitenin okurları tarafından bilinir. Gerçeği Ömer Ödemiş'tir. Çek-sanat mafyasının alt düzey elemanlarından bir tanesidir. Antalya-Adana arasındaki bölgede dolandırıcılık başta olmak üzere pis işlere bol miktarda bulaşmış durumdadır.
Bu şahıs bir yazı yazmış... Yazı gerçekte Mihrac Ural'ın yazısı... Diyormuş ki, biz bu konuyu kapatıyoruz...
İki yönden ilginç:
Birincisi: Arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim diye bir söz vardır. Mihrac efendinin bu dolandırıcıdan başka pek kimsesi kalmamış.
İkincisi: Sen, "biz bu işi kapatıyoruz" diye ilan ediyorsan, bundan bize ne... Neyi başlatıp neyi bitireceğimizi senden öğrenecek değiliz.
Önceden de belirtmiştim: Mihrac Ural bir vesiledir. Esas olan, bir örgütün tarihinin değişik yönlerinin ortaya çıkarılmasıdır. Örgüt tarihindeki her pisliğin altından Mihrac Ural çıktığı için kendisi hakkında bu kadar yazılmak zorunda kalınıyor.
Yoksa neden yazılsın? Adamın dikkate değer bir özelliği bulunmuyor. En önemli özelliği, devrimcilere karşı bir suç makinesi olmasıdır. Bu nedenle üzerinde duruluyor ve daha da durulacaktır.
Geçmişimizle ilgili bir yalan üretme makinesi olduğu için, bunları ortaya çıkarmak zorunda kalıyoruz.
1,5 yıl kadar önce büyük bir gaflete düşüp de ağzını açmasaydı, kimse de kendisinden söz etmiyor olurdu. Şahsen ben kendisini unutmuştum. 
Başlangıçta "bunlara ne gerek var?" diyen arkadaşlar bile, devrimci harekette iyi bir iş yaptığımızı artık kabul ediyorlar.
Biz devam edeceğiz...
Yeni tanıklıklar yolda... Onları da okurlarımıza ileteceğiz...