Şuanda 256 konuk çevrimiçi
BugünBugün1407
DünDün6244
Bu haftaBu hafta15375
Bu ayBu ay15375
ToplamToplam10483799
İslam'da cinsel hayat PDF Yazdır e-Posta


Bu da nereden çıktı, diye sorarsanız, garip bir soru sormuş olursunuz. İslam’ın içi dışı cinselliktir. Türlü çeşitli örneklerini her gün yaşıyoruz. Son olarak “kız çocukları 13 yaşında evlenebilir”den, kız çocuklarına tecavüz edenlerin onlarla evlenmeleri durumunda cezalarının ertelenmesi –siz ortadan kalkması olarak anlayın- konuları gündemdedir.

Birisi yerinde bir soru sormuş ve “kişi erkek çocuğuna tecavüz etmişse ne olacak?” demiş. İslam’da çare tükenmez, onun da bir yolu bulunur.

Cübbeli Ahmet Hoca İslam’da erkek çocuklarıyla oynaşmanın adını bile açıklamıştı: bademlemek!

Dinen uygun olduğu gibi adı bile varmış…

Ne diyeyim, bunların yaratıcılıklarına hayranım!

Yirmi yıl kadar önce yayımlanmış “İslam’da Cinsel Hayat” başlıklı iki ciltlik kalın bir kitap vardı. Yazarını hatırlamıyorum. Kitapçıda görüp içini karıştırmıştım. Erkekle kadın yatmadan önce uzun bir merasimi yerine getirmek zorundaydılar. Erkek bilmem hangi sureyi okuyup bilmem hangi ayağıyla adım atarken, kadın da filanca sureyi okuyup şöyle yaparmış derken on sayfa kadar okumuş, sonra bırakmıştım.

Okuyan bile yorulduğuna göre bu merasimi yerine getiren erkek ve kadında hal kalır mıydı, bilemem!

Bizdeki İslamcıların cinsellik konusundaki korkunçluklarından söz edenlere, “daha durun bakalım…” demek gerekir. Diğer İslam ülkelerinde olanlara göre bizdeki henüz hafif sayılır. Yanlış hatırlamıyorsam Katar’da İngiliz bir kadın tecavüze uğradığı için taşlanarak öldürülmeye kadar varabilecek ceza tehdidi altındaymış. Neden diye sorarsanız, nikahsız cinsel ilişki var da ondan…

Tecavüze uğrayan kadın da nikahsız cinsel ilişkiye girmiş oluyor!

Kız ve erkek çocuklarının birlikte eğitim görmesine karşı çıkan birisi ne diyordu: “Yanına mini etekli bir kız oturan genç nasıl ders dinlesin?”

İnsanın aklı fikri cinsellikte olursa, böyle düşünmesi normaldir.

Biliyorsunuz cennette de müminleri 72 huri bekliyor.

Cübbeli Ahmet Hoca geçenlerde cennette cinsel ilişkinin nasıl olacağını da açıklamıştı. Adamın ilminin irfanının üzerine yok anlayacağınız; neler biliyor!

Burada soru şudur:

İslam’da cinsellik neden önemli yer tutmaktadır?

Cinselliğin sık sık küçük yaştaki kız ve erkek çocuklarına yönelmesinin nedeni nedir?

Bu insanların kafası neden cinsellikle doludur?

Bunun temel nedeni, cinslerin ayrılmasıdır. Kadın ve erkeğin küçük yaşlardan başlayarak birbirinden ayrılması, yaşadıkları farklı sosyalizasyondur.

Cinslerin ayrı sosyalizasyonu sadece kadınları değil erkekleri de psikolojik olarak sakatlar.

Erkeğin kafasının cinsellikle dolu olması, karşı cinse ve kendi cinsine karşı sürekli cinsel arzu duyması bu nedenledir.

Kadınlarda da durumun çok farklı olduğunu sanmıyorum. İslam sonuçta ağır bir erkek dini olduğu için bu konuda pek açıklama bulunmuyor ya da ben duymadım.

Karma eğitimdeki ahlaksızlıktan söz edenler, kendi yedikleri nanelere baksalar daha iyi olur.

Kadın ve erkeği bir arada gördüklerinde akıllarına hemen cinsellik gelenler, çocuklarla bir arada olduklarında fikirlerini pratiğe geçirmekten geri durmuyorlar.

Çocuklara tecavüz vakalarının küçük bir bölümü duyuluyor, bazılarına da yayın yasağı getiriliyor.

Bunlar yeni değildir, yıllardan beri vardır. Eskiden medya bu kadar gelişmemiş olduğu için az duyulurlardı, şimdi böyle değildir. İslamcılar pervasızlaştıkları için sayı artmıştır, burası açıktır.

“İslam’da Cinsel Hayat” modern bir yapıtmış. Bugünlerde “İslam’da çocuklarla cinsel hayat”ın da yazılması gerekir. Belki başka bir dilde –muhtemelen Arapça- yazılmıştır da ben bilmiyorumdur.

Yakında bizde de yazılmasını bekliyorum.

Dinen uygun ve hatta erkek çocuklarıyla ilgili olanının adı bile varmış; neden olmasın!

Eşcinselliği suç olarak görmeyen ve hatta bunu edebiyata da yansıtan Osmanlı, bugünkü İslamcılardan daha açık ve dürüstmüş.

İkiyüzlülüğün bu derecesi yokmuş!