Şuanda 181 konuk çevrimiçi
BugünBugün959
DünDün6244
Bu haftaBu hafta14927
Bu ayBu ay14927
ToplamToplam10483351
Başarılı başarısız bir eylem PDF Yazdır e-Posta


Eylem günü belli oldu. Topraklık Ülkü Ocakları’nda büyük toplantı vardı. Hava kararınca derneğin camlı ön cephesi caddenin karşı tarafından taranacaktı. Silah olarak kalaşnikof kullanılacak, diğer arkadaşta tabanca bulunacaktı. Arabanın duracağı ara sokağı tespit ettik. Kıştı, hava soğuktu ve plakayı biraz çamurlayarak gizlemek zor değildi. Eylemden sonra arabaya binilecek, iki kişi kalacakları yere bırakıldıktan sonra araba kenti hemen terk edecekti. Plaka görünmese bile küçük yeşil araba az rastlanan bir örnek olduğu için Ankara’dan hemen gitmesi en doğrusuydu.

Ömür ile eylemden sonra gelinecek evde beklemeye başladık. Suratları bir karış asık geldiler. Yapılamamıştı çünkü bir tır derneğin önünde durarak içerisinin görünmesini engellemişti. Kalabalık ve önemli bir toplantı yaptıklarından olsa gerek tedbir almışlardı.

Ne yapalım, bekleyeceğiz…

İki gün sonra “yapalım” dediler. Dernekte her gün 10-15 kişi oluyordu. Yalnız bu kez derneğe daha fazla yaklaşmak gerekiyordu. Silahları değiştirdik. Birisi otomatik silah –Amerikan yapısı She- kullanacak, diğerinde tabanca olacaktı.

Eylem yapıldı ama beklenmedik bir gelişmeyle birlikte…

 

www.omurkaramollaoglu.blogspot.com