Şuanda 239 konuk çevrimiçi
BugünBugün492
DünDün3402
Bu haftaBu hafta8216
Bu ayBu ay8216
ToplamToplam10476640
mihrac ural pek kizmis! PDF Yazdır e-Posta


 
Gece vakti de hiç güleceğim yoktu...
Ermenistan açılımı ile ilgili yazıyı yazdıktan sonra önce değişik sitelere iletmiş, sonra yazindergi.com adresine koymuş, sonra da buraya haberini yazmıştım.
 
Aradan bir saat geçtikten sonra yazı değişik sitelerde çıkmaya başladı. A, o da ne! Mircihan -pardon mirajan- imzalı bir yazı da kuyerel forumunda çıktı. Şöyle bir baktım, herif çok kızmış. Yine bir başkasının adını kullanarak -faiz cabiroğlu ve bilinen takma adları- küfrederken kendi hakkında övgü yazısı da yazmış, ama çok kızdığı da belli oluyor.
 
Zaten bu tip kendisini övmeden duramaz...
 
Mazur görmek gerek garibi... Başka öven yok, ne yapsın. O da isimler uydurup kendi kendini övüyor.
 
Arkasından onun üzerindeki yazıyı gördüm: THKP-C (Acilciler) 1. Kongre delegelerine açık mektup 4. bölüm... O da siteye düşmüş... Adamı bu kadar kızdıran bu yazıymış meğerse...
 
Mirajan ağzından köpükler saçarak resmen küfrediyor. Bir de diyor ki, yazıyı yazan sahte kişi, Mihrac Ural'ı cevap vermediği için kutluyorum.
 
Yahu, soytarılık gördüm ama bu kadarını da görmedim.
 
Duyduğuma göre yüksek tansiyonun da varmış. Aman ha, öleyim falan deme... Kenan Evren sıkışınca, intihar ederim, demişti. Sende o cesaret de yoktur, biliyorum. Aman kendine iyi bak... Bu günleri görmeden, o yalan ve şantaja dayalı sisteminin gümbür gümbür nasıl yıkıldığını görmeden ölmeni istemem.

Biliyorum bu durum senin için ölümden de beter ama ne yapalım: Her hain sonunda layık olduğunu bulur, şöyle ya da böyle...