Şuanda 17 konuk çevrimiçi
BugünBugün1574
DünDün3402
Bu haftaBu hafta9298
Bu ayBu ay9298
ToplamToplam10477722
belgelerle "büyük balık operasyonu" PDF Yazdır e-Posta


BELGELERLE ‘’BÜYÜK BALIK OPERASYONU’’GERÇEĞİ

 ( 31 RESİM  VE MİHRAC URAL’IN YALAN  YAZILARI)

Acilciler örgütünün bitirilmesi için vurulan son darbe, ‘’Suriye istihbarat örgütü Muhabarat’ın talimatı üzerine, Mihrac Ural tarafından, örgütün yetkili organlarından habersiz yaptırılan Büyük Balık operasyonu‘nu  idi.

Operasyon’un hemen ardında,toplam 93 kişi yakalandı( yakalatıldı).

Bu olayın üzerinden 22 koca yıl geçti. O günden bugüne, Acilciler örgütü adına yapılmış tek bir eylem gösteremezsiniz.

Gösteremezsiniz, çünkü; Acilciler örgütü adına hareket eden herkes yakalanmıştır..

Büyük Balık operasyonu olarak adlandırılan ve örgütün tamamen bitirilmesi ile sonuçlanan eylemler sırasında, Mihrac Ural tarafından, MK adına yapılan ‘’basın açıklama’ları’’nı aşağıya olduğu gibi aktaracağım.

( lingler üzerine tıklayın ve okuyun. Bu belge CEPHE dergisinden alınmıştır.

Açıklamaların altındaki MK imzalarının gerçekle ilğisi yoktur)

http://img819.imageshack.us/img819/1663/sayffa12001.jpg  

http://img25.imageshack.us/img25/3051/sayffa2001.jpg

http://img200.imageshack.us/img200/3866/sayffa3001.jpg

http://img832.imageshack.us/img832/7569/sayffa4001.jpg

 Evet, okuduğunuz belgeler’in satır aralarına dikkat ediniz, yapılan açıklamaların hiç bir ciddiyetinin olmadığını anlamak için arife tarif gerekmiyor. Bu açıklamaların tamamı CEMİL ESAD’a  Arapçaya tercüme edilerek verilmiş ve ‘’ görev’in başarıyla tamamlandığı anlatılmıştır.

‘’Büyük balık operasyonunun birinci evresi başarıyla tamamlanmıştır‘’ diye yazıyor. Tamamlanan başarı, örgütün tasfiyesidir.

Bu eylemlere katılan yada katılmayan herkesin yakalanmış olmasını da kendince’’ olur böyle şeyler’’ dercesine,

‘’Silahlı bir örgüt, kar –zarar hesabı yapmaz’’ diye izah ediyor..

‘’temel mücadele biçimimiz silahlı mücadele’’ olduğundan dem vurarak,

‘’Eylemlerimiz sürecektir’’ diyor.

Kısacası, aklına ne gelirse onu diyor.

Bu söylemlerin hepsi yalan, hepsi palavra idi. Öyle olduğu da, aradan geçen 22 yıl içersinde yeterince  anlaşılmıştır.

Hafızanızı yoklayın. Mihrac Ural’ın H. ŞENOL ile çetleşmelerini yayınladık. Orada ne yazıyordu?

‘’Acilcileri ehlileştirdim, halka zarar vermek yok’’ dedim, demiyor muydu?

Bunları ne zaman söylüyor du peki ?

Büyük balık operasyonundan 20 sene sonra söylemedi mi?

Bu hain’in söylediklerine değil söylemediklerine, söyleyemeyip de, saklamaya çalıştıklarına bakacaksınız.

Baksanıza, MİT İstanbul bölge başkanı,O.Nuri GÜNDEŞ’ kitap’ında ne yazıyor?

O.Nuri GÜNDEŞ, 1978 operasyonunu anlatırken, ‘’içlerinden bilgi alıyorduk’’ diye açıkca yazmasına rağmen, bu hain, asıl önemli olan bu alıntıyı kırparak yayınlıyor. Bu bölümün kırpılarak yayınlanması aslında herşeyi ele vermiyor mu?

Devam ediyorum.

Mihrac Ural,  Acilciler Örgütünün 1. Kongresi için, nerede ne kadar militan acilci varsa toplatarak, getirtebildiği  herkesi Suriye’ye getirdi ve Kongre’den hemen sonra da, bizlerin ( Ali Sönmez ve ben) Avrupa’ya gitmesini fırsat bilerek, orada kalan ve kendi yakın çevresi dışındaki herkesi Ülkeye göndererek yarattıgı bu provakasyon ile Örgütün en son ferdine kadar herkesi yakalattı.

Bu eylemler öncesi en küçük bir hazırlık yapılmamıştır. Türkiye’ye gönderilen yoldaşların güvenlikleri ile ilgili kesinlikle hiç bir tedbir alınmamıştır.

Eylemler sonrası, gizlenebilecek hiçbir yerleri bulunmayan militanlarımız açıkta kalmış ve tamamı yakalatılmıştır.Polis’le işbirliği yaptıgını, aylar öncesi itiraf eden ve hakkında, cezalandırılması için karar alınan kaçakcı Ali HAMAM (Ali BOZCA) bu eylemler sırasında örgüt üyelerimiz arasında kurye olarak kullanılmıştır.

Büyük balık operasyonu olarak adlandırılan bu eylemler sırasında, örgütün en temel kadroları ( ki bunlardan bazıları daha önce yıllarca hapis yatmışlardı) özellikle bilinçli olarak yakalatılmıştır. Daha önce alınan ve temel kadro olarak tespit edilen tecrubeli yoldaşların güvenlikli olarak mevzilendirilmesi ve siyasi faaliyetlerini güvenlik içinde sürdürmeleri için alınan hiçbir karar yerine getirilmemiştir.

Bölge ve il sorumluları sıfatıyla ülkeye gönderilmesine karar verilen militanlarımıza verilen hiçbir söze sadık kalınmamış,  ülke içersinde, ‘’aç ve açık’’ta bırakılmışlardır.

Milyonlarca dolarlık servetin üzerine oturan Mihrac Ural adlı hain, Örgüt sorumlusu ve militanlar için kılını kıpırdatmamış, militanlarımıza tek kuruş göndermemiştir.

Büyük balık operasyonuna katılan yoldaşlara sesleniyorum.

Bu eylemler öncesi, eylemler süreci ve eylemlerden sonra, Mihrac Ural’ın verdiği sözlere sahip çıkarak bir tek kişiye yardım sağladığını, bunlardan bir tanesini olsun ülkeden sağ salim çıkarttıgını söyleyebilen tek bir kişi var mı? Oldugunu söylesinler, ben bütün bu söylediklerimi geri alacagım. Kesinlikle hiç kimseye sahip çıkılmamıştır.

Bu eylemler sırasında, ANAP Fatih ilçe binasında ölen işçi MUSTAFA YILDIZ’ın ailesine 500 bin TL yardım yapılacagına ilişkin yapılan açıklama ve tüm kamuoyu önünde verilen söz  yerine getirilmemiş, yalan söylenmiştir.

Eylemler sırasında yapılan basın açıklamalarında  özellikle, ‘’Semra Özal’a açık mektup’’adı altında yapılan açıklamayı dikkatle okuyunuz. Bu açıklama, CEMİL ESAD’ın ‘’MÜRTEDA’’ örgütü adına yapılmış bir açıklama olup, ‘’Cemil Esad’ın adamlarıyız’’ denilmek istenmiştir.

Bu açıklamanın Arapca çevirisi Cemil Esad’a takdim edilerek,’’ üstad, gördüğün gibi talimatların aynen uygulanıyor’’ denilerek güven tazelenmiştir.

Mihrac Ural yalan söylüyor. ‘’Bu operasyon’un her aşamasında Abdullah Öcalan’ın haberi vardı’’ derken yalan söylemektedir.

Büyük balık operasyonuna katılan ve tamamı yakalanan yoldaşların pek çoğu, eylemler sırasında yapılan açıklamaları duymamış, görmemişlerdir. Bu nedenle, bugün yayınladığım belgeleri özellikle bu arkadaşların okumalarını istiyorum

Mihrac Ural adlı sahtekar’ın, herşeyi kullanma mantığını bundan daha güzel açıklayabilecek başka ne söyleyebilirim ki?

Soruyorum. ‘’ANAP fatih ilçe binasında ölen işçinin ailesine yardım edecegiz’’ diye bütün Türkiye’ye ilan edilen vaat gerçekleşti mi?  

Hayır, gerçekleşmedi.

Devrimci bir örgütü bundan daha fazla küçük düşürebilecek başka ne yapılabilinir ki.

Daha önce yazdım. Bir kez daha yazıyorum. Acilciler Merkez Komitesi’nın, ‘Büyük balık operasyonu’ ile ilgili bir kararı kesinlikle yoktu. Büyük balık operasyonu, adından da anlaşılacağı gibi, bir gizli servis operasyonudur. Bu operasyon bir MUHABARAT operasyonudur ve bir amacı da, Türkiye-Suriye arasında, Su sorunu yüzünde baş gösteren bir anlaşmazlık üzerine yapılmış bir ‘’GÖZDAGI’’operasyonudur.

Büyük balık operasyonu iki başlıdır. Bir yanı, Suriye ve Muhabarat, öte yanı, Türkiye ve MİT’tir

Belgeleri dikkatle okuyun göreceksiniz.

 ‘’Büyük balık operasyonunun birinci evresi başarıyla tamamlanmıştır’’ diyor. Evet gerçekten de başarı(!) ile tamamlanmıştır. 

Bu operasyonun Türkiye ayağı başarıyla(!) tamamlanmıştır. Başarı. Operasyona katılan, katılmayan 93 kişinin yakalanmasıdır.

Çok açık ve net yazıyorum. Kaçakcı ALİ HAMAM ( ALİ BOZCA) bu operasyonda polisle işbirliği yaptığının aylar öncesinden bilinmesine rağmen, yoldaşlar arasında kurye olarak görevlendirildi.

Ben, Ali Hamam  olayını ilk kez açıkladığım zaman, Mihrac Ural inkar(!) etti. ‘’YALAN’’ dedi. Yalan olmadığını, O günün MİLLİYET gazetesinde çıkan Ali Hamam haber ve fotoğrafını yayınlayarak ispat ettim. CEVAP VEREMEDİ. Sustu.

Bugün, aynı  belgeyi, fotoğraflı olarak gazeteden alıp olduğu gibi tekrar yayınlıyorum.

Buna rağmen hala YALAN söylemeye devam eden MİHRAC URAL adlı soysuz düşkün’ün amacı nedir? Niçin yalan söylüyor? Neyi gizlemenin telaşı içersindedir?

Büyük Balık operasyonu, ACİLCİLER örgütünün son ferdine kadar bitirilerek, değerlerinin Mihrac URAL adlı çift yönlü ajan’a, bir hırsız görevliye devredilmesi operasyonudur.

Mihrac Ural için hiç bir değer yargısı ve ahlak anlayışı yoktur. Onun bildiği tek bir şey vardır. PARA...Keni yazılarını yayınlıyorum. , ‘’emekci kardeşimiz MUSTAFA YILDIZ’ın ailesine 500.000(beşyüz bin)TL. Yardımda bulunacagız’’ Diyor

Güler misin ağlar mısın...

En kısa zamanda, Hürriyet gazetesi aracılıgıyla ilişki kurulup bu para verilecektir diyor. 

Aradan, 22 yıl geçti.

Ne oldu..?

Verildi mi? HAYIR...

Verilmeyacegini biliyordum. ‘’Vermeyeceksin ve bizim de, avrupa’dan bu parayı verecek bütcemiz yoktur. Kendimizi, tüm kamu oyu önünde, yerine getirmeyeceğimiz bir söz’le bağlamayalım’’ dedim.

Her zaman yaptıgını yaptı ve ‘’yoldaş, namus sözü veriyorum hemen vereceğiz’’dedi.

Namus sözü verdi. Namussuz çıktı...

Tüm Türkiye kamu oyu önünde, sırf ‘’anı kurtarmak’’ ve hava atmak adına, YALAN söyleyip,  örgüt birimlerini bağlayıcı yazılı beyanda bulunan ve beş dakika geçmeden, söylediği her şeyin tersini yapan adam, Bu örgütün güvenilirliğini zedeleyerek yoldaşlarına ihanet etmiş olmadı mı.?

Büyük balık operasyonu olarak adlandırılan, Gizli servisler operasyonunda görev almış olan  yoldaşlarımızın tertemiz duygularını, kişisel çıkarları için kullanmış olmadı mı?

Bu ahlaksız adam, bu operasyonun iç yüzünü açıkladığım zaman, ‘’beni savunun’’ diye feryat ederek, ihanet ettiği yoldaşlardan, bana karşı açıklama yapmalarını yalvarırcasına istemedi mi?

Bir tek yoldaş’tan olumlu bir cevap alabildi mi?

Alamadı ve yüz üstü bırakıldı.

O şimdi, işlediği suçlar, yaptığı ihanetler ve çaldığı dolar’larıyla baş başadır.

Mihrac Ural ihanetleri, Halka ve devrimcilere zarar veren eylemlerdir.

Acilciler örgüt ismini kullanarak verdiği zararlar, bu örgüte emek vermiş yoldaşlarımızın, devrimci fedakarlıklarını kirletmeye yönelik eylemlerdir.

Mihrac Ural, her şeyin farkındadır. Yaptığı her eylemin ihanet olduğunun bilinci içersindedir. Bu bakımdan olsa gerek, kendi yaptıklarını, başkalarının yaptıgını(!) iddia ederek suçlamaya kalkmaktadır. Bu bir AJAN TAKTİGİDİR:

Mihrac Ural için herşey para’dır.

Kendisi PARA’ya tapar ama, başkalarını Para’ya tapmakla suçlar.

Mihrac Ural hırsızdır ama, Başkalarını hırsız olmakla suçlar.

Mihrac Ural gizli servislerin kucağında oturur ama, Başkalarını gizli servislerin elemanı olmakla suçlar.

Mihrac Ural, devrim ve devrimcilerin düşmanıdır ama, başkalarını karşı-devrimci olmakla suçlar

Mihrac Ural, tek fiske yemeden polis’le anlaşmış ve ‘’acilcileri ehlileştirme’’ sözü vermiştir ama, başkalarını polis’le anlaşmakla suçlar.

Mihrac URAL, kürt halkının, Kürt özgürlük hareketinin azılı düşmanıdır ama, başkalarını Kürt düşmanı olmakla suçlar.

Büyük balık operasyonu olarak adlandırılan gizli servisler operasyonu gerçegini son kez yazıyorum.

İddia ediyorum. Bu operasyonda görev alan ve yakalanan 93 kişi içersinde, 3 kişi dışında 79 kişiden benim iddialarımı eleştirecek ve söylediklerime karşı çıkacak 4. Bir kişiden karşı yönde bir açıklama gelsin. Bütün sözlerimi geri alacagım.

Mihrac Ural sorununu biz kendi içimizde çözeceğiz.

Türkiye sol’unda bir değil. Yüzlerce Mihrac Ural bulunuyor.Bizim(!) Mihrac Ural yakalanmıştır. Darısı(!) diğer Mihrac Ural’lların başına...

http://img141.imageshack.us/img141/9716/1299935279679.jpg

http://img194.imageshack.us/img194/1350/1299935367053.jpg

http://img826.imageshack.us/img826/7945/1299935816068.jpg

http://img4.imageshack.us/img4/8962/1299935885733.jpg

http://img339.imageshack.us/img339/1308/1299935926801.jpg

http://img851.imageshack.us/img851/1817/1299937349383.jpg

http://img703.imageshack.us/img703/4853/1299937425334.jpg

http://img593.imageshack.us/img593/4109/1299937512848.jpg

http://img39.imageshack.us/img39/6199/1299937649743.jpg

http://img855.imageshack.us/img855/9254/1299937684354.jpg

http://img560.imageshack.us/img560/2694/1299937795770.jpg

http://img715.imageshack.us/img715/8889/1299937820658.jpg

http://img829.imageshack.us/img829/157/1299937870546.jpg

http://img860.imageshack.us/img860/605/1299937901013.jpg

http://img30.imageshack.us/img30/3310/1299937927519.jpg

http://img851.imageshack.us/img851/15/1299937990318.jpg

http://img828.imageshack.us/img828/6297/1299938012696.jpg

http://img34.imageshack.us/img34/2338/1299938036001.jpg

http://img192.imageshack.us/img192/5362/1299938079990.jpg

http://img852.imageshack.us/img852/1453/1299938143329.jpg

http://img846.imageshack.us/img846/8215/1299938169039.jpg

http://img846.imageshack.us/img846/1674/1299938204779.jpg

http://img713.imageshack.us/img713/1825/1299938240287.jpg

http://img861.imageshack.us/img861/7481/1299938266124.jpg

http://img37.imageshack.us/img37/3434/1299938306121.jpg

http://img198.imageshack.us/img198/1366/1299938321820.jpg

http://img600.imageshack.us/img600/4013/1299938351668.jpg

http://img864.imageshack.us/img864/5382/1299938400433.jpg

http://img859.imageshack.us/img859/4140/1299938482243.jpg

http://img560.imageshack.us/img560/9018/1299938516159.jpg

http://img59.imageshack.us/img59/4594/1299938535411.jpg

http://img33.imageshack.us/img33/5298/1299938673718.jpg