Şuanda 263 konuk çevrimiçi
BugünBugün1738
DünDün3402
Bu haftaBu hafta9462
Bu ayBu ay9462
ToplamToplam10477886
mihrac ural, mehmet yavuz ve derin devlet PDF Yazdır e-Posta


"İnsan, ancak yüreğiyle baktığı zaman doğruyu görebilir. Gerçeğin mayasını gözler göremez."
(Exupery)

 ‘’ Silahlı terör örgütüne üye olma, terör örgütü propagandası yapma ’’ suçlamasıyla, yakında ağır ceza mahkemesinde duruşmaları varmış(!)

 Kim bu devrimci(!) yada kim bu devrimciler ? diye merak edecek olanlara bir önerim var.

http://mhmtyvz.blogspot.com

adresini tıklayın ve kim olduklarını kendi gözlerinizle görün. Bu blog’un sahibi MEHMET YAVUZ’dur. Adı ve fotografını da göreceksiniz.

 Mehmet Yavuz…. hani şu Suriye ajanı ve örgüt hırsızı, devrimci‘’yoldaş’’larının katili ve MİT işbirlikcisi Mihrac URAL’ın, ‘’ Biricik kadim dostum Mehmet Yavuz’’ diye överek, ayaklarını yerden kastiği adam.

 Hani şu,’’ sen ne büyük bir adammışsın be Mihrac’’ diye yazılar yazan ve bizlere sövüp sayan adam.

 Tıklayın bu adamın blog’unu ve kim oldugunu ögrenin.

 Bu blog’un sağ üst köşesinde Mahir Çayan’ın bir fotoğrafını göreceksiniz. Bu fotografın altındaki yazıyı da dikkatle okumalısınız  ‘’ Bu yol,hayatı da olmak üzere herşeyini ortaya koyarak Gazi Mustafa Kemal’in YA İSTİKLAL YA ÖLÜM parolasını kendisine şiar edip, tam bağımsız Türkiye için bitmemiş olan Anadolu ihtilali için savaşanların yoludur.’’  Yazıyor.

 Tıpkı, ‘’Türk Solu’’ adlı dergiyi çıkartan milliyetci faşist’in yaptıgını yapıyor. Onlarda,  Deniz Gezmiş’in fotografı altına, en ırkcı sloganlar yazmıyor mu ?

 Tıpkı, Doğu Perinçek’in, ‘’ulusal kanal’’adlı televizyonunda, Aşık Mahsuni Şerif’in devrimciler için yazıp söylediği ‘’ Yigitler yiğitler bizim yiğitler, onu bilir binboğalar ceritler’’ türküyü çalarken, ‘’bizim yiğitler’’ yerine, bizim yiğitleri kurşunlayan asker görüntüleri koyarak yaptıgı edepsizliği yapıyor.

 Bu blog’un sağ üst köşesinde, Mahir çayan’ın fotoğrafı ve altındaki bu yazının hemen devamında da,  Dogu PERİNÇEK’ propagandası yapılıyor ve daha da önemlisi, bu blog’un bağlantıları olarak, Dört tane site ve blog’un isim ve adresleri yer alıyor.

 Meşhur bir söz vardır bilinir. ‘’Bana arkadaşını söyle, sana kim oldugunu söyleyeyim’’ derler.

 Mihrac Ural’ın bir numaralı ve tek savunucusu Mehmet Yavuz’un kim oldugunu ögrenmek isteyenler için. kendi blog’unda, BAGLANTILAR diye isimlerini verdiği yandaş( !) sitelerin adları yazılı. Mehmet Yavuz’un kim oldugunu hala bilmeyeniniz varsa, yandaş( !)larının da site’lerini tıklayarak kim olduguna ilişkin kapsamlı bilgi edinmeleri zor olmayacaktır.

 Peki nedir bu internet siteleri?

İsim ve adreslerini aşagıya yazıyorum. Tek tek tıklayın ve kim olduklarını kendi gözlerinizle görün.

 

1)        http://acikistihbarat.com

2)       http://www.yarbayalitatar.com

3)       http://w.babamibekliyorum.com

4)       http://cdogangercekler.wordpres.com

 

Açık istihbarat adlı birinci site’nin tüm yazarları ve site içersindeki yazılar, Kürt düşmanlıgı ve PKK’yı ‘’lanetleyen’’ yazılarla süslenmiş( !).

 

Devrimci hareketleri ve yurtsever Kürt hareketini gözden düşürücü ve halklar arası düşmanlıgı körükleyerek, APO’nun idam edilerek, kürtlerin kılıçtan geçirilmesine varıncaya kadar her türlü faşist ve ırkçı söylemlerlere rastlarsınız. Tıklayın ve kendi gözlerinizle görün.

 Mihrac Ural savunucusu ve onun kadim dostu mehmet Yavuz’un kim olduguna kendiniz karar verin.

 Yarbay Ali Tatar adlı ikinci site de birincisinden farksızdır. Tıklayıp görebilirsiniz.

 Babamı bekliyorum adlı üçüncü site, Kürt kurtuluş hareketi ile savaşırken öldürülen asker aileleri ve PKK ile savaşmış emekli generaller tarafından kurulmuştur. İçeriği itibarıyla kürt düşmanlıgını körükleyen milliyetci söylemler ve kuru propagandaya dayalı bir ‘’askeri’’ site’dir., Mihrac Ural’ın kadim dostu ve kendisini Acilci olarak lanse eden Mehmet YAVUZ’un yandaş sitesidir.

 Tümgeneral Çetin DOGAN sitesi’nin içeriğini yazmama gerek yok sanırım. Bu site’de, Hastal, Metris ve Silivri’de tutuklu bulunan ERGENEKON tutuklusu Subay’ların’’ suçsuz( !)’’lugunu kanıtlamaya çalışan ve bizlere küfür eden Mihrac Ural’ın kadim yoldaşı MEHMET YAVUZ’un yandaş sitesidir.

 

Bu sitede, bir zamanlar devrimci hareketimizin militanlarını kurşunlayan, toplu katliamlar ve yargısız infazların sorumlusu, başta tüm general Veli KÜÇÜK olmak üzere Jitem’ci eski subayların, masum birer vatansever( !) oldukları yazmaktadır. Açın okuyun, Kendisini ACİLCİ olarak tanıtıp ‘’BİZ ACİLCİLER’’ diya altına imza koyarak kamuoyuna açıklama yapan bir soysuzun, kimlerle içli-dışlı oldugunu, devrimcilik maskesi adı altında ne tür herzeler karıştırdıgını kendi ğözlerinizle görün. Bu soysuz adam, Mihrac Ural’ın ‘’kadim dostum’’ dediği ve  övmekten bitiremediği ‘adam’dır.

 

Bu ‘adam’, kendisini, ‘’ Acilciler örgütü genel sekreteriyim’’ diye pazarlamaya devam eden ahlaksızın  blog’unda  yazılar yazan adamdır.

 

Bu adamların kimler olduklarını ve kimlere hizmet ettiklerini üç senedir yazıyoruz.  Yazdıklarımızdan hala kuşku duyanlar varsa eğer, girsinler bu adamların blog’larına ve kim olduklarını,  kaleminden ögrensinler.

Kimlerin propagandasını yaptıklarını kendi gözleriyle görsünler.

 Açık söylüyorum, MHP’li faşistler bile bu adamlardan daha soylu, çok daha onurludurlar. Abartmıyorum. İddia ediyorum. Yazdıklarımdan kuşku duyanlar, girsinler  bu adamların blog’larına ve yazdıklarını okusunlar. Kimlerin arkadaşları olduklarını ögrensinler.

 Örnek veriyorum.

 Ilk önce Mehmet YAVUZ’un yukarda adresni verdiğim linkleri  tıklayarak,

‘’ARAMIZDA’’  yada ‘’ADAY ARAYIŞLARI’’ adlı yazılarını okuyun .

Bu yazılardan sonra dönün ve yine Mehmet Yavuz’un yönettiği ‘Nebil Rahuma’’blogunda bizlere yapılan küfür ve hakaretlere bakın. Mihrac Ural’a yapılan övgüleri okuyun.

 Ve bu adamların kimlerle kol kola olduklarını, yukarda verdiğim Baglanti sitelerini gördükten ve bu sitelerin içeriğini ögrendikten sonra,  3 senedir yazıp anlatmaya çalıştıgımız bu adamların kimler olduklarına karar verin.

 Biz üç senedir yazıyoruz. Bu adamların devrimci olmadıklarını yazıyoruz.

Bu adamların içimizdeki ‘’derin devlet’’uzantıları olduklarını yazıyoruz.

 Tam üç senedir yürüttüğümüz bu deşifrasyon ve tecrit politikasını, ‘’eski örgüt arkadaşları arasındaki  örgüt içi hesaplaşmadır’’ diye görüp yorumlayan ve bu nedenledir ki yer yer bizleri eleştirerek ‘’bu tartışmaların yeri burası olmamalıdır’’ diyen arkadaşlarımızın, bu saatten sonra söyleyecekleri bir çift sözleri olmalıdır.

 

ERGENEKON sanığı tüm eski subay ve generallerin suçsuzluklarını( !) kanıtlamaya çalışanlarla, Kürt özgürlük savaşcıları ile çıkan çatışmalarda öldürülen asker ailelerinin ağıtlarını anlatan sitelerin propagandasını yapanlarla,  Kürt halkının özgürlük savaşcılarına kin ve nefret kusanlarla bizim örgüt içi hasaplaşma yaptıgımızı söylemek abesle iştiğal etmek değil de nedir.

Abdullah ÖCALAN’ın,’bebek katili, organ mafyasının başı ve yeniden yargılanması, bir an evvel idam edilmesi gereken  bölücü başı’’ oldugunu iddia eden ve tüm yazarları, en azılı milliyetci faşist kalemlerden oluşan internet sitelerini, yandaş ‘’BAGLANTI Sitelerimiz’’diye ilan eden bu soysuz milliyetci güruh ile bizim ne alakamız olabilir ki ?

Biz bunlarla tartışmıyoruz, bunlarla tartışacak seviyeye kesinlikle düşmeyecegiz. Biz bu ssoysuzları teşhir ediyoruz,,,

 

 Hadi bakalım Ali Fuat Çiler, bu sana bir fırsat. Yukarda Mehmet Yavuz blogundaki baglantı sitelerini bir tıkla ve Mihrac URAL’ın kadim dostu ve arkadaşın Mehmet Yavuz’un kimlerle kol kola gezdıgını bilmiyorsan ögren.

Sen, ‘’ Mihrac Ural’ın, 12 eylül öncesi yaptıklarına katılıyorum, 12 eylül sonrası ile benim ilgim alakam yok diyorsun’’ söylermisn bize, bu adam bir anda mı değişti peki ? öncesini hiç araştırdın mı ? Bu yazılanlar sana birşeyleri hatırlatmıyor mu ? Bu tarih içersinde kapkara bir leke olarak anılmak istemiyorsan eğer, bildiklerini anlat ve Mihrac Ural-Mehmet Yavuz ikilisiyle alakanın olmadıgını açıkla…

 

Hadi Bakalım Mihrac URAL, adam gibi cevap ver.

Sen, kimin ‘’KADİM DOSTU’sun. Mehmet Yavuz’un mu ? Abdullah OCALAN’ın mı ? Deniz bitti Mihrac, Yolun sonuna geldin. İkisiyle birden ‘’kadim dost’’ olmadığın çok açık. Bu oyunu daha fazla oynanamayacak kadar uzadı. Cevap ver, senin gerçek ‘kadim dostun’’ KİM ?

 

Son sözüm eski Acilci yoldaşlarıma.

‘’ bana arkadaşını söyle, sana kim oldugunu söyleyeyim’’ sözünü bir kez daha tekrarlıyorum.

Mihrac Ural’ın arkadaşının kim olduğunu biliyorsunuz. Onun adı :MEHMET YAVUZ..

Tıklayın Mehmet Yavuz blogunu ve Bağlantı sitelerine, yani dost sitelerine bakın.Kimlerle kolkola olgugunu ğözlerinizle ğörün.

Mihrac Ural’ın ‘’kadim dostum’’dediği ve Türkiye’deki işlerinin sorumlusu Memhet Yavuz’un arkadaşlarını ögrenin. Bu üçlü arasındaki bağlantıyı kurmak size düşüyor.

Bunlara selam vermediğinizi biliyorum. Yüzlerine tükürmenizi bekliyorum…

 Cenap Şahabettin,

"Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir." Diyor.

 Aynen dediği gibi, yalnız bir farkla.. Süzülerek zirveye çıkmış olan gerçek devrimci kartalların bulunduğu tepeye, sürünerek bile çıkmayı haketmemiş olan Mihrac Ural’ın, kulaklarından tutarak sürükleyerek biz çıkarttık.

 Neden mi çıkarttık?

Onu da söyleyeyim.

O tepede daha rahat görülsün ve ‘’tekme-tokat’’ aşağıya atılsın diye çıkarttık.

Boş çuval’ın ayakta duramayacagını biliyorduk.

Yüregiyle bakanların doğruyu görebileceklerinden emindik.

Bu nedenle, inatla yazdık ve bu nedenle başarılı olduk.

Acilci eski yoldaşlarıma karşı görevimin bir kısmını yapmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum.

’Yolumuz, bu yolda düşenlerin yoludur’’ diyen ölülerimiz rahat uyusunlar.

Anılarını kirletmeyecegiz,

Kirletmek isteyenleri, Mihrac Ural’lardan da beter edecegiz.

Bu böyle biline…