Şuanda 290 konuk çevrimiçi
BugünBugün3071
DünDün3402
Bu haftaBu hafta10795
Bu ayBu ay10795
ToplamToplam10479219
miro masalı bitti PDF Yazdır e-Posta


Miro Masalı 590 bölüm oldu. 960 MB bilgi depolama alanı kullanıldı. 40 MB bilgi depolama alanı kaldı. Ayrıca, masal amacına ulaştı. Miro'yu ve mirocukları eğlencelik leblebi çerez yaptı. Miro'nun Memo'nun Hasso'nun Hüsso'nun Aliço'nun ve Musibet Abla'nın ne mal olduğu açığa çıktı. Buna göre, bir değerlendirme yapmak ve noktayı koymak şart oldu. 

 

Masal yazarı diyor ki, bir daha böyle uyduruk kaydırık masal yazmam. Öbür grupçukların içinde başında miroların mirocukların oynaştığını kaynaştığını yazarım. Solcu kişilere ve örgütlere içerden örtülü saldırı olduğunu açıklarım. Gerekirse meteliğe kurşun atarım. Aç susuz dolaşırım. Parkta sokakta yatarım. Hain hırsız arsız yüzsüz katil casus şarlatan pisliklerin arkadaşı yoldaşı olmam. Sömürgen kemirgen zalim zorba takımıyla barışmam.

 

Aslında herkes her şeyi biliyor. Ama bilineni yazmak söylemek bile yürek istiyor. Katiller öldürdükleri devrimcilerin mezarı başında devrim andı içiyor. Hainler hırsızlar arsızlar yüzsüzler devrim için ölmüş insanları şehit ilan ediyor. Ölmüş gitmiş insanlar şehit olunca dokunulmazlık kazanıyor. Her türlü pisliği şehit gölgesinde gizlemek kolay oluyor. Puştlar pezevenkler avutma uyutma yanıltma kandırma inandırma sapıttırma durumuna göre örtülü ödenek fonlarından besleniyor. Asgari ücret üzerinden emekli aylığı alan, ağalar beyler paşalar zenginler züppeler gibi yaşıyor. Birinci dereceden emekli olan öğretmen, evden dışarı çıkamıyor. Devrimcilerin ölüsü dirisi para ile alınıyor satılıyor. Özeleştiri yapma seçeneği olmayanlar devrimcilik yapıyor. Seç beğen al, şarlatan pazarında öncü savaşı edebiyatçılığından vatan kurtaran şabanlığa kadar her türlü dalga dümen yalan dolan var.

 

İkincisi, Miro Masalı'nı parasızlık yüzünden evden çıkamadığım için yazmaya başladım. Şimdi daha beter durumdayım. Emekli aylığımın yarısı aldığım borç nedeniyle kesiliyordu, kalan yarısı da kredi kartı borcumu ödeyemediğim için haciz nedeniyle kesiliyor. Emekli aylığımdan bana sadece dört lira kalıyor. Yani şimdi evden dışarı çıkmam gerekiyor. Miro Memo Hasso Hüsso gibi puştlarla uğraşacak durumda değilim. Zaten bunlarla işim bitti. Miro Masal 500 bölüm olmadan az önce bilgisayarım duman attı. Yeni bilgisayar almam şart oldu. Bilgisayar almak için para gerekiyor. İyilik olsun diye kimse kimseye bilgisayar vermiyor. Emekli aylığımdan bana dört lira kaldığı için bilgisayar alma olanağım bulunmuyor. Boyama kitaplarımı satmam veya kendime iş bulmam gerekiyor. Masal yazmakla tencere kaynamıyor.

 

Son olarak, 2011'in ilk günlerinde, "Nuray Bayındır, İrfan Dayıoğlu, Hasan Cabir, Zeycan Karaca, Alaettin Özden, Haydar Yılmaz, İbrahim Yalçın, Engin Erkiner, Sarı Serdar ve iki kişi daha bana el verdi. Elektriğim suyum telefonum internetim kesilmedi. Miro Masalı devam edecek." dedim. Miro Masalı devam etti. Eksiği yanlışı bir yana, esaslı bir kitap oldu. Miro Masalı'na 90 ülkeden ve 7.200 bilgisayardan giriş yapılmış. İkinci sayaç, 15.000 ziyaretçi saymış. Yani her bilgisayardan ortalama iki giriş yapılmış. Tıklanma sayısı 40.000 olmuş.  Engin Erkiner'den başka duyuru yapan olmadığı halde bu kadar ziyaretçi alması beni şaşırttı. Miro Memo Hasso Hüsso isimli şarlatanların masal yazarına saldırmasının altından Sarıçizmeli Memet Ağa çıktı. Üç köfte beş kuruş için her şeyi göze almış sülükler trene çarptı. Azrail yoldaş Miro'nun canını almaya gitti. İşte o yüzden, Miro Masalı bitti!..

 

Miro Masalı  http://mirocan.blogspot.com  adresinde ziyaretçi bekliyor.