Şuanda 418 konuk çevrimiçi
BugünBugün2768
DünDün2340
Bu haftaBu hafta7090
Bu ayBu ay7090
ToplamToplam10475514
YANIT PDF Yazdır e-Posta


mihrac uraldan, nebil rahuma neden olduruldu baslikli bir ileti aldim. 
Bu iletide aşağıya alıntıladığım  iki paragraf konusu gereği beni ilgilendirdiğinden yanıt hakkını kullanmak üzere açıklama yapma gereğini hissettim.

 

“Yazılarının tümünde inanılmaz çelişkiler, tezatlıklarla karalama yaptılar. Bunla ortak olan sinsiler de cabası; Nebil yoldaşın ağzından yeryüzünde kendilerinden başka kimsenin duymadığı, üçüncü kişilerce de asla doğrulanmamış sözler söylediler.”…

“…bir sinsi adamın Nebil'den bize aktardığı yalanların yeryüzündeki tek duyanı olması gibi. Daha net ve açık olun korkakça kelimeleriniz sizi de yalancı ve ikiyüzlü yapıyor. ..”

Lafı ağzımda gevelemeden daha önce defalarca açıkladığım gibi şunu tekrar belirtmek isterim;

 

 NEBİL RAHUMA BANA NE ANLATTIYSA  AKTARDIM. ANLATTIKLARIMDA EKSİK VARDIR FAZLA YOKTUR.

SAĞMALCILAR CEZAEVİNDE YÜZÜME KARŞI MİHRAÇ URALDAN GELEN İKİ PUSULA SONUCU YAKALANDIĞINI İFADE ETMİŞTİR. BU OLAYI O GÜNLERDE DE  BİR ÇOK KİŞİYE ANLATTIM. ANLATTIKLARIM ARASINDA BAŞTA MEHMET YAVUZ (SAĞ), AHMET YILDIRIM (ÖLÜ), MEHMET SEZER (SAĞ), KANAN SEZER(SAĞ), CARLOS (SAĞ) VE İSMİNİ AÇIKLAMAK İSTEMEDİĞİM (NEBİL’İN ÇOCUKLUK ARKADAŞLARIDA VARDIR.)

MİHRAÇ URAL İLE YAPILAN TELEFON GÖRÜŞMESİNDE DAHİ YÜZÜNE BU GERÇEĞİ SÖYLEDİM.

KARAKTERİM DEVRİMCİ AHLAKIM SİNSİLİĞİ, YALAN SÖYLEMEYİ, İKİ YÜZLÜLÜĞÜ KABUL ETMEZ.

ADANA ABD KONSOLOSLUĞUNUN BOMBALANDIĞINI DAHİ NEBİL BANA ANLATINCAYA KADAR BİLMİYORDUM. ORAYI BOMBALAMAYA GİDEN KİŞİLER MİHRAÇ URAL(SAĞ) A.FUAT ÇİLER(SAĞ) VE NEBİL RAHUMADIR(ÖLÜ). BU OLAYI MİHRAÇ VE ALİ FUAT BANA ANLATMADIĞINA GÖRE KİM ANLATMIŞ OLABİLİR? SİZLERİ ABD KONSOLOSLUĞUNUN  BOMBALANDIĞI TARİHTEN SONRA HİÇ GÖRMEDİM. OLAYI YAŞAYANLAR SİZLERSİNİZ VE NEBİL BANA SİZLERİN KORUMA OLDUĞUNUZ HALDE NEBİL’İ BIRAKIP KAÇTIĞINIZI ANLATTI. ŞİMDİ SORUYORUM SİZE OLAY BÖYLE OLMADI MI? EĞER BÖYLE OLMADI DİYORSANIZ EVET BEN YALANCIYIM, SİNSİYİM VE KORKAĞIM. VİJDANINIZA SESLENEREK, İÇİNİZDE BİRAZCIK DEVRİMCİ AHLAK VARSA,  SORUYORUM AMA EĞER GERÇEK BENİM NEBİL’DEN AKTARDIĞIM GİBİYSE, SİNSİ SİZSİNİZ, YALANCI SİZSİNİZ, KORKAK SİZSİNİZ!!

YETERİNCE AÇIK OLDUĞUM VE KORKAKÇA KELİMELER KULLANMADIĞIM ANLAŞILMIŞTIR HERHALDE.