Şuanda 409 konuk çevrimiçi
BugünBugün1148
DünDün3402
Bu haftaBu hafta8872
Bu ayBu ay8872
ToplamToplam10477296
Yılın bombası: Ebru Gündeş boşanıyormuş(!) PDF Yazdır e-Posta


Ebru Gündeş Rıza Zarraf’dan boşanıyormuş.’’Özgür basın’’bu haberi yılın bombası diye duyuruyor. ‘’Araştırmacı’’ gazeteciler, haberin asparagas olmadığını, birden çok güvenilir  kaynaktan  teyit ettirdikten  sonra kamuoyunun bilgisine sunduklarını iddia ediyorlar.

Ebru Gündeş’i tanırsınız. . Türkücülüğü  yanında sıkı bir milliyetçi’’vatansever’’olarak da bilinir. Ahmet Kaya’ya çatal-bıçak fırlatarak ‘’Türkiyem, Türkiyem cennetim,Benim eşsiz milletim’’ şarkısını söyleyen ‘’sanatçı’’ların en önündeki hatun kişi...

Türkiye’yi ne çok sevdiğini, ne büyük bir vatansever olduğunu, kocası olacak Rıza Zarraf’ adlı oğlanla birlikte, son yılların en büyük, en kirli ve en edepsiz, arsız-hırsız takımının elemanlarından birisi olduğunu da öğrendik.

Aksırıncaya, tıksırıncaya kadar yiyen vatanseverlerdenmiş.

Rıza Zarraf’’tan boşanıyormuş. Rıza mı Ebru’dan, Ebru mu Rıza’dan boşanıyor şimdilik bir sır olsa da, Ebru Gündeş adlı hatun kişinin bu işten zararlı mı yoksa karlı mı çıkacağı merak konusu.

Rıza Zarraf  için hatun mu yok, oğlanda eşşek yükü ağırlığında dolar var. Elini sallasa elli’si...

Sadece hatun mu?

Hayır.

Baksanıza dünyanın en büyük on ülkesi içerisine girdiğimizi söyleyen dini bütün hükümetimizin iç işleri bakanı bile Rıza’nın önüne yatmaya hazırmış.

 

17-25 aralık 2013 operasyonları sırasında dinlenen ses kayıtlarından öğrendik. İç işleri bakanı sandığımız ‘’adam’’, daha önce kaç kimlerin önüne yattığını söylemiyor ama, kayıtlardaki ses tonundan anlaşıldığına göre, birilerinin önüne yatmak konusunda bayağı tecrübeli. Bir çırpıda ‘’ senin önüne yatarım abi’’ sözünü rahatlıkla söyleyebiliyor.

Rıza’nın yaşı çok genç ama uyanık oğlan, anasının gözü, ‘’siyasi orospu’’ları şıp diye gözünden anlıyor.  700 bin liralık kol saati karşılığında, daha önce önüne yatan  bir başka bakan’dan biliyor. Mesai arkadaşı diğer bakanın da rahatlıkla yatacağından emin olduğu için, rüşvetin önceden verilmesine karşı çıkan yardımcısının, ‘’işi bitirsin parasını sonra verelim’’ itirazını dikkate almıyor. ’’ Orospunun parasını önceden vereceksin’’ diyor.

Dedim ya, adamlar malın gözü, birbirlerini iyi tanıyorlar. ‘’beraber yürümüşler, birlikte ıslanmışlar yağan sağanak yağmur altında ’’ dahası, birlikte hacca gitmişler, Kuran-ı kerim’i hatmetmişler.‘’Bakara

makara’’surelerini ezbere biliyorlar.  ‘’günah işleme özgürlüğü’’nün anlam ve önemine gıpta ederek, ehli müslim kervanına katılıp, soyup soğana çevirmenin akıl sır ermez kodlarını birlikte çözmüşler. Kolay mı sanıyorsunuz? Cennetlik olmanın tüm vecibelerini yerine getirerek manevi dünyada şimdiden özel bir mevki kotarmanın kolay olduğunu mu sanıyorsunuz?

Bilği birikimi ve tecrübe konuşuyor, Mehmet Metiner gibi, ‘’ Kuran-ı Kerim’de  sure var, önce akrabalarını, eşini dostunu kollayacaksın’’ diyecek kadar ‘’acemi oğlan’’ değiller. Birilerinin önüne yatmak, ‘’ortalık oğlanı’’ olmak için, olur olmaz her TV ekranına çıkarak  kıçlarını yırtmıyorlar. Okumuş yazmış adamlar. Ağır takılıyorlar. Kimseye çaktırmadan,saman altından su yürütmesini biliyorlar.

Biliyorlar. Bal tutanın parmağını yaladığıgemisini kurtaranın kaptan olduğu bir ülkede yaşadıklarının farkındalar.

Parmağını yalayan, yalayamadığı yerde, yüzüne gözüne bulaştırsa da, sıfırlama konusunda ‘’mahir’’ bir Cumhurbaşkanımız var. Üzüm üzüme baka baka kararır misali, birbirine bakarak ‘’ yüzleri kararmış’’ bakanlarımız var. Milletin a... koyan  iş adamlarımız var.

Hem parmaklarını yalıyorlar hem kaptanlık yapıyorlar.

Sürüden ayrılmıyorlar. Sürünün en önünde yürüyorlar. Sürüden ayrılanları kurtlar kapar ya aynen o hesap. Koyun koyuna, sarmaş-dolaş yürüyorlar.

Sürüden ayrılanları, ‘’bir elin nesi var, iki elin sesi var’’ diyenleri, diyecek olanları, demeye hazırlananları,  ‘’ayrık otları...bölücüler...vatan hainleri...’’ olarak yargılamanın ‘’kanun ve kararnameleri’’ni çıkartıyorlar.

Bunlar, adına ‘’milli irade’’ denilen bir orta oyununun elebaşlarıdır. Haksız sayılmazlar(!) da aslında. Öyle ya, milletin iradesini yansıtıyorlar. Boşuna söylememiş büyüklerimiz, ‘’her millet layık olduğu yönetimlerle yönetilir’’

Sürüden ayrılacak değiliz elbet. Üzülmeyin, üç kıtadan at koşturmuş bir milletin torunlarıyız. Layık olduklarımız tarafından yönetiliyoruz.

Çalıyorlar diyenler var. 

Evet çalıyorlar ama, iş de yapıyorlar.

Bal tutanlar, parmaklarını yalamasın mı yani?

Baksanıza, 26 milyon kişiye her ay maaş veriyorlarmış. Parmaklarını yaladıktan sonra, ellerini 26 milyon kişinin yüzüne gözüne sürerek onlarda nasiplensin istiyorlar. Kuran’da yazıyor. ‘’Komşun aç yatarken sen tok yatamazsın’’ buyurmuyor mu?

Az önce, haber bültenleri duyurdu. 4 eski bakan’ın meclis komisyonumda aklanmasını bahane ederek bu durumu eleştirenleri dinledik. Söyler misiniz Allah aşkına, nerde aklanmalarını bekliyordunuz?

Çivi çiviyi söküyor işte.  Pislik, pisliklerle temizleniyor.

Uyuyan devi uyandırmaya ne gerek. Anarşi ve terörü sokağa salmanın anlamı var mı yani? Öyle ya,İp’in ucu bir kaçarsa nerde yakalanır hiç belli olmaz.

Muhalefete duyurulur.

Demokrasi dışı eylemler kalkışarak anarşi ve terörün ekmeğine yağ sürmeyin. HDP’yi boş verin. O zaten ‘’terör’’le besleniyor. Bütün umudunu sokağa bağlamış. Siz siz olun, evlerinizden dışarıya çıkmayın.

Haram olsun deyin, Allah katında tüm bu yolsuzlukların, hırsızlıkların hesabı sorulacak elbet, bekleyin..

Yılın bomba haberinin takipçisi olmaya devam edin. Ebru’nun Zarraf’tan büyük miktarda nafaka alacağı söyleniyor. Burası bir guguk devleti değil elbette, hukuk devletidir. Herkes Zarraf’ın önüne yatacak değil ya. Bu ülkede namuslu yargıçlarda var. Göreceksiniz. Ebru’nun haklarını koruyacak namuslu bir yargıcımız mutlaka çıkacaktır. Emin olun.