Şuanda 180 konuk çevrimiçi
BugünBugün3224
DünDün2340
Bu haftaBu hafta7546
Bu ayBu ay7546
ToplamToplam10475970
Cabir Hasan yoldaşın babasını kaybettik PDF Yazdır e-Posta


7 Aralık 2016 günü sabahı itibarıyla, Cabir yoldaşımızın babası vefat etmiş bulunmaktadır. 12 Eylül’den bu yana sürgünde yaşayan ve ailesini göremeyen Cabir yoldaşımızın acısını paylaşır ve bu zor günlerde yanında olacağımızı belirtiriz.

Bir kez daha sürgünde yaşamanın ve ülkesine dönememenin hazin örneklerinden birini yaşıyoruz. Cabir yoldaşımız da birçok yoldaşımız gibi, 35 yılı aşkın bir süredir sürgünde yaşamakta ve dolayısıyla ailesi ile telefon dışında bir iletişimi bulunmamaktadır.  Bu Sabah sürgünde olanların tedirgince beklediği telefonlardan birisi çaldı ve Cabir yoldaşımıza acı haber iletildi.

Bu yola girerken hepimiz böylesi durumlara hazır olduğumuzu biliriz. Ancak yine de ya bir yoldaşımızın, ya da bir yakınımızın kayıp haberi bizi bir kez daha acılara gark eder.  Bu sabah ta böylesi bir acı haber, yoldaşımızı olduğu kadar, yakınlarını ve yoldaşlarını da derin bir üzüntüye boğmuştur.

Bir kez daha Cabir yoldaşa ve ailesine baş sağlığı diler, uzaklarda kaybettiklerimizin hesabının bu zulüm sisteminden bir gün sorulacağının bilinciyle; yoldaşımıza ve ailesine sabır ve metanet temenni ederiz.

Işıklar yoldaşı olsun…..


7 Aralık 2016


TDAS PLATFORMU