Şuanda 166 konuk çevrimiçi
BugünBugün2023
DünDün2340
Bu haftaBu hafta6345
Bu ayBu ay6345
ToplamToplam10474769
Biz hiç ayrılmadık seninle!. PDF Yazdır e-Posta


Nisan ayı bizim için yüreğimizin acıdığı bir yanımızın eksildiği aydır 2 Yıl oldu İbo'muz kızıl yıldızlarla buluşması. Uzun yıllar direnci, inadı ve umudu harmanlaştırarak bir mücadele sürdüren İbo’muzun aramızdan fiziki olarak ayrılışının 2. Yılında anısı önünde eğilerek saygı özlemle anıyor, selamlıyorum.

Demişlerdi ki ölenle ölünmez, sen de zamanla alışır hayatına dönersin, bak iki yıl geçti ama ben hala senin yokluğuna alışamadım. Hala Nuray ve Dayı yoldaşlarla ne zaman bir araya gelsek mutlaka seninle geçirdiğimiz anılarımızı konuşur, hüzünleriniz İbo yoldaşım.

Biz birlikteyken hiç önemsemediğim saatleri, ayları, mevsimleri, yılları şimdi ne kadar çok arıyorum. Ve ne kadar acıdır ki bir kez daha birlikte hareket edip birlikte mücadele edip, birlikte güleceğimiz yeni bir zamanımızın asla olmayacağı gerçeğinin karşısında, hep bir yanım eksik ve burukluğun olması hayatın gerçeğidir.

Bizler senin hayallerini gerçekleştirmek için güçlü adımlarla yürümeye devam ediyoruz. Senin özlemini çektiğin ve hayallerin olan ülkemizi barış ve demokrasiye kavuşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz.

 

www.ibrahimyalcin-paris.blogspot.com