Şuanda 163 konuk çevrimiçi
BugünBugün2640
DünDün2340
Bu haftaBu hafta6962
Bu ayBu ay6962
ToplamToplam10475386
THKP-C(Acilciler) 1. Kongre delegelerine açık mektup 4 PDF Yazdır e-Posta


   12) UYARMAK GEREKİYOR... 

Ilk başta Suriye İstihbarat örgütlerini uyarmamız gerkiyor..Muhaberat, Emnü devlü, Emnü siyasi, Emnü cinayi, Muhaberat askeriya ,Fera falestin ve muhaberat juiyye’yi uyarmamız gerekiyor. Bu güne kadar adımızı kullanarak degerlerimizi kirleten elemanları ALİ KASIM ( Mihrac URAL)  adlı sahtekarın THKP-C(ACİLCİLER) ile hiç bir ilgisinin bulunmadıgını belirtmemiz, bu gizli servis örgütlerini uyarmamız gerekiyor. ALİ KASIM adlı köstebekleri  kanalıyla Türkiye devrimci hareketi içersinde olduklarını sanıyorlarsa yanıldıklarını söylememiz gerekiyor. THKP-C (ACİLCİLER) militan ve yöneticileri olarak bu soysuzu yıllar önce deşifre ederek tek başına çırılçıplak ortada bıraktıgımızı bilmeleri gerekiyor. Filistin örgütlerini de uyarmamız gerekiyor. Bugüne kadar ‘’ öldürülen yoldaşlarımız için ödedikleri kan paralarının’’ Mihrac Ural tarafından pis işlerinde kullanıldığını bilmeleri gerekiyor. Mihrac Ural, devrimci hareketimizin değerlerini çalarak beslendiği yetmezmiş gibi, Filistinli savaşkan halkın değerlerini de kendi çapında hırsızlamaya çalışan bir sahtekar olduğunu bilmeleri için uyarılmaları gerekiyor

 

Yoldaşlar,

THKP-C( ACİLCİLER) örgütü 1980 öncesi dönemin toplumsal gelişim sürecinin bir ürünüdür. Adı geçen dönemin gelişim sürecine denk düşen koşulların denkleminde büyüyüp gelişmiş, bedeller ödemiş şerefli bir örgüttür. Tarihin ona yükledigi misyonu, hatasıyla sevabıyla ama dürüstce yerine getirmeye çalışmış bir örgüttür. Özellikle 12 eylül sürecinde, işbirlikci tasfiyeciligin ( M.Ural’ın) denetimine girmiş, kısa süre içersinde de işbirlikciligin girdabında TASFİYE EDİLMİŞTİR.

Fiilen böyle bir örgüt mevcut degildir.

Olmayan bir örgütün geçmişe ait ismini kullanarak kirletmek, sahtekarlıgın da ötesinde bedeli ağır olan tarihsel bir SUÇ’tur. Utanmazca, kendi kirli işbirlikci ilşkilerini gizlemenin, hami’lerine hizmetin bir aracı olarak özellikle kullanarak kirletmeye devam eden birileri var. Olmayan bir örgütün seçilmiş ‘’ sekreter’’ oldugunu iddia ederek, örgüt varmış gibi kendini pazarlamaya çalışan bu zat’ın ‘’ merhaba’’ diyebilecegi örgütsel hiçbir ilşkisi yoktur. İşbirlikcidir. Adı Mihrac’tır. MİHRAC URAL’dır..

Örgütümüzü 1.kongresine katılan delegeler. Örgütümüzün militanları, taraftarları ve tüm devrimciler..

Mahir Çayan’ların, Ulaş Bardakçı’ların, Hüseyin Cevahir’lerin, İlker Akman’lar ,Hasan Basri’ler, Yüksel Eriş’lerin,Nebil’lerin, A.Çakmaklı’ların, Ayhan’ların, Recep’lerin ve daha onlarca militanımızın kanlarıyla yogrulu THKP-C isminin, bir soysuz elinde daha fazla kirletilmesine müsade etmeyelim. THKP-C(ACİLCİLER) adıyla bilinen örgütümüzün yıllardır kurumsal hiç bir işlevinin kalmadıgını, dogruları ve yanlışlarıyla tarihsel misyonunu tamamlayarak artık mevcut olmadıgını hep bir agızdan deklare edelim.

 THKP-C(ACİLCİLER) 1.Kongresinde seçimle iş başına gelmiş MK ve MK yedek üyelerinin hiç bir tanesi bugün bu işbirlikçi ile hareket etmemektedir. Kongre delege olan yoldaşlarımızdan hiç bir militan, bugün, bu katil’in yanında bulunmuyor. Ülkemizin hemen tüm bölgelerinde örgütümüzün taraftarı olmuş, militanlıgını yapmış ve sorumluluklar üstlenmiş tek bir kişisi, bu soysuzla yanyana görülmek dahi istemiyor. Avrupa’da yüzlerce militanı bulunanan örgütümüzün hiç bir eski üyesi Mihrac Ural adını dahi duymak istemiyorlar. Tarihsel kesit içersinde, bir dönem THKP-C(ACİLCİLER) içersinde bulunmuş olmamıza ragmen, bugun farklı devrimci örgütsel yapılar içersinde yada bagımsız devrimci kişiler olarak

. Mıhrac Ural adlı devrimci katili bir sahtekar la aramızda hiç bir bagın bulunmadıgını bir kez daha ilan edelim. Edelim ki, bu soysuzun, kirletmeye devam ettigi ismimizden dolayı mezarlarında bile rahatsız olduklarından emin oldugumuz ölülerimiz rahat uyusun.  Edelim ki, ölülerimizin kanlarıyla yaratılan degerlerimizin sahipsiz olmadıgını, hiçbir ihanetin cezasız kalmayacagını, bu hesabın sorulacagını  tüm devrimciler duysunlar.

Yoldaslar.

Mihrac Ural bizim tarihimizin haini’dir. O bizim olduğu kadar. Türkiye devriminin ve sosyalist tarihimizin de haini’dir. O, Türkiye devrimi içerisine sızmış ortak değerlerimizi kirletmiş genel devrimci hareketimizin irin olmuş bir yarasıdır. O hepimiz için bir yüzkarasıdır.

Bu nedenle diyoruz ki;

Mihrac Ural; THKP-C(ACİLCİLER) örgütünün utancıdır. Yıllar önce bünyesinden söküp attıgı bir dışkı gibi kuruyup kalmışken, Muhaberat ve MİT yardımıyla, 25 sene sonra üzerine su serpilip ıslatılarak bir kez daha etrafa pis kokular yayması isteniyor. Mihrac Ural görevlidir. Sosyalist  hareketimiz içersine sızmış 5. Kol’dur.

Mihrac Ural’a selam vermek demek, Muhabera’ta yol vermek, MİT’e destek olmak demektir.

MİHRAC Ural’a selam vermek, ona merhaba demek Nebil Rahuma’yı polise ihbar etmek, katledilmesine sebep olmak demektir

Mihrac Ural ile yan yana gozükmek Ali Cakmaklı’ ya kurşun sıkmak, Muntecep yoldası kurşunlamak, Yusuf’u öldurmek, Sami’ ye iskence etmek demektir;

Mihrac Ural adlı devrimci katili ile kimi yerde adları yanyana olan devrimcileri uyarıyoruz/ uyaralım. İsmimizi kirletmeye çalışan bu yüz karası kişiliksiz elemanın kim oldugunu hala bilmeyen varsa bilmelerine yardım edelim. Leninist kimligimizi kullanarak Ali’lerin, Muhammed’lerin peşinde  medet uman bir bukalemun oldugu gerçegini söyleyelim. Verili koşullarda sonsuz gerici ve despot rejimlerinde dayanagı olan bir inanç kültürünün kültleştirilmiş izlenecek izi söylemiyle, ACİLCİLER örgütünün bir alakası olamaz. ACİLCİLER, komunist bir anlayışa sahip militan bir örgüttür. Temel amacı, ‘’Liva İskenderun’’u da içina alarak ‘’Kadim’’ anavatana katmak ve dine dayalı bir yapılanmanın MURTADA örgütü aracılıgıyla  reorganıze  edilmeye çalışılmasının ACİLCİLER’ le  hiçbir alakası olamaz.. ACİLCİLER örgütünün adını, MURTADA teşkilatının ‘’ lıva iskenderun seksiyonu’’olarak reorganıze etmeye çalışan belgeler mevcuttur. Bu belgeleri elinde bulunduran arkadaşlara bir kez daha sesleniyoruz. Bu belgeleri ya bize verin yada deşifre ediniz. Bu belgeleri ellerinde bulunduranlar, M.Ural’ın, ‘’onlar konuşamazlar’’ diye güvendigi arkadaşların korkularını yenmelerini ve ellerindeki belgeleri bir an önce deşifre etmelerini tekrar takrar talep ediyor ve devrimci bir görev oldugunu hatırlatıyoruz. Zihni (Yusuf) Alan’ın öldürülmesindeki asıl nedenin de bu belgelerin Zihni tarafından deşifre edilmek üzere olduğu korkusuyla işlendigini biliyoruz...Tasfiyecilige ortak olmak isteyenlerin, vaesa eger yolları açık olsun,engel olmayacagız.Teşhir etmeye devam edecegiz.

Mihrac Ural tam teşekküllü donatılmış bir sahtekardır. Son günlerde iyice köşeye sıkıştı bunun farkında. Kaçmaya çalışıyor. Müsade etmeyelim. Ona bu fırsatı tanımayalım. 1987 senesi’nde  yapılan ve o tarihten bu yana hiç bir işlevi kalmayan 1.kongre delegeleriyle alay edercesine 2. Kongreden bahseden bu sahtekarın, kim adına? Kimlerle? ve neyin 2. Kongresini yapacagına elbette kimse inanmıyor ve elbette gülüp geçiyor. Bu utancı hiç bir sosyalist taşımaz, taşımamalıdır da. Mihrac Ural utancıyla yaşamak isteyen ve topu topu birkaç kişiden ibaret olan ‘’misyoner’leri yanı(mı)nıza yaklaştırmayınız. Yaklaşmak istediklerinde de  uyarınız. Biliniz ki, onlar; Bulgur, patates ve yaş sebze ticaretinden ‘’belki nemalanabilirim’’  umuduyla yollara düşmüş sefil yaratıklardır

 Mihrac Ural adli devrimci katili ile yan yana gözükmenin vebali büyüktür. Bu vebale ortak olmanın tarihsel sorumlulugu da elbette büyük olacaktır

Gizli servislerin kucagında oturarak sağa sola çamur atmanın, cürmü kadar yer bile yakamayacak olmasına ragmen, degerlerimiz üzerine çöreklenerek değerlerimize saldırmanın sorumluluğu büyük, bedeli, onun tahmin bile edemeyeceği kadar ağırdır.

Yoldaşlar;

Başta,1.Kongre delegeleri olmak üzere, örgütümüze emek vermiş tüm yoldaşlara sesleniyoruz. 22 sene önce yapılan kongreden arta kalan hiçbir şey yoktur.

 Geride bıraktığımız 22 sene içersinde sosyalist sistemin çöküşüne tanıklık ettik.  Dünyanın dört bir köşesinde Sosyalizmin sorunları tartışılıyor ve daha da tartışılacağı biliniyor. Bütün bu gerçekler yaşanırken, paranoyak bir soysuzun, sanki hiçbir şey olmamış gibi sözüm ona ‘’sekreter’’ geçinen ahlaksız bir soytarı  tarafından adımızın kullanılmasına, komünizm davasına olan inanç ve kararlılığımız aracı olarak her şeyimizi vermekten çekinmediğimiz değerlerimizin kirletilmesine izin vermeyelim. Toprağa düşen ölülerimiz adına, kendi adımıza izin vermeyelim...

Görev; önce örgütümüz içersinde yer almış militanlarımıza, taraftarlarımıza ve tüm türkiye devrimcilerine düşüyor.

Görev, THKP-C(ACİLCİLER) örgütü 1. Kongre delegelerine düşüyor.

 

 

THKP-C(ACİLCİLER) Kurucu üyesi

Engin ERKİNER

THKP-C(ACİLCİLER) 1. Kongre’de seçilmiş Merkez komite üyeleri.

İbrahim YALÇIN

Haydar YILMAZ