Şuanda 393 konuk çevrimiçi
BugünBugün3341
DünDün2340
Bu haftaBu hafta7663
Bu ayBu ay7663
ToplamToplam10476087
mihrac ural ve iş ortaklarını uyarıyoruz PDF Yazdır e-Posta


BU BİR ÇAĞRIDIR!
MİHRAC URAL VE  İŞ ORTAKLARINI UYARIYORUZ.!

THKP-C(ACİLİCİLER) örgütümüz, Muhabarat ve Mihrac Ural tarafından  tasfiye edildi. Örgütümüz  içersine bir virüs gibi yerleştirilen Mihrac Ural, ACİLCİLER isminin arkasına gizlenerek ,Suriye istihbarat örgütü Muhabarat’la birlikte Örgütümüzü,‘’HATAY KURTULUŞ ÖRGÜTÜ’’ ne dönüştürmek istediler.

Bu  amaçla her türlü aşagılık yöntemleri kullanmaktan çekinmediler.

Nebil Rahuma’nın  ihbar edilerek yakalatılması, Ali Çakmaklı’nın alçakca öldürülmesi,

Müntecep yoldaş,Hanna,Yusuf ve Sami yoldaşların teker teker katledilmelerinin tek bir amacı vardı. Bu ihanetin farkına varanların acımasızca yok edilmesi  gerekiyordu.Öyle yapıldı.

Trablus’ta, Filistinlilere karşı ‘’savaştırılarak’’ filistinliler tarafından katledilen yoldaşların ardında yapılan ‘’enternasyonaliz’’çıgırtkanlıgının asıl amacı da buydu. ‘’Siyasi ve savaşkan bir örgüt’’ süsü verilmek isteniyordu.  Öyle yapıldı.

Örgütümüze emek veren,siyasi yaşamlarını örgütümüz çatısı altında her türlü fedakarlıgı göze alarak yürütmek isteyen yoldaşlar için arkalarında hain tuzaklar kuruldu.

İkna edebileceklerini zannettikleri yoldaşlara büyük vaadlerde bulunuldu. Kabul edenler ‘’kahraman’’ ilan edilirken, bu ihaneti reddedenler ‘’hain’’olarak adlandırıldı. Tasfiye edilmeleri için en aşagılık yöntemler uygulandı.

Devrimci mücadelemizin ölü’leri üzerinden  büyük rantlar  elde edildi.  Kendileri tarafından katledilen yoldaşlarımıza, ‘’şehitler mezarlıgı’’adı altında tamtam dansı yapabilecekleri ‘’anıt’’lar yaparak, utanmazca ‘’şov’’ yaptılar,yapmaya da devam ediyorlar.

Örgütümüzün tüm degerlerini Suriye’ye taşıyarak büyük bir sermaye birikmi yaptılar.

Zeytin tarlaları, yazlık-kışlık evler,lokantalar, oteller inşa ettiler.

 İthalat-İhracat şirketleri kurdular. Benzin istasyonları aldılar.

Suriye’nin belli bölgelerinde büyük araziler satın alarak, büyük alışveriş magazalarına kiraya vermek için pazarlıklar yapıyorlar.

Çete başı Mihrac Ural, uzanabildigi her tarafa e-post yolluyor.

 ‘’Suriye ile ticaret yapın saizlere yardımcı olalım,kolaylık saglıyalım’’ diyor.’’ Patates,un,bulgur vb.tüm gıda maddeleri  için’’... Suriye’nin ‘’büyük Pazar potansiyeli’’bulundugunu söylüyor.

Örgütümüz militanları tarafından, devrimci mücadelenin ihtiyaç duydugu alanlarda kullanılmak üzere; Kamulaştırılan  maddi degerlerimizi gasp ederek el koydugu milyonlarca dolar’lık serveti, kendi kişisel çıkarları adına kullanıyor.

Mihrac Ural’ın yanında bulunan iki tane sefil ( Şerif ve Levent ) dışında kimsesi kalmamıştır.

Birlikte oldugunu iddia ettigi ve ‘’yoldaş’’ diye andıgı kişilerle siyasi hiçbir bagı yoktur.

Dikkat ediniz. MEHMET YAVUZ’un adını andıkca ‘’yoldaş’’der. Oysa M. Yavuz birkaç gün önce yazdı. ‘’ BEN ATATÜRKCÜYÜM’’ (!) dedi. ‘’ M.Ural ile siyasi bir bagım yoktur’’ dedi.

Dogrudur. İnanmak  gerek. İnanmak ve sormak gerek. O halde, M.Yavuz ile M.Ural’ı birleştiren nedir? Ticari ve çıkar ilişkisi mi?

Başka bir örnek verelim. Öner(ÖMER) ÖDEMİŞ. Kim bu adam?

Tanıyan herkes,’’ serseri  ve ayyaş’ın teki’’ oldugunu söyler. Çek-Senet tahsilatı işnde uzun süre ayakçılık yaptı, hiçbir iş’de dikiş tutturamadı. Şimdi Mihrac Ural’ın yoldaşı(!) ‘’Ticaret ‘’ yapıyormuş. Kendisi yazıyor. Hep beraber okuyalım(!) 

‘’Son 2-3 yıldır, gazetecilik dışında ticaret yaparak, yaşamımı sürdürmeye çalışıyorum… Şu çok bahsedilen ve hemen hemen herkese mal edilen kiremitleri ve başka inşaat malzemelerini Suriye ye satıyorum. Şam da, Halep de ve Lazkiye de bayilerim var. Onlar aylık ihtiyaçlarını bana bildiriyorlar bende buradan, Suriye temsilciğini aldığım bir firmadan bu malları alarak gönderiyorum. Az çok, yaşamımı idame ettirecek, onurlu bir şekilde yaşayacak bir gelire sahip oluyorum… İyi de gidiyor. Sanırım bu onursuzluk değildir, ve ayıp bir şey değildir. Veya devrimciler inşaat malzemesi satamaz diye bir kural yoktur… Bu işi ben tek başıma yapıyorum… Hiçbir ortağım yok. Hele zavallı Mehmet Yavuz sattığım kiremitleri bir kez bile görmedi.. Hiçbir alakası da olmadı ve yok… Suriye de ki arkadaşlar benim işimde fiili olarak yoklar. Ama bana ihtiyaç duyduğum noktalarda yardımcı oluyorlar… Tüm ilişkileri de bu…’’

ÖMER ÖDEMİŞ

Evet, işte bu kadar... Öner(Ömer) ödemiş budur. Şirket kurmuş(!) Şam’da Halep’de ve Lazkiye’de bayileri varmış(!)  Zavallı (!) Mehmet Yavuz’la alakası yokmuş. Suriye’deki (M.Ural’ı kastediyor) arkadaşları bu ‘’kiremit’’işinde ‘’fiii’’olarak yoklar(!)mış.

Aylarca yazdık inkar ettiler. Şimdi ‘’İTİRAF’’ etmeye başladılar. Neden?

İtiraf ederken bile dürüst davranmıyorlar. Suç örgütü çete’lerde bir kural vardır biliniyor. İşlenen suç deşifre olunca, suçu üstlenecek bir ayakcı bulunur ve ‘’ben yaptım digerlerinin haberi yok’’ dedirtilir. Ayni kurala uydukları anlaşılıyor(!) Öner(ömer)Ödemiş her ne kadar ‘’Zavallı MEHMET YAVUZ ve Mihrac Ural’ın  haberi yok’’ dese de,’’İNKAR, İKRAR’’olarak anlaşılıyor.

Z.Alper’in dedıgı gibi, bunlar gerçekten çok komik insanlar. Komik ve  zavallı insanlar. Bu söylenenlere inanan var mı? Öner(Ömer) ödemiş Suriye ile ıthalat-ihracat işi yapacak. Şam’da halep’te,Lazkiye’de bayilikler açacak  ve Mihrac Ural bu adama, sadece ihtiyac duydugunda yardım edecek(!)  ‘’hass..tir lan soytarı’’  sen git bunları ‘’Kocavezir’’mahallesine anlat da, kıçına tekmeyi vursunlar.

Peki, Mihrac Ural ne diyor?  ‘’ Beni bu kiremit belasına, Öner pezevengi soktu’’diyor.

Mihrac Ural ve ortaklarını uyarıyoruz.

 Örgütümüzün yaratmış oldugu degerler; Türkiye devrimci hareketinin ortak degerleridir. Bu degerlerin içinde yoldaşlarımızın kanları vardır,emekleri vardır. Mücadeleleri vardır.

Bu degerler, kanla yazılmış bir tarihin ORTAK DEGERLERİDİR. Bizim degil tüm Türkiyeli sosyalistlerin degerleridir.

Mihrac ural adlı Muhabarat elemanı katil ile ticari ortaklık yapanlar, yapmak için bekleyenler, şirket kurma hazırlıgı içersinde olanları UYARIYORUZ.  M.URAL’ın SUCLARINA  ORTAK OLMAYINIZ.

Yapılan ve yapılmaya çalışılan herşeyin farkındayız. ACİLCİLER’in gözleri üzerinizdedir.

Yapılan ve yapılmak istenen oyunları biliyoruz. Mihrac Ural ve Çetesi’nin ensesindeyiz.

İhanetin tüm ‘’kod’’larını çözdük ve hepsini teker teker açıklamaya devam edecegiz, herşeyi İTİRAF ettirecegiz.

Mihrac Ural ihaneti’nin bilgi ve belgesini ellerinde bulunduran  tüm devrimcileri  göreve çagırıyoruz. Susmayınız. Yapılan ihanetleri deşifre ediniz.

Yurtsever Kürt örgütlerini UYARIYORUZ. Mihrac Ural’ın hokkabazlıklarına inanmadıgınızı biliyoruz. İnanmadıgınızı ilan ediniz. İçimizde deşifre edilmiştir. Sizlerin gölgesine sıgınmaya çalışıyor.

Mihrac Ural’ın  sevdigi tek bir yoldaşı vardır. PARA...

Olmayan bir örgütün ismini kullanıp, bu ismin arkasına saklanarak ‘’Tüccar’’lık yapan Mihrac Ural’ın SUÇ ORTAGI olmayınız.

Acilciler. Türkiyeli tüm devrimciler, kurulmasını istedigimiz ‘’komisyon’’önerimize destek veriniz.

Tarihimizin aydınlatılmasına yardımcı olunuz.

 Degerlerimizin ayaklar altına alınarak çiğnetilmesine daha fazla fırsat vermeyiniz. ‘’Komisyon’’önerimizden kaçanları kınayınız.

ACİLCİLER hareketinin degerleri HEPİNİZİN ORTAK DEGERLERİDİR.

 Sahip çıkınız.

HAYDAR YILMAZ
İBRAHİM YALCIN
ENGİN ERKİNER