Şuanda 271 konuk çevrimiçi
BugünBugün515
DünDün3402
Bu haftaBu hafta8239
Bu ayBu ay8239
ToplamToplam10476663
provokasyon PDF Yazdır e-Posta


Bu sitede yazı yazan arkadaşlar olarak dikkatli olmalıyız.  Mihrac Ural (Yavuz) çetesinin provakasyonlarına gelmemeliyiz.

Son günlerde, hoş olmayan gelişmeler oluyor.  ‘’At izi ile it izi’’ birbirine karıştırılmak isteniyor.

Hepimiz tanık olduk. Ortada bilinçli bir provakasyon var. Bilmeyenlere hatırlatmak isterim.

Bu bir Mihrac Ural taktiğidir.

Çok sıkıştı, sorunun özünü bulandırmak, sorunu mümkün olduğunca yaymak ve içinden çıkılmaz hale getirip herkesi birbirine düşürüp ortadan sıyrılmak ve yoluna devam etmek istiyor.

‘’Biz Acilciler’’ diye bir yazı yayınladılar. 25 tane imza... Bu korkunç(!) bir rakam. Demek ki, Mihrac Ural’ın 25 tane ‘’kapı gibi’’ militanı varmış(!) öyle mi?

30 senedir ‘’ayrı varlık’’peşinde koşan bir ‘’adam’’, 25 tane imza ile ‘’biz acilciler’’ diye kamuoyuna kendini deklara ediyor. Ondan sonrada kalkıyor, bizleri örgütü deşifre etmekle suçluyor.

Bununla da yetinmiyor ve ‘’Bu işin içine MİT girmiştir’’ diye yakınıyor(!) Hangi işin içine MİT girmiştir ?

‘’Biz acilciler’’ diye çarşaf çarşaf liste yayınlayanların içine girmiş olmalı. Ne yani, oyuna mı getirildik demek istiyor?

Bu liste yayınlanıyor ve bir süre sonra kaldırılıyor. Bir gün sonra yeni bir açıklama. ‘’...aslında biz bu kadar degil, daha da  fazlayız güvenlik  açısından bu kadarla yetindik fazla isim yazmadık’’ diyorlar.  Ne komik. Özürleri kabahatlerinden de büyük.

Oyun içinde oyun oynanıyor. ‘’Biz acilciler’’ diyenlerin de dikkatine sunuyorum.

Bu bir provakasyondur. Bu listede adı gecen insanların en az yarısı ile telefon bağlantısı kuruldu ve HİÇ KİMSENİN BÖYLE BİR AÇIKLAMADAN HABERİ YOK...

Kim yapıyor peki bunu? Neden yapıyorlar? F. Cebiroglu’nun deyimiyle ayıp degil mi?

Bu listede ismi gecen ve saygı duyduğumuz arkadaşlarımıza karşı yapılan bir terbiyesizlik değil mi? Göz göre göre, alenen böyle bir pislik yapacak kadar pervasızlaşan insanların hangi sözüne güvenelim peki.

Bu pervasızlığı yapan adamlar, O listede ismi geçen ve haberi olmayan arkadaşlardan özür dileyecekleri yerde, ’’Bu işe MİT bulaşmıştır’’ diye ‘’sızlanıyor’’lar.

Tam bir ‘’orta oyunu’’...

Kim bulaştırdı?  dersiniz.

Bu listeyi yayınlarken, isimlerini yazdığınız insanları ‘’Acilci’’olarak polisin önüne atmış olmuyor musunuz? Bu listede adı geçen insanların birçoğu ile acil hareketinin ne alakası var?

Siz kime ve neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz?

Hiçbir insani ahlak anlayışına sığmayan bu davranışı ne adına yapıyorsunuz?

Üç-beş kişi daha fazla gözükmek ugruna mı?  Değer mi peki.

Kim olduğunuz bilinmiyor mu? Siz kendinizi kime ve nereye pazarlamak gayreti içersindesiniz?

Size sormuyorlar mı?

Kim koydu  benim ismimi o listeye?  Diye soran arkadaşlara ne cevap veriyorsunuz?

Neden hiçbiriniz üstlenmiyor?

Hep bir ağızdan, ‘’benim haberim yok’’ diye cevap veriyorsunuz.

Niçin yalan söylüyorsunuz?

Yayınladığınız listeyi neden kaldırdınız?

Habersiz ismini yayınladıgınız insanlardan mı utandınız?

İtiraz edenler çoğalınca, panik başladı ve  kaldırmak zorunda kaldınız. Yazıklar olsun.

 Pis bir iş yaptınız, yüzünüze gözünüze bulaştırdınız.Oturun oturduğunuz yerde bari..

Bu kadarını bile beceremiyorsunuz.

‘’Bu işe MİT bulaştı’’ diye cambazlığa başladınız.

 ‘’Bu işe MİT bulaştı’’ öyle mi?

Arayın o zaman. Şikayet edeceğinize arayın.

Bu uyduruk ve sahte isim listesini kim hazırladı? Ondan başlayın.

 Bulun ve içinizdeki MİT karışıklığını ortaya çıkartın.

Bekliyoruz.

Bu listeyi hazırlayan kişiler, selam verdikleri herkesin ismini yazmışlar.

 Bunu neden yapıyorlar dersiniz?

Birincisi;  Bu liste bilinçli yapılmıştır. Mihrac Ural ile  arada bir selamlaşma dışında hiç bir ortak yanı olmayan ‘’eski acilci’’ arkadaşlarımız, bu listeye bilinçli olarak konulmuştur.

Amaç; Sanılanın aksine, Mihrac Ural’a yakın olduklarını ima etmek ten öte, çok daha başkadır. Asıl amaç; Bu kişilerin Mihrac Ural’dan tamamen uzaklaşmasını sağlamaktır.

Neden uzaklaşmasını sağlamaktır peki?

Bu listede ismi geçen kişilerden bazıları,’’ tanınmış’’ ve Mihrac Ural açısından uzun vade de  ‘’tehlikeli’’ olabilecek isimlerdir. İlerde, Mihrac Ural’ın elindeki değerlerin alınarak, devrimci hareketin çıkarlarına kullanılmak üzere yapılacak bir girişimde, Mihrac Ural’a yakın oldukları için, diğerlerınden daha tehlikeli olacaklardır. Bu kişilerin şimdiden  ve kendi istekleriyle Mihrac Ural’dan uzaklaşması  istenmektedir. ‘’Deşifre’’ edilerek,’’ aman kardeşim, size selam vermeye de gelmiyor’’ diyerek ilişkilerini tamamen kopartmaları arzusu taşınmaktadır.

Mehmetcik memet yavuz’a burada DİKKAT ediniz. Bir sene önce, ‘’Ben kolay lokma olmam’’ diyen adamdır.

 Çizgisine özellikle dikkat edilmelidir.

 ‘’Biz Acilciler’’ listesinin başlarındadır. Peki bu adam ACİLCİ midir? Hayır.

Daha geçenlerde yazdı.’’Mihrac Ural ile benim dostlugum,30 sene önceki  arkadaşlığımızın ürünüdür. İdeolojık değildir’’ dedi.

 İdeolojik olarak neyi savunur bu adam?

Koyu bir Atatürkçü değil mi?

‘’ Vatanın ve milletin bölünmesine ramak kaldı’’ diye şikayet etmiyor muydu? ‘’ Kürt, Türk, Çerkez, Arap diye bizi bölmek, parçalamak isteyen emperyalistlerin oyununa gelmeyelim’’ diye Kürt’leri ve devrimcileri’’oyuna gelmekle’’ eleştirmiyor muydu? ( açın sitesini ve yazdığı yazıları okuyun.)

Peki böyle  bir yavuz memet’in bir ay sonra ortaya çıkıp ‘’biz acilciler’’ diye imza atması ne demek oluyor?  ‘’Bu işe Mit bulaşmıştır’’ diye ‘’yakınan’’ mihrac Ural ne demek istiyor?

 

İkincisi; Bu bir provakasyondur. ‘’Biz acilciler’’ adlı  açıklama, ‘’ mihrac ural-mehmet yavuz provakasyonudur.’’

25 kişiye selam verdikleri anlaşılıyor.

 Bunlardan, şu ana kadar 10 kişiye yakın arkadaşla bağlantı kuruldu.

Kesinlikle, böyle bir açıklamadan haberlerinin bulunmadığını söylediler.

Geriye 15 kişi kalıyor. Bunlardan 7 kişi Mihrac Ural’ın akrabasıdır( kız kardeşi, eniştesi, yegenı dahil) Geriye kim kaldı peki? Kim kalacak bir iki tane ömer kaldi. Mihrac Ural bu adamlardan sıkıldı. Hem sıkıldı, ‘’ayakbagı’’ olduklarına karar verdi. Bunlardan kurtulmak istıyor.

Yakında olacakları size şimdiden söylüyorum. Mihrac Ural, bu işten haberi olmadığını söyleyecek ve bu işin sorumluluğunu Ömer’e atacak. Böylece bir taşla iki kuş birden vurmuş olacak.

Hem listede ismi geçen( haberleri olmadığı halde isimleri yazılı olan) arkadaşlarla arasına mesafe girecek ve ilerde olası bir tehlikenin riski azalmış olacak.

Öte yandan, Ömer’i daha fazla sıkıştırma olanağı elde etmiş olacak. Daha çabuk kurtulması için ciddi bir mevzi kazanacak.

Ömer’den kurtulamıyor. Kurtulmaya çalışıyorsa da,kolay olmadığını biliyor.Kararsızlık beynini kemiriyor(!)

Hep yanlışları oynuyor. Haydar Kılıç’ın dediği gibi, ’’Adam’’ın ağzını kapatacağı yerde ‘’ kıçını’’ kapatıyor... hep yanlışları oynuyor..

Bu isim listesi, kendi içlerindeki hesaplaşmayı su yüzüne çıkartmak için yapılmış bir provakasyon da olabilir. Bekleyip görecegiz.

Toplam 10 kişiyi geçmeyen bu çetenin bütün amacı, polemik yaparak, eldeki mal-mülkü koruma altında tutmaktır.Hem koruyacaklar hem üzerinde tepineceklerdir. Yavuz Memet’in birden bire acilci kesilmesi ne demek oluyor(!)

 

 

Üçüncüsü; ‘’Bu işe MİT bulaşmış’’ öylemi? Kim bulaştırmış peki. Hadi bakalım. Kim bulaştırdıysa

Onu da söyleyin.

Demokratik kitle örgütleri (dernekler, sendikalar, meslek odaları) ve  yer yer devletim kendi içersindeki kurumlarının bile göz altında tutulduğu bir dönemden geçiyoruz.Sıradan insanlar bile dinleniyor, fişleniyor ve haklarında raporlar tutuluyor.

 Mihrac Ural ne yapıyor dersiniz? Yıllarca hapis yatmış insanları, ‘’minnet-rica, yalvar yakar’’ yanına çağırıyor ve fotoğraflarını çekerek yayınlıyor.

‘’Stalin yoldaş (HASAN GENCOGLU) yanımıza geldi’’ diye manşet atıyor.  Stalin(!) yoldaş iki saat sonra Türkiye’ye dönüyor(!)

Stalin yoldaş, nereye gitmişti? ‘’ türbe ziyareti’’ olmadığına göre nereye...?

Bütün bu densizlikleri yapacaksın ve arkasından bağıracaksın öyle mi? ‘’ Mit bu işe karışmış(mış)’’. Sen kimi kandırdığını sanıyorsun?  Faiz Cebiroglu’nun deyimiyle ‘’ Ayıp ayıp’’.

Dördüncüsü; Son zamanlarda değişik e-postlar alıyorum. ‘’Biz acilciler’’ açıklaması(!) yapıldıktan sonra gelen e-postlar son derece ilginç. Sahte e-postlarla ‘’bana bilgi(!) veriyorlar’’ listede ismi geçen kimi arkadaşlar hakkında, son derece aşağılayıcı ve ahlaksızca bilgi(!) aktarıyorlar ve bu rezillikleri kullanacağımı sanıyorlar. Aldanıyorlar.

Biz yolumuza devam edeceğiz.

Mihrac Yavuz  yada Mehmet Ural’ı teşhir ediyoruz , devam edeceğiz..