Şuanda 430 konuk çevrimiçi
BugünBugün625
DünDün3402
Bu haftaBu hafta8349
Bu ayBu ay8349
ToplamToplam10476773
Belge: Mihrac Ural ML iken de oruç tutarmış! PDF Yazdır e-Posta


MİHRAC URAL MARKSİST-LENİNİST İKEN DE RAMAZANI TUTARMIŞ! (Ramazanı tutmak kendi deyimidir.)

Küresel devrimci(!) oldugunu söylüyor. Kimbilir belkide buna inanıyor. Devrimcilerin katili bir soysuzun, küresel devrimci oldugunu iddia ede bilmesi kimilerine garip gelebilir.Dilin kemiği yoktur.

Mihrac Ural, yogun bir aşagılık kompleksli   paranoya hastasıdır. Belirtilerini, bundan önceki yazimda belirtmiştim. Hiç şüphe yoktur. Yogun bir kompleks içersinde oldugu anlaşıyor. O, kendisini ‘’küresel devrimci’’ olarak yutturmaya çalışadursun,bizim, onu ‘’küresel soytarı’’ olarak tanımlamamız yerli yerine oturdu. O bir küresel soytarı olarak anılacaktır.

‘’..benim devrimciliğim tarihseldir siyasal değil, benim devrimciliğim küresldir ulusal değil’’

Dediğine bakmayınız. Hastadır. Bir kaç dakika sonra Küresel soytarılıgını unutuverir ve Acilciler örgütünü, Hatay ile sınırlı bir örgüte nasıl dönüştürdügünün tarihini anlatmaya kalkar.

Bırakınız Küreselligini, ulusal devrimciliği bile kalmamıştır. O artık, bir kasaba soytarısıdır. Daha da özele inersek eger,  Hatay soytarısıdır. Bir gün, Hatay’a dönecek olursa eger,Hatay’lı devrimciler tarafından yakalanarak hak ettiği şekilde onurlandırılacagından (!) hiç kuşku duymuyorum. Soytarı olarak anılacak  ve şamar oğlanı muamelesi görecektir.

’...kafası kuma dalmış bir silahlı eylem örgütünü insana zarar vermeyen eylemler sürecinden siyasal bir birikim ve haklı bir dava örgütüne bu yiğitlerle getirdim uzun hikaye bu hikayenin detayları tek tek yazılacak...’’

‘’ Kafası kuma dalmış bir silahlı eylem örgütünü ‘’ derken, Acilciler’i kastettigi çok açık, Acilciler örgütünü, ‘’insana zarar vermeyen eylemler sürecinden ...haklı bir dava örgütüne bu yiğitlerle getirdim’’ diyor.

Devamı: www.thkp-c-acilciler.blogspot.com da okunabilir.