Şuanda 21 konuk çevrimiçi
BugünBugün350
DünDün3402
Bu haftaBu hafta8074
Bu ayBu ay8074
ToplamToplam10476498
mihrac ural'a gün doğdu (!) ha gayret! PDF Yazdır e-Posta


Yoruldum artık. Kolay değil. Tam üç senedir bir pislikle ugraşıyoruz.

Bir süre yazıp, sonra peşini bırakacagımızı düşündü. Bir ara cevap verdi, baktı kı olacak gibi değil. Gizli zannettiği, kimsenin bilmediğini sandıgı herşeyi biliyoruz.  Konuşmazlar diye düşündüğü birçok insan konuşmaya başladı. Her kalkan bir tokat(!) vurdu. Baktıki olacak gibi değil. Çareyi susmakta ve ‘’ muhataplarım değil’’ demekte buldu. Uzun bir süre bekledi ve çıkış yolu bulmak için yırtındı durdu.

Ne buldu dersiniz?

Ne bulacak, BEYLERDERSİNİ buldu(!)

Susmanın çaresiz oldugunu anladı ve aklına ne gelirse söylemeye başladı. Tam gaz devam... Önemi yoktur. Yazdıklarını okuyan varsa eğer, ne düşüneceklerini tahmin etmek zor degil. O nedenle bunu geçiyorum.

Şimdi, yeni bir haber(!)le karşı karşıyayız.

Efendim, ‘’Bugün’’ ve ‘’Zaman’’ gazeteleri, Abdullah Öcalan’a kadim dostum diyen Mihrac URAL’ın ‘’ alevi camiasının ileri gelenlerine suıkast hazırlıgı içersinde oldugunu ‘’ yazmış(mış)

Ben eminim bu haber bir sızmadır. Hiçbir kuşkum yok. Bu sızma, MİT ve  MIHRAC URAL kaynaklıdır.  

Bu haberle birlikte, Mihrac Ural’ın ismi bir kez daha gazetelere yansıyacak. Aklınca meşhur(!) olacak ve başlayacak karşı saldırıya...

Anladıgım kadarıyla haber sabah çıkıyor ve Mihrac Ural ögle’ye dogru karşı saldırıya(!) geçiyor.

‘’Burjuva basını devrimcileri karalıyor, Degerli dostum apo yoldaşa da böyle çamur atarlardı’’ vs.vs. bir sürede  bunları duyacagız.

Bu haberi okuyanların, Mihrac Ural’ı bir bok sanacaklarına inanıyor(!) ‘Vay be, demekki burjuvazi bu adamdan hala çekiniyor ki böyle haberler yayınlıyor’ diyeceklerini sanıyor. Merak etmesin, bu tür sızma haberlerin kimseye, vay bee dedirtmesi imkansız artık. Bunlar eskide kaldı... Kimin ne olup olmadıgını bu camia çok iyi biliyor.

Bir kere şunu çok açık yazmalıyım. Mihrac Ural’ın örgütü falan yok. Ne örgütü..?

Mihrac Ural’daki örgüt degil, ŞİRKET’tir. Ciddi bir sermaye birikimi olan bir şirket.. Bu adamı, hala ‘’örgüt’’müş gibi piyasaya servis ederek, sol göstermek isteyen MİT’in çabası boşunadır. Açık söylüyorum. SOL hareketi karalamak için, Bu pislik adam ‘’sol’’cu olarak servis edilmek isteniyor. Bu haberdeki tuzagı görmek gerek. Mihrac Ural’ın, Türkiye Devrimci sol hareketi içersine girme şansı bulunmadıgı için, uzun zamandır Alevi camiası içersine sızdırılmaya çalışıldıgı anlaşılıyordu. Bu haberle birlikte bu çabanın yeni bir hamlesi başlamıştır.

Alevi örgütleri bu konuda hassas olmalıdırlar. Mihrac Ural adlı pislige kesinlikle bulaşmamalı ve bu pislikten uzak durmalıdırlar. Bu haberin çok ciddi sonuçları olacagını düşünmüyorum. Bu haberle birlikte Mihrac Ural’ın alevi kuruluşlarına yazılı mesajlar atarak ‘’ bende aleviyim, alevilerin haklarını savundugum için, devlet tarafından karalanmak isteniyorum’’ vb.vb. agıtlarla, bu kurumlar içersinde dikkate değer bir şahsiyetmiş gibi gözükerek,  izlenmeye alınmak istendiği yada istenildiği gözden uzak tutulmamalıdır.

Öte taraftan, Mihrac Ural, Bu haberle birlikte kendisine yeni bir çıkış yolu bulmak isteyecektir. ‘’ Beni ihbar ediyorlar’(!)’ diye bize saldıracak ve aklınca söyledigimiz gerçeklerin önünü kesecek ve ’’ ben masumum hakim bey’’ rolünü oynayacaktır.

Boşuna çaba... Biz bu filmi yakın zamanda da seyretmedik mi?

‘’Bir taşla, birden fazla kuş vurmak’’ dönemi çoktan geçti de, garibimin başkaca yapabilecegi birşeyi yok. Elinde avcunda ne varsa onlarla idare ediyor(!)

Bugün ve zaman gazetelerinde çıkan ve Mihrac Ural için ‘’ can simidi’’olacagı sanılan bu haberi okuyan sıradan bir solcu ne düşünür?

‘’ hadi ordan bee, bu soytarı ile THKP-C’nin ne alakası var’’ der ve haberin üzerinde bile durmaz.

Haberi okuyan ve az çok devrimci miltanlık yapmış kişi ne düşünür?

‘’ bu balon haberin arkasında, mutlaka yine bu namussuzun parmağı vardır’’ diye düşünür.

Biraz daha uzak görüşlü olan bir militan ise,  Haberin, bir MİT sızıntısı ve Mihrac Ural’a yapılan bir ‘’kıyak’’ oldugunu anlar ve denize düşerek boğulmak üzere olan bu pislik adama, kurtulması için atılan bir can kurtaran yelegi oldugunu bilerek, ‘’ lanet şeytana’’der ve ciddiya bile almaz.

Alevi örgütleri de ciddiye almayacaktır eminim. Bugüne kadar Aleviler üzerinde öyle çok oyun oynanmak istendi ki, Herşeyin farkındalar ve artık ‘’ maymun gözünü çoktan açtı’’

Acilciler’in ne düşünebileceklerini çok iyi biliyorum. Genellikle, bıyık altından kıs kıs gülecekler ve  tanıdıklar birbirlerine telefon ederek ‘’ haberi okudunmu, bizim şerefsiz yine gündemde’’ diyerek basacaklar kalayı...

Ben bu habere hiç şaşırmadım. Ben bu oyunu biliyorum da o nedenle şaşırmadım.

Bakınız ne güzel(!) bir noktaya geldik...

Konuşuldukca, olaylar teker  teker ortaya çıkıyor.

 KOMİSYON ÖNERİMİZİ  TEKRARLIYORUM.

Mihrac Ural’ın son yazdıklarını okuyunuz. Bunalmış, yazarken bile eli ayagına dolaşıyor artık, bu, çok açık bir şekilde görülüyor.

Nereye yaklaştıgımızı çok iyi biliyor artık.  Ne yazacagımızı bildigi için, konunun yönünü saga sola çekme gayreti içersindedir. Çırılçıplak oldugunun oda farkında. Son bir çabayla kıçını kapatma gayreti içersindedir. Kapatamaz.