Şuanda 86 konuk çevrimiçi
BugünBugün393
DünDün3402
Bu haftaBu hafta8117
Bu ayBu ay8117
ToplamToplam10476541
Yüksel Eriş blogu yeni yazı yayında!.. PDF Yazdır e-Posta


Engin Erkiner merhaba,

Ahmet Abi daha ben önermeden Yüksel'i yazmış. Öner Yağcı ile yüzyüze görüştüm, Yüksel'i yakında yazacak. Daha başka sürprizler de olacak. 
Yüksel Eriş blogu iki buçuk ayda 4500 ziyaretçi almış. Bunun 700'ü  EnginErkiner.Org üzerinden gelmiş. Diğerleri de onlardan duymuş gelmiş. Rıza ve Mihrac, dört maymun oyunu oynamakla, yanlış yapmış. İkisini de suçüstü yakaladım. Patlama gece yarısından az önce olmuş, Yüksel sabaha karşı ölmüş, arada beş saat var, bunu biliyoruz. Bilmediğimiz, bu beş saatte ne olduğudur. Yüksel'in yoldaş bildikleri, bu son beş saati aydınlatmak varken, hiç yaşanmamış gibi silmiş atmışlar. Kurtuluş Cephesi dergisinde Yüksel'i daha ölmeden ölüler arasına katmışlar!.. 
Yüksel Eriş'i tanımak ve son beş saatini öğrenmek için:  Elmanın iyisi kurtlu olur!..  http://yukseleris.blogspot.com  adresinde yeni ziyaretçi bekliyor.
Sanatta sınıf savaşının en güzel örneklerini veya hiç değilse Meksika polisinin Mihrac'a nasıl şehir elektriği vererek işkence yaptığını görmek için,  http://cahit-celik.blogspot.com   ziyaretçi bekliyor. 
İbrahim Yalçın bunu da kabul etmez. Meksika'da Mihrac'a verilen elektrik 110 volt olduğunu için acıtmaz veya Mihrac o zaman Acilci değildi, diyebilir!..