Şuanda 183 konuk çevrimiçi
BugünBugün4906
DünDün3402
Bu haftaBu hafta12630
Bu ayBu ay12630
ToplamToplam10481054
Temmuz ve Ağustos ayları PDF Yazdır e-Posta
Engin Erkiner tarafından yazıldı   
Cuma, 28 Haziran 2013 20:51


Hafta sonunda Brüksel’de yapılacak, daha önce benzerleri Ankara ve Amed’de yapılmış olan çözüm konferansına katılacağım. Avrupa çapındaki bu konferansa 350 kişi katılacakmış. Buradaki sayıya göre az ama yer açısından başka çaresi de bulunmuyor. Sadece çağrılı olanlar katılabiliyor ve gelenlerin büyük bölümü de belirli kuruluşları temsilen katılacaklar.

Döndükten sonra önümüzdeki iki ay için siteyi yakından ilgilendiren farklı bir programım olacak…

Son iki ay nasıl geçti anlayamadım. Önce Reyhanlı ve ardından da Gezi Parkı çıkınca sitede yaklaşık altı hafta boyunca günde iki yazı yer aldı. Günlük okur sayısı bir ara 14 bin kişiye kadar ulaştı. İlgilenenlerin aradıklarını bulabilecekleri bir içerikte site hazırlamaya çalıştık, başarılı da olabildik sanırım.

İki ayın nasıl geçtiğini anlayamayınca üniversitedeki derslerden birisini bırakmak zorunda kaldım. Sadece ötekiyle uğraşıyorum…

Önümüzdeki iki ayda, Temmuz ve Ağustos’ta yoğun bir programım var. Daha fazla okumam ve bazı uzun yazıları hazırlamam gerekiyor. Bu nedenle siteye az yazı yazacağım. Az dediğim haftada iki tane, en fazla üç olur. Gelen diğer yazılarla birlikte haftada yine 5-6 yazı olur sanıyorum.

Eylül’den itibaren yine eski duruma döneriz sanıyorum.