Şuanda 310 konuk çevrimiçi
BugünBugün2075
DünDün3402
Bu haftaBu hafta9799
Bu ayBu ay9799
ToplamToplam10478223
ömer ödemiş'in ifadesini... PDF Yazdır e-Posta
İbrahim Yalçın tarafından yazıldı   
Çarşamba, 17 Ağustos 2011 19:06


YAYINLAMIYORUM...

Dikkatle okuyunuz.

Aşağıdaki diyalog MİHRAC URAL ile ÖMER ÖDEMİŞ arasında geçiyor.

SORULDU: (E-POST NO 7) 24 02.2009 tarihinde saat 00:00’da Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir ile Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir ile

aranızdaki yazışmada TKHP-C ACİLCİLER TERÖR örgütünün GENEL SEKRETERİ HOCA_ MİR_ BEDRETTİN MAHİR(K) MİHRAC URAL’ın size örgüt faaliyetleri için PARAYA İHTİYAC OLDUĞUNU, ÖRGÜTE MADDİ GELİR TEMİN ETMEK İÇİN İHALEYE GIRILDIGINİ VE İHALEYİ ALDIGINI, SİZİN İSTANBULA GIDEREK SAFFET İSİMLİ BİR ŞAHISTAN BAHSEDEREK ‘’ŞU SAFFET’İN YAKASINA YAPIŞ, ŞEHİT YOLDAŞLAR İÇİN PARA LAZIM DE’’ VE BU KONULARDA EMİR(K) EMRULLAH GEMCİ İSİMLİ ŞAHSA İSE BİLGİ VERMEMENİZ KONUSUNDA TALİMATLAR VERDİĞİ TESPİT EDİLMİŞTİR: BU ŞAHISTAN PARA TALEP ETTİGINIZI VE TALİMATLA BAŞKA TAHSİLAT YAPIP YAPMADIGINIZI AÇIKLAYINIZ.’’(Ömer Ödemiş’in polis ifadesinden alınmıştır)

Ömer ÖDEMİŞ iki senedir bizlere küfretti durdu. Aslına bakarsanız küfretmedi, küfrettirildi. Mihrac Ural tarafından kullanıldı. 

Ömer Ödemiş’i önemsemedik. Söyleyenle değil, söyleten(ler)le ilgiliydik.. Bu nedenle ciddiye fazla önemsemedik. Ha Ömer Ödemiş ha Ömer Gazel. Fark etmiyordu.

Bizim amacımız Mihrac Ural ve onun Muhabarat ve derin devlet içerisindeki ilişkileri ve bağlantılarıydı.

Mehmet AĞAR’ın başkanı olduğu DOĞRU YOL PARTİSİ Mersin il başkan yardımcısı, aynı zamanda da milletvekili adayı Mehmet YAVUZ’un bizleri hiç tanımamasına rağmen bizlerle uğraşmaya kalkması ve bunu bir ‘’militan’’hevesiyle koşturarak yapması dikkatimizden kaçmadı.

Kim olduğunu araştırdık: Düşündüğümüz gibi çıktı. Mehmet AĞAR çetesinin militanı olduğunu kendi kaleminden belgeledik.  Yıllardan beri DYP üyesi olduğu anlaşılıyor. Hala da bu partiye üye imiş. Maşallah. Bir eli Mehmet AĞAR’da diğer eli Mihrac Ural’da...

Bir yandan DOĞRU YOL PARTİSİ üyesi, öte yandan ACİLCİ(!). Hay allah iyiliğini versin senin. Mehmet AĞAR gibi eli kanlı bir katil’in Mersin gibi stratejik bir kentte İl başkanı yardımcılığı ve millet vekili adayı olacaksın, ama öbür taraftan da, ‘’Biz Acilciler’’diye bildiri yayınlayacaksın. Sende hiç ar namus yok mu?

Sen hiç utanmaz mısın?

Sen görev icabı mı bu rolü oynuyordun?

Bu rolü oynaman için kim tarafından görevlendirildin?

Amacın neydi?

Bu sorulara cevap vermiyor. ‘’Polis ifadesinde, ben yaptığım herşeyi önceden devlet yetkililere ve ilgili kurumlara bildirir onay alırım ‘’diyor ama sordugumuz zaman susuyor ve bizi ‘’provokatör’’ olarak bile suçlayabiliyor.  Kendince olayı hafifletmeye çalışıyor. Yok efendim ‘’milletvekilliği adaylığı sektörel(miş) ‘’ Aslanım benim. Senin gibileri hep sektörel iş yaparlar zaten. Bir yandan’’ben iş adamıyım’’ derler ama öte yandan da bal gibi her türlü pisliğin içersinde kulaç atarlar.

Mehmet Yavuz gibileri az değil. Biz içimizdeki ihanet yuvalarını dağıtıyoruz. Diğer devrimci örgütler de bu konuda hassas olmak durumundalar.

Mersin’den gelen haberler son derece ilginç. Örneğin, Mehmet YAVUZ gibi eskide sol içerisinde bir süre bulunmuş ve sonra Mehmet AĞAR’ın  Genel Başkan olduğu dönem DYP içerisine faaliyet yürüten eski devrimci(!)lerden oluşan  bir kanat olduğu söyleniyor.

Eski KURTULUŞ’cu ve ‘’AYI’’ lakaplı bir kişiden daha bahsediliyor. Mersin’deki devrimciler bu konu üzerinde yoğunlaşmalılar. ‘’KURTULUŞ’’cu Ayı ile bizim(!) ACİLCİ Ayı, Mehmet YAVUZ arasında  ne tür bir ilişki var. Bunu da öğreneceğiz.

Bütün bu uğraşlar arasında Ömer Ödemiş’le uğraşmak şu an için boşuna bir çaba olacaktır.

Kaldı ki, Mehmet YAVUZ’un ‘’Mehmet AĞAR’cı olduğunu Ömer Ödemiş de bizden öğrenmiş ve öğrendiği zaman da  ‘’vay bee’’(!) dediğini biliyoruz.

Durum bu olunca, Ömer Ödemiş’in bilinçli bir ihanet içersinde olmadığı anlaşılıyor. Ömer Ödemiş, Mihrac ve Mehmet Yavuz tarafından kullanılmıştır.

Ayrıca, Ömer Ödemiş’in  bundan bir süre önce Mihrac Ural ile ilişkisini kestiğini de  biliyoruz. Dolandırılmıştır.

Polis ifadesinden anlaşılan da bu.

İfadede açık açık belirtiliyor. İhale işleri, kiremit ticareti, Sahte şirketler, danışmanlık büroları, su arıtma tesisi ihaleleri vb.vb..

Bütün bu ilişkiler örgüt maskesi adı altında yapılıyor. Ömer Ödemiş tüm bu işlerin örgüt adına yapıldığını sanıyor olsa bile, öyle olmadığı açıkça belli oluyor.

Bir noktanın altını çizmek istiyorum.

Okuyunuz. ÇOK ÖNEMLİDİR.

Ömer Ödemiş, Polis ifadesinin 5.sayfasında aynen şunları söylüyor. ‘’ bireysel ticari girişimlerimizin örgütle alakası yoktur.  Yapmayı planladıgımız işin hepsinde MİHRAC URAL YAPILAN İŞLERDEN KOMİSYON ALIR. Bahsedilen SU İHALESİ ARTIK SU İHALESİDİR. BU İHALEYİ GERÇEKLEŞTİRMİŞ OLSAYDIK BEN, ÖMER GAZEL İLE BİRLİKTE YÜZDE ÜÇ, MİHRAC URAL YÜZDE BEŞ Kemal Esat ise yüzde on komisyon alacaktı.

İhale işleri, komisyon, sahte şirketler ve birbirlerinden habersiz, birbirlerini ekarte edebilmek için yapılan kulis faaliyetleri...

Ömer Ödemiş’in polis ifadesinde ayrıca, Mihrac URAL adına yapılan ‘’TAHSİLATÇI’’lık işleri de bulunuyor. Bugüne kadar hep yazdık Örgüt süsü adı altında MAFYA’cılık yapılıyor dedik.

İŞTE BELGESİ.

Ömer Ödemişin Polis ifadesi sayfa 9.

SORULDU: (E-POST NO 7) 24 02.2009 tarihinde saat 00:00’da Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir ile Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir ile

aranızdaki yazışmada TKHP-C ACİLCİLER TERÖR örgütünün GENEL SEKRETERİ HOCA_ MİR_ BEDRETTİN MADİR(K) MİHRAC URAL’ın size örgüt faaliyetleri için PARAYA İHTİYAC OLDUGUNU, ÖRGÜTE MADDİ GELİR TEMİN ETMEK İÇİN İHALEYE GIRILDIGINİ VE İHALEYİ ALDIGINI, SİZİN İSTANBULA GIDEREK SAFFET İSİMLİ BİR ŞSHISTAN BAHSEDEREK ‘’ŞU SAFFET’İN YAKASINA YAPIŞ, ŞEHİT YOLDAŞLAR İÇİN PARA LAZIM DE’’ VE BU KONULARDA EMİR(K) EMRULLAH GEMCİ İSİMLİ ŞAHSA İSE BİLGİ VERMEMENİZ KONUSUNDA TALİMATLAR VERDİĞİ TESPİT EDİLMİŞTİR: BU ŞAHISTAN PARA TALEP ETTİGINIZI VE TALİMATLA BAŞKA TAHSİLAT YAPIP YAPMADIGINIZI AÇIKLAYINIZ.

Evet Bu bir TAHSİLATCILIK BELGESİDİR, Üstelik de, ölen yoldaşlarımızın isimleri kullanılarak yapılan bir TAHSİLATCILIK BELGESİDİR.

MİHRAC URAL BUDUR İŞTE:...

Fazla söze gerek var mı? ADAM ŞEHİT YOLDAŞLARIMIZIN ADINI KULLANARAK TAHSİLATCILIK  YAPIYOR. Söyler misiniz bana ‘’hangi şehit yoldaş’’için PARA lazım?

Size soruyorum eski ACİLCİ yoldaşlarım

ACİLCİLER tarihini Kim kirletiyormuş söyler misiniz?

Ömer ÖDEMİŞ polis ifadesinde, ‘’acilciler örgütü 1985 tarihinde bitmiştir, hatta 1988 den itibaren fiziki olarak da bitmiştir’’diyor.

Yorum yapmıyorum.

Her şey çok açık ve net.

Mihrac Ural, örgüt adını kullanarak, olmayan bir örgütü varmış gibi göstererek pis işler yapıyor. Her türlü ahlaksızlığın içersinde kulaç atıyor. Mihrac’ın çevresinde bulunan insanlar, Mihrac’ın bu durumunu bildikleri halde bilmiyorlarmış(!) gibi davranıyorlar ve yapılan işlerden pay almak için ROL yapıyorlar. Mihrac, bu adamların ROL yaptığını çok iyi biliyor ve bunları kullanabileceği yere kadar kullanmaya çalışıyor.

Sözün özü her iki tarafta birbirlerinin hangi  amaçla iş yaptığını çok iyi bilmesine rağmen bilmiyor(!)muş gibi davranarak birbirlerini idare ediyorlar ve daha fazla para kazanmak için olmayan bir örgütün adına sığınıyorlar.

Devrimcilik kisvesi altında yürütülen bu ahlaksız ilişkiler yumağında, MEHMET YAVUZ adındaki iblis, MEHMET AĞAR adına Mihrac URAL’ın yanındadır.

Eski Acilciler’in yeniden toparlandığı korkusuyla, Mihrac Ural’ın yanına gönderilmiştir. Görevlidir... Her ikisi de birbirlerini çok iyi tanıyorlar. Her ikisinin de tek bir amacı olduğu anlaşılıyor. Mehmet AĞAR’ın kanatları altında bizlere saldırıyorlar.

Bu ahlaksız çete üyeleri, Örgüt kisvesi adı altında her türlü gayri ahlaki değerleri ayaklar altına alırken, kendi içlerinde de birbirlerini kolluyor ve birbirlerinden ayrı dalaveralara giriyorlar.

Ömer’in ifadesinden anlıyoruz ki, Emrullah GEMCİ’nin ipi Mihrac URAL tarafından kesilmiş ve ondan kurtulmaya çalışıyormuş.

EMRULLAH GEMİCİ’nin de kullanım tarihi bitmiştir.

Emrullah Gemci bir ara beni aradı ve ‘’bu tartışmalara bir son versek iyi olur’’dedi.  Neden? dedim. ‘’Örgüt yıpranıyor’’ dedi. Sen ne iş yapıyorsun? Diye sordum. ‘’ Kadim ülkemde bir şeyler yapmaya çalışıyorum’’ dedi. msn’imi kapattım ve adını da listeden sildim. Emrullah Gemci’nin kim olduğunu HDÖ’lü arkadaşlar çok iyi bilirler. Emrullah GEMCİ, Mihrac Ural tarafından kullanıldı ve dediğim gibi kullanım tarihi bittikten sonra da tıpkı bir zamanlar ‘’ Acilciler’in DEDE KORKUT’u ilan ettiği Zeki BAYTERİN gibi çöp sepetine atıldı. Öyle olduğu anlaşılıyor.

Gözün aydın(!) EMRULLAH GEMCİ...