Şuanda 368 konuk çevrimiçi
BugünBugün3390
DünDün3402
Bu haftaBu hafta11114
Bu ayBu ay11114
ToplamToplam10479538
gecikmiş birkaç söz... PDF Yazdır e-Posta
İbrahim Yalçın tarafından yazıldı   
Salı, 13 Aralık 2011 00:09


Mihrac Ural’ı okuyan var mı bilemem. Birkaç aydır ne yazdığına bakmıyorum. Bakmıyorum çünkü, yazdıklarını okudukça kusacak gibi oluyorum. Bir insan’ın bu kadar küçülebileceğini kırk yıl düşünsem tahmin edemezdim.

Çeyrek asır önce yapılmış bir kongrenin arkasına sığınarak yalan yazmaya devam ediyormuş. Bu sefer de, 1. Kongre delegelerine  resimli yaka kartı(!) yaparak bloguna koymuş ve 2. Kongreyi toplayacağını yazıyormuş. Yazıyormuş diyorum çünkü okumadım. İrfan anlattı. 1.Kongre’ye katılan yoldaşlara soruyorum. ‘’Kongrede yakalarınıza böyle kartlar taktınız mı?’’  Evet diyen bir kişi çıkmaz. Nasıl çıksın, olmayan bir şeyi varmış gibi göstermek, üstelik de çeyrek asır sonra böyle bir yalanla ortaya çıkıp bundan  medet ummak normal bir insanın yapabileceği bir şey olamaz.

Daha önce yazmıştım. Bu adamın yazılarını bir psikologa okutun, kişinin kendisini görme ihtiyacı  duymadan ‘’mitoman’ bir ruh hastası teşhisi ile derhal müşahede altına alınmasını ister.

Evet, Ben okumadım İrfan anlattı. ‘’ biraz geciktik ama 2.kongre’yi toplayacağım’’ diye yazıyormuş.

1.Kongre’ye katılan yoldaşlar bilirler. Her ’’ iki yıl’’da bir kongre’nin toplanması kararı alınmıştı. Mihrac Ural bunun 3 yılda bir olmasını istemiş ama kabul edilmeyerek 2 yılda bir diye karar vermiştik. Aradan  çeyrek asır geçti. Hanefi Avcı’lardan Mehmet Ağar’lara ve onların adamlarına kadar herkesin derin izler bıraktığı Mihrac Ural’ın ERGENEKON ACİLCİLERİ eğer doğruysa 2. Kongreyi toplayacakmış. Sevindim(!) Yerinde bir karar. Ama merak ediyorum.  Kimler katılacak bu kongreye?

 Hanefi AVCI mı? Hayır. Hanefi Avcı şu an tutuklu olduğu için bu mümkün gözükmüyor. Başarı(!) mesajı yollayabilir ama.

Mehmet AĞAR katılabilir mi? Sanmıyorum.  Son günlerde başı iyice belada. Katılamaz.

 Ne yapabilir? Peki.  Kendi yerine Mehmet YAVUZ’u gönderebilir mi? Mümkündür. Gerçi Mehmet Yavuz’un ne mal olduğu artık biliniyor ama olsun, Mihrac Ural tarafından aynen kabul gördü ve aklandı(!)ğına göre sıkıntı yaratmayacaktır. Öyle ya, adam, Kürt halkının ve sektörünün çıkarlarını(!) savunmak için Mehmet Ağar’ın genel başkanı olduğu dönem DYP Mersin il başkanı yardımcısı ve milletvekili aday adayı olmuş ve halen de bu partinin üyesi.. Kaldı ki, Lenin bile, ‘’ en gerici partilerde bile çalış’’ dememiş miydi? Hasan Balcı’nın dediği gibi, Bizim Mehmet oğlan da leninist olduğundan olsa gerek DYP’de çalışmış ve çalışmaya da devam ediyormuş..

Daha geçenlerde itiraf etti. Mehmet Ağar’dan aldığı pusula ile Emniyet Genel Müdürlüğünün en gizli arşivlerine kadar girip incelemelerde bulunmuş, Yaptığı her şeyi önceden devlet yetkilerine bildirir onların onayını aldıktan sonra faaliyete geçermiş. Eh yani, bundan daha kaliteli(!) bir delege bulunur mu? Bulunmaz elbette. Üstelik de Mihrac’ın kadim dostu.

2.kongre delegesidir. Yakışır.

O.Nuri GÜNDEŞ gelebilir mi? Bilemiyorum. Deyyusun ne yaptığı konusunda hiçbir fikrim yok.şu sıralar adından söz edilmiyor. Mihrac’a sormak lazım..

Geriye kim kaldı? Kim kalacak. Namı değer Beşir KANMAZ yani Şerif kaldı. Kandırılmış ve ucuza kapatılmış Şerif’in katılması gerekiyor ve katılacaktır da, eli mahkum. Ucuza kapatılmıştır. Nereye sürersen oraya gitmek zorundadır.

1.Kongre delegelerinden buraya katılım olur mu? Tek bir kişi katılsın bugüne kadar söylediklerimin hepsini geri alırım...

Başka söze gerek yok.

Mehmet Yavuz’a dönüyorum. Son zamanlarda yeniden kaşınmaya başladı. Kulaklarından tuttuk ve sürükleyerek ortaya çıkarttık ya, O gün bu gündür maskesi düştü. Şimdi bir ağacın arkasına sinmiş, arada bir sinsice çevresine bakınıyor ve ortalarda kimsecikler olmadığına emin olduktan sonra, eline geçirdiği ufak tefek çakıl taşlarını üstümüze atmaya çalışıyor. Mehmet Yavuz’un taşları kimseyi yaralamaz. O artık çok iyi biliniyor. Ama Unutulmadı aklımızdadır. Merak etmesin zamanı var bir süre daha kaşınmaya devam etsin. İçimizdeki Mehmet AĞAR’ların yakalarını bırakmayız. Onlar bunu bilmeyebilir ama öğrenecekler...