Şuanda 232 konuk çevrimiçi
BugünBugün3314
DünDün3402
Bu haftaBu hafta11038
Bu ayBu ay11038
ToplamToplam10479462
üç belge PDF Yazdır e-Posta
İbrahim Yalçın tarafından yazıldı   
Çarşamba, 28 Aralık 2011 08:10


İki gün önce 1978 yılında Engin Erkiner tarafınan yazılan ‘’Öncü Savaşı D.Kurtuluş, Dev-Yol ve Dev-Sol’un eleştirisi’’ yazısını yayınladık.

Bugün 3 belge daha yayınlıyoruz. Bunlar, THKP-C ACİLCİLER örgütüne, Mihrac Ural ve MİT işbirliği ile vurulan son darbenin ( BÜYÜK BALIK OPERASYONU) sonunda  İstanbul, Kayseri, Adana ve Hatay illerinde yakalanan yoldaşların fezleke ve kararlarına ilişkin belgelerdir. Eksik sayfalar ve sayfada şimdilik çözemediğimiz teknik bir aksaklık olmasına rağmen, bu operasyonlarda yakalanan yoldaşlarımızın unutulmaması için yayınlanmasının önemli olduğuna inanıyoruz.

Bu operasyonların baş aktörü. ALİ BOZCA’dır. Ali HAMAM olarak bilinen bu kaçakçı, operasyondan aylar önce tarafımızdan sorgulanmıştı.  ’Polis’le işbirliği yaptığını, ülkeye götürüp, ülkeden Suriye’ye getirdiği yoldaşların hemen tamamını  daha sonra polise rapor ettiğini’’  daha önce defalarca yazmıştım.

Mihrac Ural bunu inkar etmiş ve ‘’Ali HAMAM’ın kimseyi tanımadığını, bu operasyonda da örgüt militanları arasında KURYE olarak görev yapmadığını’’ söyleyerek beni YALANLAMIŞTI(!) 

Belgeler beni değil MİHRAC URAL’I YALANLIYOR. Kaldı ki, Ali HAMAM’ın adı geçen dönemde gazete sayfalarında çıkan ve ilaç kutuları içersinde(!) yoldaşlar arası kurye olarak kullanıldığını gösteren fotoğraflar bile yayınlanmıştı. ( Bu fotoğrafı daha önce bu sitede yayınladım)

Kaldı ki, bütün bu ihanetler, bu operasyonda kullanılan tüm yoldaşlarımız tarafından da bilinmektedir.  Yeteri kadar yazıldı ve ihanet bütün yönleriyle deşifre edildi,  Üzerinde fazlaca durmayı gereksiz görüyorum.

Mihrac URAL’ın hep yalan söyleyen bir sahtekar olduğunu da daha önce çok yazdım. Bu sahtekarın, sadece yoldaşlarını değil, herkese yalan söylediğini, her şeyi kullandığını ve an’lık çıkarları için yapmayacağı hiçbir düzenbazlığın olamayacağının en iyi kanıtı olarak kendi yazdığı basın açıklamasını da BELGE olarak buraya koyuyorum. Okuyun ve kararı sizler verin.

Mihrac Ural, ‘’Acilciler olarak ANAP Fatih ilçe örgütünde ölen işçi MUSTAFA YILDIZ’ın ailesine 500.00 TL yardım yapacağız’’ diyor.

Bu yardımın ne zaman yapılacağını da yazıyor. ‘’ HEMEN’’ diyor. 5 Kasım 1987 tarihinde söylenen bu sözün üzerinden tam 24 sene geçti.

Söylenilen yapıldı mı? Elbette hayır. Hemen o gün unutuldu. Tarih unutmuyor ama... Elimizde bir çok belge var. Bunları yayınlamaya devam edeceğiz.

 

http://thkp-c-acilciler-tarih.blogspot.com

 

 

Son Güncelleme: Çarşamba, 28 Aralık 2011 18:59