Şuanda 130 konuk çevrimiçi
BugünBugün3260
DünDün3402
Bu haftaBu hafta10984
Bu ayBu ay10984
ToplamToplam10479408
lümpen mi, soytarı mı? mihrac ural çetleşiyor... PDF Yazdır e-Posta
İbrahim Yalçın tarafından yazıldı   
Cumartesi, 14 Nisan 2012 19:12


Bu sitede Mihrac Ural soytarısının değişik kişilerle yaptıgı 800 sayfa’ya yakın çetleşmesini yayınlamıştım. Büyük ilgi gördü ve  heman her yazı 1000 civarında kişi tarafından okundu..  

Hasan Balcı’nın o zaman söylediği gibi Mihrac Ural’ı bayağı meşhur( !) etmiştik. Bugün yeni bir çetleşmesini yayınlayacagım. Bu seferki çetleşmesi msn üzerinden değil. Facebook üzerinden( !) 

Bu çetleşmeyi yayınlayıp yayınlamamak için çok düşündüm.  Okuyucunun asabını bozmamak, ‘’yeter artık bu zibidiyle uğraşarak zamanınızı boşa harcamayın’’ diyeceklerini bilmeme ragmen yayınlamaya karar verdim. 

Mürüvvet Çiler’in dediği gibi ‘’ çoktan beri vicdanlardan mahkum olmuş’’ bu ‘’adam’’la daha fazla ugraşmanın pek bir anlamı yok gibi görülsede, bu pisligin devrimci hareketimize verdiği zararlar ve örgütümüzü tasfiye ederek Suriye istihbaratı MUHABARAT’ın kucağına atmasına tahammül edemiyorum.  

Meseleye duygusal mı yaklaşıyorum dersiniz ?  

Hayır. 

Duygusal falan yaklaştığım yok. Yüzlerce yoldaşımızın ugruna mücadele ederek onlarcasının hayatlarını feda ettiği yüzlercesinin yıllar yılı işkence ve zulüm görerek hapislerde yattıgı davamızın tüm değerlerine el koyarak  Gerçek vatanım dediği Suriye’de milyon dolarları ile turistik yatırımlar yaparak tüccarlık yaptıgı yetmezmiş gibi, Ülke içerisinde hala kimi saf demokratlara çengel atarak onları, ‘’Hatay davamızın  çıkarlarına’’ diye kandırarak masum insanları ve saf devrimci demokratları dolandırmasına tahammül edemiyorum. 

Ömer Ödemiş ve Mehmet Yavuz’un polis ifadelerini bu sitede yayınlamıştık. Orada, çok açık bir şekilde, Örgüt  süsü adı altında nasıl bir dolandırıcılık şebekesi kurduklarını kendileri anlatıyorlar.  Sadece üçüncü şahısları değil, birbirlerini de dolandırdıklarını, kimsenin kimseye güvenmeyerek herkesin bir şeyler kapmaya çalıştıgı bir ilişkiyi, dışarıya örgütsel faaliyetmiş gibi gösterdiklerini kendi agızlarından okuduk. 

 Biz Bu ifadeleri  yayınladıktan kısa bir süre sonra, bu çete elemanlarının birbirlrine düştükleri ve önemli bir kısmının Mihrac Ural adlı çete reisinden uzaklaşarak, ortalıktan çekildilerine tanık olduk. 

Mihrac Ural uslanmadı, uslanmasını da beklemiyoruz. Suriye’de oturuyor,internet başında sabahlara kadar bekliyor ve olta atıp kullanabilecegi yeni elemanlar aramaya devam ediyor. Çetleştiği insan bulusa eğer önce onun kim oldugunu ne düşündüğünü, siyasi görüşünün ne yönde, dini inancı ve mezhebini ögrenerek işe koyuluyor. Konuştugu kişi alevi ise alevi oluyor, dindar ise koyu bir dindar kesiliyor. Saratejik hiçbir amacı yoktur. Kullanabileceği yere kadar kullanmaya çalışıyor. Kullanıldıgının farkına varan kişiler hızla yanından uzaklaşırken o, yenilerini aramaya başlıyor.  

Bel kemiği olmayan sürüngenler gibidir. Her ortama uymaya çalışan bukalemun da diyebilirsiniz. Solcu ile koyu bir solcu olur, Filistin’de israil siyonizmine karşı nasıl savaştıgını anlatır. (Oysa Hayatında hiçbir gün Filistinlilerin yanında İsrail’e karşı savaşan yoldaşlarımızın yanına ugramamıştır bile) 

1982-83 doneminde Lübnan’da İsrail siyonizmine karşı savaşan yoldaşlarımızın fotoğraflarını yayınlayarak, ‘’örgütü’’nün gerillararı imiş gibi onları pazarlayarak ayakta durmaya çalışır. Yayınladıgı fotograflar içerisindeki yoldaşlarımızın hiçbiri bugün kendisine selam dahi vermiyor.  Üstelik ‘’yoldaşlarım’’diye resimlerini yayınladıgı bazı yoldaşlarımızı, Zihni Alan( yusuf) Mintecep Kesici şık ve Gökhan Saç(Sami) bizzat kendisi öldürtmüş olmasına ragmen, bunu bilmeyen sıradan insanlara güç gösterisi olarak bu kişilerin fotograflarını .pazarlamaya devam ediyor.. 

Bizim amacımız, bu pislik adamın işlediği suçlarının cezasız kalmamasıdır. Sonuna kadar bu pislik adamı teşhir etmek ve gereğini yapmaya çalışmaktır. 

Bu süreç tamamlanıncaya kadar, Devrimci hareketlere daha fazla zarar vermemesi için attıgı her adımı takip ederek kamuoyunu andınlatmaktır. Akıl almaz yalanlarla insanları kandırmaya ve sol camianın içersinde gözükmeye devam etmek istemesine karşın, deşifrasyon politikamızın etkisiyle bir arpa boyu yol alamamıştır. 

Mihrac Ural adlı pislikk adamın ensesinde olacagız. Adım attırmayacağız. 

Kimseyi dolandırmasına müsaade etmeyecegiz ve her adımında önünde dikilecegiz.  

Bugün yayınlamaya başlayacagım çetleşmenin de aydınlatıcı olacagını ve bu Pisligi biraz olsun deşifre edecekse ne mutlu bize diyecegım… 

Yayınlayacagım bu çetleşmenin bir tarafında ERDEM ŞAHİN adlı uzun sure Fransa’da yaşamış THKP-C taraftarı bir devrimci var. İnternet’in öbür yanında Mihrac Ural… 

Konuşmalar içerisinde çok fazla küfür ve hakaret içeren kısımların bazılarını kaldırdım. Noktalama ile geçtiğim yerler, agır küfürleşme ve hakaret içerdiği için yayınlamaıyorum.. 

Bu çetleşmeyi kopye yaparak bana gönderen ve ‘’ İbrahim arkadaş, siz gerçekten bir zibidi ile ugraşıyormuşsunuz, Ben Bu Mihrac Soytarısının ne mal oldugunu taa yıllar once duyardım ama bu kadar basit ve aciz oldugunu tahmin etmezdim, buyur oku istediğin gibi de kullanabilirsin’’ diyerek bana yolladı. 

Halk önderi(!)yim diyor.

Fidel Kastro’nun Havana’ya girdiği gibi Hatay’a girecegim diyor.

Tehdit ediyor, gel kapşalım, ölen ölür kalan saglar bizim(!)dir diyor. Ana avrat küfrediyor. Arap halkı uyandı, hepinizi takip ediyoruz yakalayacagız diyor. Güler misin acır mısın. Kudurmuş bir k….. gibi saldırganlaşıyor ve beni oku Hasan Balcı gibi yola gel, adam ol demeyi de ihmal etmiyor.

Buyurun hep beraber okuyalım ve tek kelimeyle bu basit adamı biraz daha yakından tanıyalım..

 

Erdem Sahin

SENDE HIC UTANMA YOKMU BE ADAM. ORGUT MALLARINI CALDIN, ONLARCA DEVRIMCIYI OLDURDUN VE DEVRIMCILERIN KANI ILE BESLENDIN, ZINDANDAKI YOLDASIYIN ESI ILE ILISKIYE GIRDIN VS... SAYMAKLA BITMEZ. BIRDE UTANMADAN ALEVI MUSLUMANLIGINI SAVUNUYORSUN. SEN DEVRIMCIMISIN ALEVIMISIN? INSANDA BIRAZ UTANMA OLUR. THKP C ACILCILER ORGUTUNU SURIYE GERICILIYININ EMRINE SOKTUN. MAHIR CAYAN SAG OLSA IDI SENIN GIBI GOTLERI ORTA BACAGINDAN TAVANA ASARDI. PISLIK. HIRSIZ VE DEVRIMCI KATILI.

26 Mart

Mihrac Ural

MİT ajanlarının kuklası piç Erdam şahin. bu iddiaların tümü bir halk önderini karalamak içindir. Tümüne cevap verilmiştir tarafsız oku ve öğren. bu iddiaların tümü ,aynıyla iddia edenlere uygulanacaktır buna yeminimiz var sende bu iliteyle adını buraya yazdırdın bekle bizi.... İşiniz gücünüz şahsi karalama bir tekiniz ayağımın tozu kadar siyasi çabanız yok sizi eziyorum piç gibi izmarit gibi aylaklarımın altında sürünüyorsunuz olayın özü de budur.... Erkak bil değilsiniz gelseniz de görelim... bU DOSYAYI DA DKU GERÇEKLERİ ÖĞREN. ONDAN SONRA MİT AJANLARINA VE KUKLALARINA SOK...

KARALAMA

Offic…

İndir

26 Mart

Mihrac Ural

AYAĞIMIN ALTINDAN ÖZÜR DİLEYENE KADAR GÖNDERDİĞİN HER İLETİ OKUNMADAN ÇÖPE GİDECEKTİR SENİN ONURUN BU KADARDIR. FAŞİSTLER BİLE KARŞI TARAFI DİNLER, SİZ FAŞİST BİLE DEĞİLSİNİZ ... EVRİMİNİ TAMAMLAMAMIŞ BİR HAYVAN TÜRÜSÜNÜZ. BİR İNSANI SIRF KARALAMAK İÇİN BUNCA YILVE BUNCA ÇABA VE PEŞİNE DÜŞEN ANCAK ALÇAK OLUR İFLAS ETMİŞ OLAN OLUR BAŞARISIZ OLAN OLUR. oYSA BEN NE YAPTIM ENGİN ERKİNER İTİRAFÇISBINI VE İBRAHIM YALÇIN MİT AJANINI SADECE KENDİ EL YAZILARI VE İTİRAFLARIYLA AÇIKLADIM B KENDİNMDEN BHİÇ BİRŞEY KATMADIM. EL YAZIL BELGE KOYDUM.ONLARIN İSE SENİN GİBİ HAYVAN TÜRLERİNİ KANDIRMAYA BAŞARACAK BİR BELGE BİLE KOYAMADILAR BUNUN İÇİN ŞEREFSİZ ADAM BENİM MENSUP OLDUĞUM İNANCI KÜFRETMENİ GEREKTİREN NEDİR. BENİM ETNİK YAPIMA KİNİN NEDİR ? AYNAYA BAK SEN İNSANMISIN Kİ...

26 Mart

Erdem Sahin

SIKTIR LAN PIC KURUSU, ILTICA ETMEK ICIN PARISE GELEN YUZLERCE INSANIN CEBINDEKI PARAYI HIRSIZLAYIP, ANADOLU DER DEN ALACAKSINIZ DIYE DOLANDIRAN SEN DEYILMISIN. BU OLAYLAR OLDUGUNDA BEN PARISTEYDIM VE GOZLERIMLE SAHIT OLDUM. ACILDEN AYRILANLARI MIT ILAN ETMEDINMI ? THKP C ADI SURIYE GERICILIYININ EMRINE SOKMADINMI; OLEN DEVRIMCILERE ALLAH RAHMET ETSIN DIYEREK GERICILERIN AGZI ILE KONUSMUYORMUSUN? YA ALLAH YA ALI YA MUHAMMET DIYEREK ISLAMCI YUZUNU SERGILEMIYORMUSUN??? DEVRIMCI MASKEN DUSTU, SIMDIDE ALEVILERI KAZIKLAMA PESINDESIN.

UTANMAZ ADAM, ALI CAKMAKLIYI YILLARCA OVUNEREK USLENDINIZ, POLIS DEDINIZ, MASKENIZ DUSUNCEDE YANLISLIKLA USLENDIK DEDINIZ. INSANDA ONUR SEREF OLMASSA HALA DEVRIMCILIKTEN BAHSEDER SIZIN GIBI.

26 Mart

Erdem Sahin

OKUMAMAN SANKI UMRUMDAYDI. SIZIN PALAVRA YAZILARINIZIN HEPSINI OKUDUM. …….PEKI IBRAHIM ABI POLISTIDE NEDEN MK UYESI YAPTINIZ? NEDEN AVRUPA SORUMLUSU YAPTINIZ? AYRILINCAMI MIT OLDU ? ENGIN USTAD GIBI, SEN ONCE MAL VARLIYIN HESABINI VER UTANMAZ ADAM. BENIM YAZILARIMI OKUMASSIN VE COPE ATARSIN , NEDENI CEVAP VEREMESSIN.

26 Mart

Mihrac Ural

bütün sözlerin MİT e aittir belge getir ama geteremesin burda fikir tartış tarışamasın hayatında tek bir siyasi duruşun yada yazın varmı senin yada mit ajanı ve itirafçının lok. peki neyin peşidesiniz devletinizin emirlerini uygulayın ama elime düyşeceksiniz ve siz beni utunmuşken ben sizi asla unutmayacağım siz tek siniz ben halkım bunun iyi düşünecek iliklerinize kadr sizi titreteceğim zeten korkamzanız adam olur gelirdiniz

26 Mart

Mihrac Ural

ibrahim ypalçın hiç ibr zaman MK üyesi olmadı ………alçak bilmeden konuşuyorus piç.

26 Mart

Erdem Sahin

SEN DEVRIMCIMISIN MUSLUMANMISIN?

26 Mart

Mihrac Ural

bilmiyorsunuz
bilmeden konuşxuyorsunuz bunun için yargılanacçaksınız
şimdide suriyeye szaldırın devrdimci direnme gfüçleri suriye etrafında duruken siz size iyilik eden devletinizden yana abad ile olun
hasiktir it

26 Mart

Mihrac Ural

lanet olsun sanada müslümanlığınada ayaklırımın altında senin tüm inanç değerlerin

senin için burda karalama yapmak gel siyaset yap halka bir zerre yazı yaz gerem sıkar değil mi

26 Mart

Mihrac Ural

bir devrnmici karalama için adam peşine koşarsa bu adam adam bile olmaz
it

26 Mart

Erdem Sahin

COK KOMIKSIN DEVRIMCI KATILI HIRSIZ. MAL VARILGINI OT YIYEREKMI BIRIKTIRDIN.

26 Mart

Mihrac Ural

iyi okumuşsun her mit sözünü bu iyi ama birde beni oku
bak bakalım
şu ana kadar örgüt diyen şu ana kadar direnme diyen
şu ana kadar devlete karşı savayş diyen kim bak baktalım çevresinde yüzlerce insan olan kim b.ak bakalım

26 Mart

Erdem Sahin

SEN ANCAK ALEVI VE SUNNI GERICILERINI KANDIRIP ONLARA HALK BENIMLE DIYEBILIRSIN.

26 Mart

Mihrac Ural

aklınız hep parada siyasette değil bilmiyorsunuz milyor dolarım var 25 milyon ne ki
hemde özel param 25 milyar dolar
aptal iyi hesep yap

26 Mart

Mihrac Ural

yazılarımı resimlerimi izle silahlı gücüm seyret eze eze geliyorum eze eze
kostor havanaya nasıl girdiyse antakyaya öylle gireceğim devletinizin anasın ıbelleyeceğim

26 Mart

Erdem Sahin

SEN IYI BIR SINEMA KOMEDIYENI OLURSUN YAMIMCI OLSAM SANA BAS ROL VERIRDIM. ACILCILER ORGUTUNDEN CALDIGIN PARADAN DAHA COK KAZANIRDIN.

SENIN SILAHLI GUCUN MUHBIRLIYINI YAPTIGIN GERICI SURIYE ORDUSU.

26 Mart

Mihrac Ural

acil örgütü yaşıyor savuşayın dağlarda şehirlerdde nerede ne lazımsa yapıyor benim param ve sinama alırım senide kapıcı yapqarım zaten geldiğinde önce bene çaycılık yapacağsın sonrasını yeminimi sor öğren ne olacağını görecçekmsin

SUYİLE OLMAK ONURDUR DİRENMEKTİR DEVRİMCİLİKTİR BU BENİM ANAVATANIMDINR İKİNV-Cİ ANAVATANIMI SAVUNMAK ŞEREFİMDİR BE ŞEREFSİZ SENİN VAKTANIN VAR MI Kİ

26 Mart

Erdem Sahin

DURUSTCE SOYLEYEYIM SENIN BEDRILERI IHBAR ETMENE VE APO YA SUIKAST OLAYINA INANMADIM. PKK ACIKLAMA YAPARSA INANIRIM. KANITLANIRSA SASIRMAM SONUC OLARAK SEN DEVRIMCI KATILI VE PARA HASTASI OLAN BIR PISLIKSIN.

26 Mart

Mihrac Ural

ULAN ŞEREFSİZLER 19 YIL APO EVİMDE KALDI YEMEĞİMİ YEDİ …………BU GENİŞ ALANDA HALKI HAKEM YKOYMAK VARKEN BU İT DALAŞI İÇİN KOYŞMAK NEDEN SOR SOR SÖNRE KONUŞ İKİ TARFI DİNLE SONRA DUŞÜN

26 Mart

Mihrac Ural

PİSLİK OLAN SENNİ GİB İTLERDER SENİ KİM TANIR MİHRAC URALI KİM TANIR GEL BUNA BAK……….

26 Mart

Erdem Sahin

AGZIMI BOZAMIYORUM YANI SANA KUFUR EDEMIYORUM ACIKCASI BENI COK GULDURUYORSUN, COK KOMIKSIN SENI SEVMEYE BASLADIM. SEN HANGI ACILCILER ORGUTUNUN VARLIGINDAN BAHSEDIYORSUN. MK VARMI? BEN ACILCI DEYILIM THKP C SAVUNUCUSUYUM VE THKP C ADINI KULLANDIGIN MUDDETCE DE SANA KARSI NEFRETIM OLACAKTIR.

26 Mart

Erdem Sahin

SENIN GECMISTEKI YAZILARINI OKUMADIGIMI NEREDEN BILIYORSUN? ALI CAKMAKLIYI YANLISLIKLA USLENDIK DIYEN SEN DEYILMISIN? UTANMAZ HIRSIZ.

26 Mart

Mihrac Ural

sizler nefertel büyümüşsünüz sizler siyasi değilsiniz THKPC (Acilciler) mücadelenin orta yeride kesilmeden yayınlarıyla dernekyleriyle olduğu kadarınca mücadele ediyor mitinglerde yürüşüylerde var oluyor sayı dersen komik olursun tüm türkiye sola hala seçimlerde %1 oy almıyor Dev-Yol 500 000 yürütürdü şimdi esamısı yok kimse sayılara güvenhmesin kırılma anında belli olur biz ise siylasi bir duruşuz ve burdayız bunu yazılarla ölçersin kitlemiz varmı ylokmu ono kırılma anı belirler adam ol siyasi ol öyle konuş küfrle mihrac uralı kimse karalamayacam o hala sana bile cevap veren bir devrdimcidir

26 Mart

Erdem Sahin

12 EYLULUN ILK YILLARINDA DEVRIMCILER FASIST CUNTA NIN VAHSETINI YASARKEN, NASIL ALI CAKMAKLIYA KIYDIN GOT MIHRAC? CAN YUCEL SENIN GIBI HEM ALEVI HEMDE ACILCILER ORGUTUNUN GENEL SOYTARISIYIM DIYENE …… DER.

26 Mart

Mihrac Ural

ali çakmaklı üzerine yazdıklarımda böyle bir cümle yok ali çakmaklı benim can dostum
am örgüt üstelnedi bu olayı bnde yiğitçe kaylktım örgütüm üstlendiyse genel sekreter olarak omuzlarımı alırım ve herkes meydan okurum dedim bu bir duruş bu örgütlü bir durus ama senin ağababalırın mit ve it ali çakmaklı dostu oldu pezevenkler o gün nerdeydiler

26 Mart

Erdem Sahin

BEN BES YASINDAKI COCUGUN YAZIZINI DAHI OKUR AKIL DANISIRIM AYRICA ENGIN USTAD CEPHESININ DE SENIN DE YAZILARINI 3 YILDAN BERI OKUYORUM VE SORDUGUM SORULARA KACAMAK CEVAP VERIYORSUN. MAL VARLIGINI OT YIYEREKMI BIRIKTIRDIN? SURIYEDE MUNTECEP KESI CIYLE BASLAYAN DEVRIMCI KALILIYI SONUCU GOZ ALTINA BILE ALINLADIN SEN SURIYENIN ABDULLAH CATLISISIN. ZATEN ABDULLAH CATLIYADA REFERANS VERMISSINIZ. BEN OLAYLARA OBJEKTIF BAKARIM SANA APO VE BEDRI OLAYI KANITLANMAMIS DEDIM. AMA UNUTMA YA DEVRIMCIYIM DE YADA ALEVIYIM ASLA DEVRIMCILERI ALLAH YOLUNDA OLMUS GIBI KULLANMA. SEN ACILCILER IN BAYRAGINDAKI THKP C YAZISINI KALDIR VE HZ ALI NIN RESMINI VE ZULFUKARI YAPISTIR SENIN GIBI KOMIK ADAMLARA YAKISIR.

26 Mart

Mihrac Ural

inançla siyaseti karıytırma aptal bre eşşek engin itirfaçsını işkencede ser verip sır vermeyen bir insanla nasıl karşılaştırırsın adaman itirafı ortada 20 sbayfa beni nebile ali çakmaklıyı ilk kez polise vere senin üstadın bir it senin gib birde patronunuz var mit ajanı ibrahim o hepinize yetir. Akılsız sor onhlara banka soygunundan 3 sat sonra nasıl yakalanır adam aralarında kim vardı sabah banka soygğununu kimverdi kendileri karr alıyor kendiler uygulayıor ve kendileri yakalanıyor eşşek senide iyi kandırmaylar hadi git HASAN BALCIYI OKU o iyi sizi iyi deşifre ediyor ben muhatap bile almıyorum

26 Mart

Erdem Sahin

DEDIM YA SANA KUFUR EDEMIYORUM, BENI GULDURUYORSUNUZ. MARKSIZIMDE DINLER HALKIN UYUSTURUCUSUDUR, TUM DINLER, MESEPLER ALEVILIK DAHIL UYUSTURUCUDUR. BEYINSIZ ADAM SENDE HIC BEYIN YOKMU ?? SEN HANGI INANC, HANGI SIYASETTEN BAHSEDIYORSUN?? SEN DEVRIMCIMISIN YOKSA ALEVI GERICISI HIRSIZMI. BEN SIZIN ICIN SOYLENEN MIT LE ILISKISI VAR IDDIASINA HER ZAMAN KANITLANMAMIS DEDIM VE APO, BEDIRILERI VS... IDDIA OLARAK KALMAYA MAHKUMDUR DIYE ENGIN USTADADA DEDIM. ENGIN USTAD COZULMUS DEMIYORUM AMA COZULMUSSE ISKENCE SONUCU COZULMUSTUR. AMA ASLA ITIRAFCI DEYILDIR.

26 Mart

Erdem Sahin

SENIN GIBI HIRSIZ VE DEVRIMCI KATILININ MUHARABAT MUHBIRI OLDUGU KANITLANMISTIR VE MIT ILISKINDE KANITLANIRSA SASIRMAM. BANA KUFUR EDIYORSUN AMA BEN SANA KUFUR EDEMIYORUM, INAN BANA YAPIMCI OLSAM SENIN ICIN IYI SENERYOLAR YAZARDIM. ZEN HIRSIZLADIGIM MILYONLARLA BIR FILM SIRKETI KUR. KOSEYI BIR KET DAHA DONERSIN BOYLECE ALEVI GERICILIYINE YAKINLASMANA GEREK KALMAZ.

26 Mart

Mihrac Ural

o zaman itirafçılar kanunu olsa ilk müracati bu it yaparndı. silik kişyilğiyle sanade emir erimdi o kadar bilgisiz biri bildiği sadece magazin okulaarı asli kendi soyutlaması yoktur otur yazılırın incele bilgi değil sadece magazin bunun için yazılarında net bir şey yok hep bulanık hep karışkı. MİT ibrahımı söylemeye gerek yo o siyasi değil zaten görevli. aklını kullan kendin bulursun gerçeği ve yalanı sadece basit akıly kullanımı. Kant öyle diyor ya aklınızı cesurca kullanını. o kadar bu köpeklerin anlatkılarını yüz kişi bir arada yaşasa bile bir aray getirmek mümkkün değil. Arapların sözü var derler ki YALANI NERESİNDEN BİNİSİR cevap; BÜYÜKLÜĞÜNDEN... hatırla Nazilerin propagande bakanı göbelsi oda ne diyor yalanı çok büyükt aatacaksın kırk kez tekrar edeceksin inanmazslarsa kafalar karışır buda hedef için iyidir. buna kmarışy ben ne yapıyorum. hep çalışıyorum mücadele ediyoru hep siyasat hep örgüt diyorum insan topluyor çebe serfediylorum karınca kadarınca da olas ya onlar ya onlar polisliğe devam. HASAN BALCIYI OKU dün onlarlaydı bu gün onlara karşı ama ben yazdım uzak dur diye ve onları lime lime etti tüm sol biliyor artık bu piçleri

26 Mart

Mihrac Ural

bak sana ne diyeceğim sonuçta yazdık bunca şeyi kötü kavramları kaldır…….

26 Mart

Erdem Sahin

HASAN BALCIYI VE MEHMET YAVUZ U TANIMIYORUM. MESAJ YAZMA GEREYIDE DUYMADIM, YAZMAYACAGIMDA. AMA YAZILARINI OKUYORUM. ENGIN USTADIN TUM YAZILARINA MUKEMBEL YAZIYORSUN DIYEREK YALAKALIK YAPMIYORUM, ELESTIRDIYIM BIR COK YAZILARI VAR. MESALA ODTU YU BITIRDIM DIYE OVUNMESI VS.. ELESTIRIYORUM. BUNA RAGMEN GENELDE YAZILARINI BEYENIYOR VE DESTEKLIYORUM. ENGIN USTADA HASAN BALCI MIHRAC DEYIL DEDIM AMA SENDE MIHRAC DEYILSIN BOSU BOSUNA BIR BIRLERINIZI YIPRATIYORSUNUZ. MIHRAC FARKLI DEDIM HER TARAFINDAN KANITLANMIS PISLIK FISKIRIYOR, YANI BIR BIRLERINIZE HAKARET EDEREK BOSA KUREK CEKIYORSUNUZ DEDIM; NE HASAN BALCIYA NEDE ENGIN USTAD A KIMSE HIRSIZ VE DEVRIMCI KATILI DIYEMEZ. AYRICA ENGIN CEPHESI sizinle deyil hasan balciyla ugrasmaktan seninle ugrasacak zamani kalmadi, mihrac efendi sana piyango vurdu, HASAN BALCIYI OMUR BOYU SIRTINDA TASISAN HAKKINI ODEYEMESSIN. ne dersin haksizmiyim.

26 Mart

Mihrac Ural

aptal sen öyle ssan. işi gücü insankaralamak olan analara babalara karılara karalama yapan itlerle mitlerle işim zçaten lok yazılarıma bak her gün en az iki makale yaçzılyorum dağlara gidiyor sınırlarda dolayşıyorum türkilede akın akın yanıma insan geliyor mücadelenin orta yarındeyim bilgesiz bir tiraf1çı mit ajanı senin ağababalarına dönüp bakacak zamanım yok. arkadaşlarıma bak dostalarım takibine bak beğeni veyorum yazanlara bak gürül gürül hepinizi ayaklarımız altına izmarit gibi eziyloruz çünkü biz devrimcilik yapıyoruz si ize karalamacılık çünkü siz karasınız mit ve itirafçıszınız

26 Mart

Mihrac Ural

bana artık yazma içindeki kin venefret seninle diyaloğu verimli kılmaz zeten sende bunun için yazmadın kügür etmek bir kültür orda kal seninle de işymi yok.

26 Mart

Mihrac Ural

ama kinin şahsı düzeyde ise gel bir ara ülke bulalım ikimiz orda erkek erkeğe karşı karşyıya gelemlmi ölen ölür kalan sağglar bizidir
vcarmısın
gelmeyin şyerefsizdir ara bir ülke bu sadece istersen miti de itiraçıyıda al gel ama sizi bucağam yeminim var tek tek bulacağım

26 Mart

Erdem Sahin

BAK BANA HAKARET EDIYORSUN AMA BEN SANA HAKLARET EDEMIYORUM, DAHA ONCEDE DEDIYIM GIBI KOMIKSIN VE BENI GULDURUYOSUN. SENIN LE BIRLIKTE OLANLAR SENIN GIBI BARA HASTASI VE LUPPIN KISILER. BAK ERKEKLIKTEN BAHSEDIYORSUN, IZMARIT GIBI EZERIM DIYEREK MAFYACILAR GIBI KONUSUYORSUN EN IYISI SEN THKP C ADINI KULLANARAK PISLIKLERINE ALET ETME. HZ ALI ISIMLI SENIN GIBI KATILIN RESMINI DALGALANDIR; AMA ASLA DEVRIMCILIKTEN DEM VURMA. AYRICA BEN ERKEKLIYIMIN SADAKASINI VERSEM SENDE ERKEK OLURDUN.

26 Mart

Erdem Sahin

SENIN ERKEKLIYIN ANCAK ZINDANDA ISKENCE ALTINDA OLAN YOLDASIM DEDIYIN KISININ ZAVALLI KARISINA SOKER.

26 Mart

Mihrac Ural

hahaha ezileceksiniz yeminim gerçek olacak bu kesin bekle ve gör

biilğini tazele bu uydurma senden mi mitten mi eleme geçeceksiniz arap halkı her yerde örütleniyor parıste de almanyadada yeminimin arkasında binlerce kişi sizi takip edecek adın listede

26 Mart

Mihrac Ural

Dönem suriye dönemi bu iyi bir dinamik kattı arap halkı aklı başına geldi özgürlük sırası türkiye araplarında avruda yüzbinlerce yşaşıyor ve siz avcumun içindesiniz karınızın kacağından sizi söküp alacağım bekle
yemlminimi öğren hasan balcıya sor o bilir bulur
mihrac ural sık sık yemininden söz ediyor acaba ne yazmış buiir öğren
yerine gelecek

26 Mart

Mihrac Ural

inan kaçamayacaksınız arap halkı sizi tek tek evinizden alacak geliyor biraz daha bekle

26 Mart

Mihrac Ural
sizi çiği çim yiyecekğiz bunun için çok hazırlık yapıldı sende aradası ayaklar altında ezileceksin

26 Mart

Erdem Sahin

BENDEN HESAPLASMAK ICIN BUKUSMA TALEP EDIYOR, ARAP KURNAZINA BAK. S…. LAN G…; GELECEK CESARETIN VARMI? MASTURBASYON YAPMA. BEN MUNTECEP GIBI SAF DEYILIM; MUHARABAT MUHBIRININ AYAGINA YANI SURIYEYE GELMEM. G……. GUVENIYORSAN ISTANBUL A GEL KORKMA SENIN GIBI MUHBIR DEYILIM; ISTERSEN AVRUPA DA BULUSALIM. IKIMIZ. ENGIN USTADI ISTIYORSA ONA YAZ. SENDE B….. VARMI BUZZUK??? AVRUPA VE ISTANBUL SURIYE DEYIL OGLUM. ARKANDA ACILCILER DIYE BIR ORGUTTE KALMADI; PARALI YASANTINA KIYARAK BENIMLE HESAPLASMAYA CESARETIN VARMI HIRSIZ VE DEVRIMCI KATILI PIC ???

26 Mart

Erdem Sahin

DEVRICI KATILI HIRSIZ PIC? ISTERSEN BANA ARKADASLIK ISTEYI GONDER OKURLARIN HUZURUNDA TARTISALIM, SIZ KUFUR ETMEDIYINIZ SURECE BENDE KUFUR VE HAKARET ETMEYECEYIM; HADI KOCUM, B….. VARMI SENDE GORELIM. AYRICA BULUSMAK ISTIYORSAN SURIYE HARIC ISTEDIYIN YERDE BULUSABILIRIZ. HOLLANDA VATANDASIYIM. VIZE SORUNUM YOK. ASLINDA SURIYEDEDE BULUSA BILIRIZ AMA TEK BASIMA MUHARABAT VE SURIYE ORDUSU ILE SAVASACAK GUCUM YOK. ISTANBULDA BULUSSAK IYI OLUR CUNKU ISTANBULDA YASIYORUM AMA PARIS VEYA ALMANYADA VS... OLABILIR.

26 Mart

Erdem Sahin

ISTERSEN HIC SANSUR UYGULAMADAN BU MESAJLARIMIZI SAYFANDA YAYILA OKURLAR KIMIN G…. OLDUGUNA KARAR VERSIN.. SORULARIMI ATLAYARAK GECTINIZ, ……HIC SANSURLEMEDEN TUM MESAJLARI YAYINLADA OKURLAR KARAR VERSIN.

IZMARIT GIBI AYAGININ ALTINDA EZERMIS? ISTANBUL VE AVRUPA YI SURIYE SANIYOR?? Y………..SAPKASI MIHRAC URAL.

26 Mart

Mihrac Ural

listedesin yemini mi oku ve bekle ayağımı nerele sokacağımı orda anlarsın bekle o kadar bunları yazmak için arkamdan nal topmlamanız normal işniz bu görev oğlum görev……… senin gibi pezevenklere hastır. Demekke köpek gibi arkadan gelceksin ve düşeceksin

 

26 Mart

Erdem Sahin

ISIM CIKTI KAPATIYORUM YINEDE SENIN GIBI G….. E CEVAP VERIYORUM. YUKARDAKI YAZDIGIM MESAJLARI TEKTAR OKU VE AYNAYA BAK YUZUNE TUKUR. AYRICA ASIL PEZEVENG SENSIN, KARINI ONCE …………,.YANI SENILE UGRASACAK ZAMANLARI YOK. AKLIN VARSA KIMSEYLE TARTISARAK DAHA FAZLA REZIL OLMA. DEVRIMCI KANINA GIREREK ELDE ETTIYIN MILYONLARIDA OSURUNCAYA KADAR ZIKIMLAN AMA THKP C ADINI KULLANMA, BIR GUN SENIN A……… BEN BETON DOKERIM. THKP C ADINI KULLANDIGIN ICIN, SENIN GIBI PARA HASTALARI ANCAK K……………. ICIN YALVARIR.

26 Mart

Mihrac Ural

senin anını puşta pezevenğe s……….. tüm dünya yüzüme tükürsün. Elime geçeceksiniz

27 Mart

Erdem Sahin

SEN BENIM GUNAHSIZ ANAMA KUFUR EDIYORSUN AMA BEN SENIN GUNAHSIZ ANANA KUFUR ETMEYECEYIM ARAMIZDA O KADAR KALITE FARKI OLSUN, 2, BANA PEZEVENG DEDIN BENSE SENIN PEZEVENG OLDUGUNU KANITLADIM, K………….. SIMDI SOYLE HANGIMIZ PEZEVEGIZ???? SENDEDE AMMA MIDE VARMIS BE MIHRAC ???? CEMIL ESAT IN …….. SEN ……………BENI VE ENGIN USTAD CEPHESINI SURIYEDE YASIYOR SANIYORSUN GALIBA??? SURIYEDE SENIN GIBI ISLAMCI TAKUNYALILAR AYAKLANDI, HIRSIZ ESAT AILESI ILE SENIN , YADA BES PARASIZ ……….., DEVRIMCILERIN KANINI SATARAK ELDE ETTIYIN MAL VARLIGIN IC SAVASTAN DOLAYI PARA ETMEZ. SURIYEYI TERK ETTIYIN ZAMAN TABI G…….. TAKUNYALILAR S………., SENIN ………. PEZEVENGLERE ……….CUNKU BEN SENIN GIBI PEZEVENG DEYILIM AMA …………. BEN ………… SONRADAN GORME MUHARABAT MUHBIRI HIRSIZ ? DEVRIMCI KATILI G…….. SEN ANCAK SURIYEDE VE INTERNET BASINDA YIYITLIK YAPARSIN; HALK ONDERIYMIS??  ………SAPKASI. SURIYE ANTI EMPERYALISTMIS ???? BABADAN OGULA GECEN HIRSIZ VE GERICI ……….. KENDINE SIGINACAK ULKE ARA. AKLIN VARSA AVRUPAYA VE TURKIYEYE GELME G …….. S………; BU SARTLARDA SURIYEDEKI MAL VARLIGIN PARA ETMEZ. K……….. O DA PARA ETMEZ. ISIN ZOR OGLUM.

 

Benim notum: Küçük bir yorum yapayım:

Mihrac Ural’ın sadece yazdıklarını değil de yazdıklarının arkasını da okuyabilirseniz, bu kavgayı kaybettiğini anladığını görürsünüz. Kaybetti ve bunu anlamış durumda ama kabullenemiyor da… Kazanabileceğine, işlediği bu kadar suçun altından kalkabileceğine bir zamanlar gerçekten inanmış demek ki…

Kendisinin ne düşündüğü beni ilgilendirmiyor. Mihrac Ural’ın psikolojik durumunun son dört yılda bariz şekilde kötüleştiğini anlamak için akıllı olmak gerekmiyor. Durum ortada…

Son umudu Hasan Balcı idi, o da bir şey beceremedi.

Bu arada mihrac Ural ile yazışan arkadaş neden beni savunmak ihtiyacı duymuş, anlayamadım.

İtirafçı mı diyor, bırak desin. Dört yıldan uzun bir süredir onun demesiyle bir şey mi olmuştu?

Beni savunacağına şöyle deseydin daha iyi olurdu: 4,5 yıldır itirafçı dediğin adam senin canına okudu. Sen ne kadar beceriksiz ve aptal bir adamsın.

Bu kadar, fazlası gerekmez!

Hasan Balcı komik bir adam, fındık kadar aklıyla süreçleri anlamıyor.

Dört yıl önce Hasan Balcı, Mihrac Ural ile ilgili olarak bu sitede yazmaya başladı ve değişik yerlere Mihrac Ural ile ilgili yazılar gönderdi. Bunlar etkili de olmuştu.

Şimdi aynı Hasan Balcı, aynı şeyi bana karşı yapınca yine aynı etkiyi sağlayabileceğini sandı. Hiç bir sonuca ulaşamayınca da aptallaştı.

O kadar aptallaştı ki, bana ileti gönderip, “sana iyi vurdum ama değil mi” diye bana soruyor.

Bu tür tiplere eskiden gülerdim, şimdi bırakın çevap yazmayı, artık okumuyorum da…

Aptallarla fazla içli dışlı olursanız siz de aptallaşırsınız.

Mihrac’a şöyle yaptım böyle yaptım diye yazıyordur…

Yazsın, benim açımdan herhangi bir mahzuru yok…

Ama Mihrac felaketi, umutsuz durumunu hissediyor.

Bu adam soytarı değil ya da sadece soytarı değil…

Şizofreni…

Yazdıklarını bir kere daha okuyun, ilerlemiş şizofreniyi hissetmemek mümkün değil.

Zavallı Hasan Balcı da kıt aklıyla ne olup bittiğini anlamamıştır.

Hasan Balcı dört yıl önce benim açtığım alanda benim gösterdiğim hedefe karşı oynuyordu. Bana karşı oynayınca da aynı sonucu alabileceğini sandı.

Dedim ya, onun aklı süreç incelemelerine ermez.

Aziz Nesin’in Zübük adlı romanı şöyle başlar:

İt, kağnı gölgesinde yürür ve onu kendi gölgesi sanırmış.

Mesele bu kadardır!

E.E.

 

Son Güncelleme: Pazar, 15 Nisan 2012 08:45