Şuanda 530 konuk çevrimiçi
BugünBugün3475
DünDün3402
Bu haftaBu hafta11199
Bu ayBu ay11199
ToplamToplam10479623
engin erkiner kimdir? PDF Yazdır e-Posta
Erdem Şahin tarafından yazıldı   
Perşembe, 19 Nisan 2012 18:35


THKP/ C HDO ( ACILCILER) Orgutunun uc kurucu liderinden biridir. ayrica 1976 sonrasi hdo nun sp eylemlerini yonettiyi gibi ,politik ve askeri lideryiyin birliyi ilkesini hayata gecirerek bu eylemlere en onde savasarak katilmis ve tesadufen hayatta kalmayi basarmistir. Yani engin ustad bir doneme damga vuran devrimci liderlerdendir. TDAS' i kim yazdi? hdo icinde engin ustad dan baska ingilizce bilen var mi? yok. yuksel eris ustad mi yazdi diyorsunuz? tamam ingilizce bilmemesine ragmen yuksel ustad yazdi diyelim! Yuksel Eris ustadimiz da bir Engin Erkiner dir, Engin ustad da bir Yuksel Eristir. ama kimse Mihrac Ural gibi bir iblisin yazdigini iddia edemez.

ACIL IN HERKES TARAFINDAN SEVILEN KADROLARINDAN BIR ABIMIZ LE SOHBET EDIYORUM. DEDIMKI, LIDERLERE YAPILAN ISKENCEYLE KADROLARA YAPILAN ISKENCE ARASINDA COK FARK VAR MI ? FARK VAR DEDI, BEN 1977 DE YAKALANDIGIMDA FALAKAYA YATIRDILAR, ENGIN LE YUZLESTIRDILER ENGIN ERKINER IN ISKENCE SONUCU ALLAHI SASMISTI GOZ KAFA KAN ICINDEYDI AMA YINEDE BENI TANIMADIGINI SOYLEDI VE KURTULDUM. ENGIN IN COZULMEMESI SONUCU SERBEST BIRAKILDIM DEMISTI VE ENGIN IN GORDUYU ISKENCEYI BEN GORSEYDIM BELKI COZULURDUM CUNKU 19 YASINDA BIR GENC TIM DEMISTI.

ENGIN ERKINER NE IS YAPAR? bir donem orgutunun tum paralari elinde olmasina ragmen bu paralarin kurusuna dahi dokunmayarak mucadele icin harcamis ve kanitlanmistir. simdi ise almanyada taxi soforluyu yapiyor, direksiyon salliyor emeyi ile calisarak onurlu bir sekilde ayakta duruyor.

 

İBRAHİM YALÇIN KİMDİR?

Acil orgutunun 1980 oncesi yiyit savascilarindan biridir. bir cok kamulastirma vs... eylemlerine katilarak acil i acil yapan onurlu militanlarindan biridir ve simdi emeyi ile calisarak onurlu bir sekilde ayakta duruyor. 

 

mihrac ural  kimdir?

politik ve askeri liderliyin birliyi ilkesini temel ilke olarak ele alan ve bunu hayata geciren bir orgut icerisinde olmasina ragmen hic bir askeri eyleme girmediyi kanitlanmis ve adini yuz kizartici suclari ile duyuran ve buyuk sohrete kavusan, devrimci katili? hirsiz, muhbir, saymakla bitmez bir pisliktir.

 

YIL 1990 ONCESI. PARIS SOKAKLARINDA, DERNEKLERDE, TURKIYELILERIN KIRHATHANELERINDE VS... PIS BIR KOKU HERKESIN AGZINDA, MIHRAC URAL KONUSULUYOR. SURIYEDEN PARIS E ILTICA ETMEK ICIN GELEN YUZ DEN FAZLA DEVRIMCININ CEBINDEKI PARAYI SINIRDA SORUN YASARSINIZ DIYEREK, HIHRAC URAL ALIR VE DERKI PARISTE ANADOLU DER DE SIZE KURUSUNA KADAR VERILECEK DER. VE BU DEVRIMCILER PARIS E ANADOLU DER E GELDIKLERINDE SOK OLURLAR CUNKU ANADOL U DER DEKI SORUMLU ARKADASLARIN BOYLE BIR OLAYDAN HABERI DAHI YOKTUR VE BU DEVRIMCILER SURIYEYI TELEFONLA ARARLAR AMA MIHRAC TELEFON A CIKMAZ; YANI YUZDEN FAZLA DEVRIMCI PARISTE PERISAN OLUR CEPLERINDE NE OTEL PARASI KALMISTIR NEDE EKMEK ALACAK KURUSLARI. 2, DEGISIK BIR PIS KOKU YINE HERKESIN DILINDE MIHRAC URAL, ACILCILER ABDULLAH CATLIYA REFERANCE VEREREK FRANSA DA ILTICASINI KABUL ETTIRMIS VE ABDULLAH CATLI ACILCILER SAYESINDE ALDIGI ILTICACI PASAPORTU ILE ALMANYADA IKI KILO EROINLE YAKALANMISTIR. VS.... VS..... DAHA NE PISLIKLER YAZMAKLA BITMEZ. BU OLAYLARDAN DOLAYI BIR COK INSAN ACILCI GORDU MU YOLUNU DEGISTIRIRDI BUNLARDAN BIRI DE BENDIM.

MIHRAC URAL DENILEN ADAMIN PISLIKLRI YAZSAM BU SITEDE YAZILDIDA BIR KAC CILT KITAP OLUR. MUNTECEP KESICI BILDIYIMIZ GIBI HATAYLI ARAP KOKENLI YIGIT BIR DEVRIMCIDIR, OLDURULMEDEN ONCE SURIYEDE HAYKIRIR!!! BIZ THKP/ C YIZ, ACILCIYIZ BIZ SURIYEYE, MUHAPARAT IN KUCAGINA OTURMAYAMI GELDIK DER VE MIHRAC DENILEN MUHBIR LE MUCADELEYE GIRISIR VE KAHBECE OLDURULUR. BIR DE SURIYE POLISINE DERLER KI MUNTECEP MUSLUMAN KARDESLER ORGUTUNDENDI, MIHRAC VE KUKLALARI GOZ ALTINA DAHI ALINMAZ BIZ DE ABDULLAH CATLI DAHI GOSTERMELIK OLARAK GOZ ALTINA ALINABILIYOR TABI DESIFRE OLDUMU.

 

MIHRAC URALLA MESAJLASIRKEN BIR COK KONUYA GIRMEDIM VE SENI SEVMEYE BASLADIM DIYEREK KONUSTURDUM VE BASARILIDA OLDUM, HEP PISLIKLERINI YAZSAYDIM ELIMDEN KACACAKTI VE SONUNDA KACTIDA. MESALA MIT ILISKILERIN KANITLANMAMIS DEDIM, BURADA AMACIM ONA GAZ VERIP KONUSTURMAKTI. HALBUKI, ABDULLAH CATLIYA FRANSADA OTURUM ALAN MIHRAC URAL IN BASINDA OLDUGU ACILCILER ORGUTUDUR. BIZ YINE IYIMSER DUSUNELIM VE DIYELIM KI PARA KARSILGI ABDULLAH CATLI NIN ILTICASINI KABUL ETTIRDILER. PEKI MEHMET AGARLA OLAN ILISKIYE NE DEMELI? MEHMET YAVUZ VE MIHRAC IN MEHMET AGAR LA OLAN ILISKISI HIC BIR KUSKUYA YER BIRAKMAYACAK KADAR ORTADA. MEHMET AGAR KIMDIR? SUSURLUGUN BAS AKTORLERINDEN BIRIDIR VE ABDULLAH CATLI NIN MIHRAC GIBI HAS ADAMI MEHMET YAVUZ GIBI KADIM DOSTU DUR.

 

DEGERLI DOSTLAR !

SONUC OLARAK ENGIN VE IBRAHIM ABI NIN BENIM DESTEYIME IHTIYACLARI YOK ZATEN ACILCILER IN YIYIT KADROLARI EZICI BIR SEKILDE ENGIN VE IBRAHIM ABI ILE BIRLIKTELER. MIHRAC IN ISE YANINDA KIMSE YOK. SALIH VE ZAFER DAHI BU HIRSIZ VE DEVRIMCI KATILI MUHBIR E PEK YUZ VERMIYOR SESSIZ KALMAYI TERCIH EDIYOR. SALIH HOCA DA ZAFER DE OZUNDE IYI INSANLARDIR.

 

UC YILDIR SUSTUM. UC YILDIR IKI TARAFINDA YAZILARINI OKUYORUM. BIRAKALIM DEVRIMCI OLMAYI, INSAN OLARAK VICDAN IM ENGIN VE IBRAHIM ABI YE YAPILAN IFTIRAYA GONLUM RAZI OLMADI. BU IFTIRALARIN TEORISYENI KIM? MIHRAC URAL DENILEN YUKARDA SADECE BAZI PISLIKLERINI YAZDIGIM VE TUM PISLIKLERI KANITLANMIS BIR PISLIK. YERI GELDI ENGIN USTAD IN BIR COK GORUSLERINI ELESTIRDIM BUNLAR NORMAL DIR. BENIM KITABIMDA YALAKALIK OLMADIGI GIBI DEVRIMCILERIN BIR MIT VE MUHARABAT MUHBIRI SOYSUZUN IFTIRALARINA SESSIZ KALMAKTA YAZMAZ.

ENGIN ERKINER, ILKER AKMANLARLA, YUKSEL ERISLERLE, TANER TABAKLARLA, OMER CIMEKENLE ZEKI YUMURTACI ILE BEDRI YAGANLARLA VS ... ILE KIYASLANIR. PEKI ENGIN USTAD IN HIC MI HATASI YOK? TEK HATASI BOMBA YAPARKEN OLMEMESI. ZATEN OLSEYDI MIHRAC DENILEN TAVUK HIRSIZI SITESINI ENGIN USTAD IN RESIMLERI ILE SUSLEYIP PISLIKLERINE ALET ETMISTI.

PEKI MIHRAC KIMLERLE KIYASLANIR? TAVUK HIRSIZLARI VE SEMSI OZKANLARLA.

MIHRAC URAL BENI OLUMLE TEHTID EDIYOR, SON OLARAK ILETI ADRESIME MESAJ GONDERDI. BENDE DEDIMKI SENDEN KORKAN SENIN GIBI Y SAPKASI OLSUN, MUHARABAT IN KUCAGINDA ERKEKLIYINI KAYBETTIN SANA SANS TANIYORUM, SURIYEDEKI ININDEN CIK BENI BULMAK ISTANBUL DA ISTIKLAL CADDESINI BULMAKTAN DAHA KOLAYDIR VE PARIS TEDE EYFEL KULESINI BULMAKTAN DAHA KOLAYDIR. YETERKI SEN SURIYEDEKI ININDEN CIK MIHRAC.

MIHRAC A GUZEL BIR ISIM BULDUM BUNDAN SONRA MIHRAC IN ADI; Y NIN SAPKASI.

 

BENİM NOTUM: Gözaltında iken benimle yüzleştirilen arkadaş bu konuyu zaten daha önce yazmıştı. Bu nedenle senin istediğin gibi kendisine sorup daha sonra ismini eklemedim. Zaten kardeşi vefat ettiği için bir süredir yerinde bulunmuyor.

Daha önce İbrahim’in derlediği ve bu sitede yayınlanan Mihrac Ural’ın son çetleşmesi yeterince küfür içerdiği için, senin yazının da yayınlanması sakınca içermiyor.

Bunun dışında, Mihrac Ural ve adamlarının ne söylediklerine kafayı takma derim…

Mihrac Ural psikolojik olarak çökmüş durumda ve bu durumu seninle olan son çetleşmesinde görmek mümkün. Son umudu Abaza Hasan Paşa idi, ondan da bir şey çıkmadı.

Moralsizlik ve psikolojik çöküntü insanı aptallığa sürükler. Görüyorsun işte, bize saldırırken kendilerini açık ettiler, Adana’daki ağır ceza mahkemelerinden birisinde Muhabarat Acilcileri olarak yargılanıyorlar.

Salih ve Zafer ile ilgili olarak aynı düşüncede değilim, ama ne yapalım, sen öyle düşünüyorsun, ben böyle…

E.E.

 

 

 

 

Son Güncelleme: Perşembe, 19 Nisan 2012 20:32