Şuanda 171 konuk çevrimiçi
BugünBugün3283
DünDün3402
Bu haftaBu hafta11007
Bu ayBu ay11007
ToplamToplam10479431
paris'te bir sahtekar: kemal bayram (salih hoca) PDF Yazdır e-Posta
Elazığlı Sabahattin tarafından yazıldı   
Cuma, 20 Temmuz 2012 18:21


Ben Elazığlı Sabahattin. Soyadımı yazmaya lüzum yok. Parisde elazıglı sabahattin dendiği zaman çok insan beni tanır nasıl bir adam olduğumu bilir.

 

Ben bu siteyi iki ay önce keşfettim. Acilciler adını salih hocadan dolayı daha önce biliyordum. Salih bana oturum kartı alacaktı. Bir hemşerim tarafından tanıdım keşke tanımaz olaydım. Tam beş sene bu adamın  peşinde dolaştım . O zaman parasıyla sadece benim 30 bin frankımı yedi.

 

Benim dışımda akrabalarımdan en az 7-8 kişiyi daha çarptı. Burasını bana bir arkadaş söyledi ve bu üçkağıtcının sana yaptıklarını yaz diyede bana önayak oldu.

 

Salih hocanın bana ve akrabalarıma karşı yaptığı dolandırıcılığı yazacağım. Dediğim gibi sırf benden o kadar yedi akrabalarımı da sayacak olursak tamı tamına o zamanın parasıyla 115 bin frankımızı bu adam çarptı.

 

Dediğim gibi ben Elazığlıyım, gençliğimde MHP taraftarıydık. Bildiğimiz birşey yoktu ama öyleydik. Bizim oralarda yolu geçen tuncelileri taşlamaktan başka bir bilgimiz falan yoktu. Kürtlüğümüzü inkar ederek büyüdük ama şimdi  kürt olduğumuzu biliyorum..

Salih hocayı fransadak,i solcuların başkanı diye bildiğim için  oturum kartımızı alır dıye güvendik. Kağıtlarımızı, ifadelerimizi yazdı bizi acilci dıye Ofra’ya bildirdi. Ha geldi ha gelecek diye yıllarca bizi oyaladı. Ne zaman karşılaşsak ne zaman görmeye gitsek hep para verdik. Buna rağmen bize herzaman yalan söyledi. Kartınız bugün yarın gelecek diye 5 sene bizi oyaladı. Ama hiçbirimize de kart falan almadı. Diğer akrabalarım teker teker yakalandılar ve memlekete geri gönderildiler.

 

Bunları yapan da salih hocadır. Önce paralarını çarptı sıkıştırınca evlerini bildiklerini ihbar edip yakalattı ve kurtuldu. Benim kaldığım yeri bilmediği için ben kurtuldum ama daha sonra başka bir kontak bularak kartımı aldım.

 

Salihi ne zaman görsem parayı istedim ama hep ağlayarak beni acındırdı ve ne zaman paramı kurtarmak için yanına gittiysem acındırarak yıne harçlık verdim. Durumuna bakıp acıdığımız için dövmedik.

Solcular böyle adamı nasıl yaşatıyorlar anlamadım. Bu adam yalınız beni ve akrabalarımı değil fransada dolandrmadığı adam kalmadı.

Bir zaman sahte Ehliyet bile  sattı. Abullah çatlı’nın para karşılıgında kartını bile aldı. Korktuklarının işleriyle ugraştı ama diş gecireceğini sandıgı adamların hiç birine aldıgı parayı geri vermedi üstelikte polise ihbar ederek yakalatıp kurtuldu.

Ucunda para kokusu sezdiği her işi yaptı Esrardan berisini sattı bu adam. Sahte şirketlere ceranlık yaparak heryeri dolandırdı ama hiç polise yakalanmadı. Çünkü polise muhbirlik yaptığı için polis buna göz yomuyor.

 

Ben şimdi parisde inşaat işleri yaoyorum. Batan şirketleri eski patronlar üstlerinden atmak için beş on kuruş vererek borçlarını bir garibana yıkarlar. Salih son yıllarda bunu da yapıyor. İnternette şirketler heabına girdim ve bu adamın üzerinde kaç tane batık şirket olduğunu gördüm ordan aldığım listeyi de size yolluyorum. Belki inanmazsınız  kendi gözünüzle görün.

.

Bu adamda utanma dıye birşey hiç yok. Bu adam fransada milyonları çarpmasına rağmen tüm parasını kumara verdi. At yarışı kazı kazan ve tüm kağıt oyunlarına parasını yatırdı şimdi yine sürünüyor. Bana inanmıyorsanız aşağıdaki şirketlere bakın anlıyacaksınız. Ben bu adamın devrimciler tarafından neden cezalandırılmadığına hayret ediyorum.hani devrimciler hakcı hukukçuydu, niye bu sahtekara birşey demiyorlar.

 

İşte salih hocanın çarptıgı şirketler bunlar.  çarptıgı adamların listesini yapacak olsam 500den fazla eder.

 

10  entreprises correspondent à votre recherche

11  Nom du dirigeant : bayram KEMAL

Raison sociale

CP

Ville

Activité

 

BELLELLE FRANCK ANTOINE

14000

CAEN

Activités des sièges sociaux

 

LMP DISTRIBUTION

75012

PARIS 12

Commerce de gros (commerce interentreprises) non spécialisé

 

CIEL BAT

60330

LE PLESSIS BELLEVILLE

 

 

SARL ZERDA BTP

75010

PARIS 10

 

 

MK BATIMENT

75011

PARIS 11

Construction de maisons individuelles

 

SARL BON BATI

75020

PARIS 20

Construction de maisons individuelles

 

TRAVAUX MULTI SERVICES

91000

EVRY

Construction de maisons individuelles

 

AYCO IMPORT EXPORT

93110

ROSNY SOUS BOIS

 

 

MARS

75002

PARIS 2

Commerce de gros (commerce interentreprises) d'habillement et de chaussures

 

SARL LEA

75003

PARIS 3

Commerce de gros (commerce interentreprises) d'habillement et de chaussures

Bas du formulaire

 

 

İsterseniz size salih hocanın çarptıgı adamların listesini isim isim de yazabilirim. Benim bildiğim en az 50 den fazla bizim o taraftan adam var. ta ispanyalara kadar gidip sınırdan adam kaçakcılıgı bile yaptıgını biliyorum. Şimdi beni gördüğü her yerde  yüzünü dönüp kaçıyor. Bumu solculuk, garibanları çarparak onların coluk çocukları için biriktirdikleri üç beş kuruşlarını kandırarak soymak mı solculuk.

Benim bildiğim pkk’nın dışında kimse bu adama tokat bile vurmadı. Pkk’yı da çarpmaya kalkan bu salih, sıkıyı görüp de pkk dan dayagı yiyince çarptıgı parayı hemen o gün getirip teslim etti.

Elazığlı Sabahattin.

 

Editörün notu:

Paris’teki arkadaşlardan sordum, böyle bir adam var ve anlattıkları da hiç bilinmeyen şeyler değil… Bu nedenle yayınlıyorum.

Abdullah Çatlı’ya Acilci referansı verilerek iltica işlemlerinin yapılması ve iltica kartı alınmasını ne zaman duysam içime bir şey oturuyor…

Olayla ilgim yok, bu olay sırasında örgütte bile değildim, yıllar önce ayrılmıştım, ama yine de bana dokunuyor.

Son alarak Ankara Bahçelievler’de 7 TİP’linin öldürülmesi nedeniyle mahkum olan kişinin serbest bırakılmasıyla birlikte Çatlı’nın adı yeniden gündeme geldi.

7 TİP’linin infazı bilinen olaylardan değil…

Bir grup MHP’li yürüyormuş, yolda devrimcilerle karşılaşmışlar, silahlar çekilmiş; böyle bir olay değil söz konusu olan…

7 TİP’li gencin kaldığı ev MHP’liler tarafından basılıyor. Olayı Abdullah Çatlı yönetiyor. Gençlerin bir bölümü eterle bayıltılıyor. Bunlardan birkaçını Çatlı telle boğuyor. Bakıyorlar böyle uzun sürüyor, götürüp kafalarına ateş ederek öldürüyorlar.

Ve olayın baş sorumlusuna para karşılığında Acilci diye referans verilip iltica alınıyor…

Kemal Bayram ya da Salih Hoca kim?

Mihrac Ural’ın örgütteki en yakın adamı…

Sağır Sultan’ın bile duyduğu bu olayı Mihrac Ural bilmez mi?

Bilir, ama hiç bir şey yapmaz, yapamaz…

Rezilliğin bu kadarı da görülmemiştir…

 

E.E.