Şuanda 190 konuk çevrimiçi
BugünBugün2611
DünDün3402
Bu haftaBu hafta10335
Bu ayBu ay10335
ToplamToplam10478759
thkp-c (acilciler)'den açıklama: PDF Yazdır e-Posta
Avrupa'daki eski acilciler tarafından yazıldı   
Cuma, 08 Şubat 2013 18:11


VATAN GAZETESİNİ KINIYORUZ

 

Gerici Türk medyası, Mihrac Ural’ı diriltme ve bir kez daha ortalığa salarak kullanma çabasındadır.

 

Bundan bir süre önce Sabah, Yeni Şafak, Atik  gibi gazetetelerin yaptığını, bu defa da Vatan adlı bir gazete yapmaya çalışıyor.

 

DHKP-C tarafından üstlenilen, Ankara’daki ABD konsolosluguna yönelik intihar eylemini,  Mihrac Ural’ın organize ettiği yalanını kamu oyuna servis ederek ‚“yaşayan bir ölü‘‘ diriltilmek isteniyor

 

Gayretleri boşunadır.

 

Yaşayan ölüler dirilmez.

Mihrac URAL adlı hain, canlı bir cesettir.

 

THKP-C (Acilciler) genel sekreteri(!) gibi hokkabazlıklarla bir kez daha Türkiye devrimci hareketi içerisine sızdırılmak istenmektedir.

 

Gerici Türk medyasının çabaları boşunadır.

Bizler, eski ACİLCİ yoldaşlar olarak, bu site aracılığı ile, Mihrac Ural adlı devrimci düşmanı işbirlikçiyi deşifre ederek kime hizmet ettiğini tüm çıplaklığı ile kamuoyunun bilgisine sunduk ve onu  kendi çöplüğüne hapsettik..

 

Gerici basın-yayın organlarının bu gerçeği görmezlikten gelerek adı geçen soysuzun, 30 sene önce, Abdullah ÖCALAN yoldaşla çekilmiş fotoğraflarını kullanarak, içimizden birisiymiş gibi gösterme çabalarını şiddetle kınıyoruz.

 

Mihrac URAL’ın, ne devrimci hareketlerle, nede ACİLCİLER örgütü ile kesinlikle bir alakası yoktur.

 

THKP-C (Acilciler) örgütü tarihsel misyonunu tamamlamış olup eskiden bu örgüt içerisinde yer almış yoldaşlarımızın büyük bir bölümü, bugün, farklı siyasi yapılar içerisinde devrimci yaşamlarına devam etmektedirler.

 

Mihrac URAL adlı işbirlikçinin ACİLCİLER örgütü adını kullanıyor olması, devrimci hareketimiz adına bir utançtır.

 

Mihrac URAL’ın Acilci olmayıp, yıllardır Suriye gizli servisi MUHABERAT adına kullanılan bir zavallı olduğu bugün dünden  daha açık ve net bir şekilde, devrimci kamu oyu tarafından görülmekte ve bu kişi, devrimci değil,devrimcilerin katili, MİT tarafından kullanılan bir  MUHABERAT elamanı olarak çok iyi bilinmektedir.

 

Devrimcilerin  katili,  MİT işbirlikcisi bir  Muhaberat ajanı olan bu baldırı çıplak zevatın her hareketi, tarafımızdan izleniyor ve deşifre ediliyor. 

 

 

Gerici basın yayın organları, İstedikleri kadar Mihrac Ural haberleri yapsın, istedikleri kadar bu haberleri ‚‘TEKZİP‘‘ bahanesiyle kullanarak kamuoyunda öne çıkartmaya çalışın,

 

Çabalarınız boşunadır.

 

Bu tür haber ve haberlere ilişkin yaptılan‘‘TEKZİP‘‘lere inanan tek bir devrimci bulamayacaksınız.

 

Mihrac URAL ve gerici basın yayın organları tarafından organize edilerek kamuoyuna servis ettiğiniz asparagas heberlerinizle her seferinde gülünç duruma düştüğünüzü belirtmekle yetinecegiz.

 

Tekrar ediyoruz.

 

Yaşayan ölüler dirilmez.

Canlı cesetleri diriltemezsiniz.

Mihrac Ural canlı bir cesettir.

Sürükyerek zirveye çıkartmaya çalışsanız bile zirvedeki devrimci sosyalistler tarafından alaşagı edilerek yaka paça geldiği çukura geri gönderilir.

 

Ankara’nın ABD konsoloslguna yapılan saldırıyı Mihrac Ural organize etmiş(miş) diye anlaşmalalı yalan yazıyorsunuz. Yazdığınız yalanlarınıza devrimciler değil, kargalar bile gülmüyor artık.

 

Mihrac Ural adlı işbirlikçi haini yeteri kadar tanımayanlar varsa eğer, bu sitenin ilgili yazılarını birkez daha okuyabilirler.

 

Vatan gazetesi başta olmak üzere gerici türk medyasının yalan yazıcılarına sesleniyoruz.

Okuyun ve öğrenin.

 

Yaptığınız asparagas haberlerden utanmak (utanacak yüzünüz varsa eğer) için öğrenin…

Yaşasın devrimci mücadelemiz.

Kahrolsun işbirlikçi hainler…

 

AVRUPA’DAKİ ESKİ ACİLCİLER…