Şuanda 183 konuk çevrimiçi
BugünBugün136
DünDün3402
Bu haftaBu hafta7860
Bu ayBu ay7860
ToplamToplam10476284
acil! cinayet mühürüne el konulsun PDF Yazdır e-Posta
Z. Alper tarafından yazıldı   
Pazar, 15 Kasım 2009 21:33


Sayın Engin Erkiner ve İbrahim Yalçın , sizleri okudukça   sol katillerin ne denli ‘vurdumduymaz’ olduklarını ve korkularını sürekli aynı cümle ile tekrarlamaları komik.

Mihraç Ural soytarısının 30 yıllık okumaları ve bin kez tekrarları aslında çok nettir. Bu adam bir cümleyi almıs ‘kobay’ lık yapıyor.

‘Mihraç Ural Polis’ dediniz ya, sizin deyisinizle   avarelerinin adını kullanarak kendi   yazıyor.

Levent, Şerif  denilen adamlar iki cümle kuramazlar.  Mihraç adamda   onların adıyla yazıyor.

 İş ortağı Mehmet Yavuz Kemalist olmak zorundadır. Son işleri de battı. Mehmet Yavuz ve  Muhammed Kasım (Mihrac Ural’ın ticari kod adı) adıyla  tıcarı ortaklıkları vardı. Bu iş ortaklığında pazarlanacak olan kiremitler adına kandırılacak olan Tarsus’lunun adını simdilik yazmayalım!.

Mehmet Yavuz, sayın Engın Erkıner’e ‘’ortaklıgımı ispat et’’ diyor. Ona kiremit işini hatırlatınız. Bu yeterli olur sanırım.

 Bunu ÖMER her yerde söyler. Mihraç adamın en büyük belası ayyas Ömer ya da Öner dir.

Adam her yerde sökülüyor.

 Ey Mihraç Ural, onun elinden bilgisayarı al, telefonunu   al yoksa daha çok belan olacak.  benden sana kıyak olsun!

 Beline bağla  yemek yerken bile.

 Bu arada Malak senden çok daha zeki. Susmanı istedi susmadın. Uyardı dinlemedin.

Sen nasıl bir Arapsın? Oğulların Fransız doğumlu?

Engin Erkiner ve  İbrahim Yalcın; elyazılarınızla   mit ajanı, özel harp dairesinden olduğunuzu  onlarca kez yazıyor.   Her ne kadar rütbenizi zaman zaman düsürsede. Son olarak rütbeniz fırladı. Genel kurmay  oldunuz. Basarıdır!.

Mihraç Ural’ın, ajan’sın,  ‘muhabaratsın’ kelimelerine bir cevabı   yok. Çünkü kabul etti. Sadece Türk polisi olduğunu red ediyor. Eyvallah.

Suriye ajanının Türkiyede polis olmasının önemi  yoktur. Muhabarat olması yeterlidir. Örgütü muhabarata pazarlamıştır. Yoldaslarını da.

Orgüt mallarının karısı Malak ile baldızı ve iki oğlu üzerine geçirildiğini yazıyorsunuz . Cevap veremiyor. Normal de ortalığı ayağa kaldırması gerekir.   Hesap tutmayı seviyor.  Dosyalamaya önem veriyor. Açsın dosyalarını.  örgüt malları ne durumda? Ne oldu? Ne yapılacak?  Cevap veremez. O mallar doğuruyor. Bazende ‘batırıyor. Kiremit işinde zarar etti.  Ömer Ödemiş ve Memed  Yavuz zarar etmedi. Sermaye örgütün kasasından çıktı! Mihraç domuzdan kıl aldırmaz mı?  İçi yandı.

Acilcilerin lideri olarak bunun hesabını vermesi  gerekiyor? İkinci kongreyi yapacaktı?  Bu konuda bir cümlesi var mı? Daha önce sitesinde yazmıştı.   cevabını versin.

‘’ Nebil Nahuma’nın katili benim’’ diye yanına gelen adama  yol parası verip, omzunu sıvazlayıp yollayan katil Mihraç Ural’ın yazacakları bitti.  Çevresindekilere ‘Nebil Rahuma’nun katili Suriye’ye geldi,  yol parası verip yüzüne tükürdüm’ diyen Mihraç adam  averlerine tekrarları yazdırıp,  hırsını, çıldırdığını anlatıyor!

 

Sizofreni olan Cafer yoldasın hikayesini anlatmalısınız? Hanım’ın çiftliğindeki gayrimenkullerin  ‘katların’ rakamlarını yazmalısınız. Dağa doğru evinin dışında ağırladığı ‘kiralık dediği Dairesi’nde    ‘özel adamları-kadıncıkları’ yazmalısınız.

 

Muhaberat  bağının  dede ‘LERİNİN  geninden geldiğini  yazmalısınız.

 Sizde bilgi ve döküman çok.

Sürgün olduktan sonra  hiç görmediğini iddia ettiği babası Zeki El Kasım’ın Cemil Esat’ın adamı olan  uraba (varsa böyle bir hareket) kurucularından olan 1908'li Zeki Arsuzi (1968 öldü ) ile ilişkisi var.

 Suriye’ye gidip hemen vatandas olmasında Cemil Esat’a referans verilen  yüz yaşına yaklasmıs olan babası  ve dedesinin ilişkisidir. Dedesi ve babası muhabarat MI? Hatay özgürlük harekatı Mihraç Ural adamına yaramıstır. 

Kafasına    17 dikiş attıran o olayda onlarca faşisttin saldırı senaryolarına eğleniyorum. Çok eğlendiğim anlar oluyor.

Özellikle  ‘Tırmanıs öncesi örgütsel başlangıç’  hikayesinde sizin  adınız var.  Sizin olmadığınız binboğa lara ilk gerilla olarak gerçeklesen hikayede Engin Erkiner olarak yokum diyorsunuz. Ama varsınız!

Yalanlar yazdıklarına yansıyor. Belge isteyen devrimci katili Mihraç adamın en büyük belgesi yazılarıdır.  Sitenizde çıkan bir yazınızda  Mihraç adamın dergide yayınlanan ‘ Ali Çakmaklı’nın polis’ olduğunu yazan o.

18 yıldır A P O ile aynı yerde yasadığını söylüyor.   A P O ile ilgili resimleri blogunda mevcut.   Evinde kaldığını iddia ederek güc gösterısı(!) yapıyor. Bu adam gercekten çok komik. Bir yazısında A P O’nun ondan fikir aldığını söylecek kadar ileri gidiyor. Komik ve zavallı...

Bu adamın   sevmediği  bir isim var. Bu isim  Teslim Töre’dir.   Sizce neden sevmiyor?

Kürt halkının lideri A P O  sevdası  sol kürt örgütlerinin kapılarını ona açmasındandır.

Sayın İbrahim Yalçın ve Engin Erkiner,   öldürdüğü, ölen yoldaslarınıza yaptırdığı mezar ile övünen bu adama sormak isterim, Hanna Maptunoglu’nun  Hatay’da ailesi yokmudur? Bilinen mezarını getirecek gücü olan muhabarat Ural, Nebil’in mezarını tasıyarak  ‘güç gösterisi’ yapamadı. Maptunoğlu’nun cenzesi i burnunun dibinde. Niye hataya tasımıyor?  Mezar basında toplanarak ‘sov’ yapmak için mi? 

Akrabası olan Müntecip Kesici’nin mezarı da buradadır.  Katiller cinayet mahallinde dolaşarak yakalanırmıs.

Bakınız bu adam her daim cinayet mahalindne dolasıyor. Belgesi ise sitesindeki Şehit fotoğraflarıdır. Eller havada! Her gelen misafirle ölen-öldürdüğü yoldaslarının mezarlığında poz veriyor. Dehşet vericidir.

 

Ne acıdır ki, öldürdükleri yoldaslarının mezarlarının üzerinde ‘sov’ yapıyor, elleri kenetlenmis resimlerle dualar okuyorlar.  Direk ya da dolaylı olarak öldürdükleri yoldaslarınızın  ölü toprağından medet umacak kadar ADİ .

Korku filmi seyreder gibiyiz. Bir lider var. Her yere Acilciler genel sekreteriyim diye yazılar yoluyor. Resmi evrak gibi kullanıyor. Öldürdüklerini anıyor. İşkence, birbirlerine bağlayarak başlarına silah dayayarak ‘işkence mektuplarını’ belge olarak saklıyor.

Siz gerekeni yapıyorsunuz. Bu işkencelerden gecenler nerde? 

Çapulcu dediği Adil Okay’ın yazısı da belgedir. Bu işkenceden gecenlerden.

Mihraç Ural’ın kurguladığı ACİLCİLER filminde her şey var. İlk sol cinayeti işlemesi dahil. İşkence, tehdit, açlık, yoldaşlarının paralarını gasp, ölen yoldaslarının üzerinden kan parası ile İŞADAMI olarak Acilciler’in genel sekreteri. Acil Cinayet Mühürü elinden alınmalı.

 

 Bu lider bozuntusuna tüm sol örgütler başkaldırmalıdır.

 

Mahir Çayan’ın  toprağında güller değil dikenler bitiyor olmalı!.  Özellikle o şehit mezarında yatanların kemikleri sızlılyordur. Nebil, Müntecip, Hanna..