Şuanda 239 konuk çevrimiçi
BugünBugün2034
DünDün3402
Bu haftaBu hafta9758
Bu ayBu ay9758
ToplamToplam10478182
m. ural - m. yavuz: utanmaz ikili PDF Yazdır e-Posta
İbrahim Yalçın tarafından yazıldı   
Salı, 23 Kasım 2010 07:38


Kaç gündür yazmayı düşünüyorum. Yazmıyorum. Bekliyorum. Farkına varırlar ve kaldırırlar diye bekliyorum. Boşuna bekliyormuşum, kaldıracakları falan yok.

Okuyucu, neden bahsettiğimi anlamamıştır. Ayrı varlık’tan soytarı Mihrac URAL ile Kürt düşmanı kamyoncu ortağı Mehmet YAVUZ  ortaklığı ile faaliyet gösteren Nebil RAHUMA blogu’ndan bahsediyorum.

Görmediyseniz açıp bir görün. Blog’un açılış sayfasında, Benim, Engin Erkiner’le Paris’te Louvre müzesinde birlikte çektirip yayınladığımız fotografımızı almışlar ve ‘’KONUŞAN FOTOGRAF’’ alt başlığı ile, Ankara MİT müsteşarlığı önüne Montaj yaparak yayınlamışlar.

Biz, ‘’Mihrac Ural’ın papatyaları’’ fotoğrafını koymuştuk ya, buna’’ misilleme’’ yapmışlar. Her iki fotoğraf arasındaki fark, ilginç bir şekilde bunlarla bizim aramızdaki farkı da yansıttığı için dikkatimi çekti.’’ Mihrac URAL ve papatyaları’’ fotoğrafı gerçektir. Bunların koyduğu Engin ve benim fotoğrafım ise MONTAJ... tıpkı yazılanlar  gibi.

Bununla da kalmamışlar, blog’un sol üst köşesine, ‘’Nebil aramızda olsaydı’’ üst başlığı altında, kayan yazı ile  Nebil Rahuma’yı konuşturmuşlar. Aptallık bu ya. Erkan Ulaşan’ı ‘’ölü konuşturucusu’’ olmakla itham ederken, kazdıkları kuyuya düştüklerinin farkında bile değiller.

M.Ural, M.YAVUZ ikilisi soytarının Nebil blog’unu açın okuyun. Rezilliklerini gözlerinizle görün. Bu blog’da yayınlanan yazıların yarıdan fazlası Erkan ULAŞAN imzalıdır. Bir tarafta Erkan için en aşağılık karalamaları sıralarken, öte yandan Erkan imzalı yazılarla Nebil blog’u yapıyorlar.

Bununla kalsalar iyi. Bir taraftan, ‘’ Nebil Rahuma’nın katledilmesini’’ benimle bağlantılıymış gibi yazıyorlar, ama öte taraftan Aynı blog’da Nebil yoldaşı katledenleri benim yazdığım yazıyı referans alarak arıyorlar.

Bu utanmaz ikilinin, Nebil Blog’una girin ve kendi gözlerinizle görün. Blog’un Ocak 2009 tarihli yazı arşivi içersinde, Benim tarafımdan yazılmış ‘’NEBİL RAHUMA KİM(LER) TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ’’ başlıklı yazımı göreceksiniz.

Ahlak düşkünü utanmaz arsız adamlar, bir yandan benim yazdığım yazıyla Nebil’in katillerini arıyor(!) bir kaç sayfa sonra, İbrahim Yalçın kimdir? Tarihsel yalanları nedir, Nebil’i ne kadar bilir? Ve..... diyerek Tümü Nebil’in öyküsünde’’ diyorlar.

Bu soysuz ikilinin blog’undaki bir kısım yazılar ve resimler de Hasan BALCI’dan alınmıştır. Aynı şeyi yapıyorlar, Hem Hasan’ın yazı ve resimlerini kullanıyorlar, hemen ardında da Hasan’a küfrediyorlar.

Daha önce de yazdım. İstedikleri kadar çırpınsınlar, istedikleri kadar bağırsın çağırsın kıç’larını yırtsınlar. Nebil Rahuma’nın vebali altından kurtulamayacaklardır.

Nebil Rahuma yazılırken, palavralarla değil, ağıtlarla değil, birbirimize ne çok benzerdik diye değil. Hemşericilik edebiyatıyla falan da değil. Onun devrimci mücadeledeki yeri ve öneminin nesnelliği göz önüne alınarak yazıldığında bir anlam ifade eder.

Soruyorum. Mehmet Yavuz adlı çanak yalayıcı bir densizin bu konuda yazabileceği tek satır yazı olabilir mi? Girin Mehmet Yavuz!un kendi blog’un da bakın. Özgeçmişini okuyun. Nebil Rahuma kan ter içinde belinde silahla ölümle burun buruna yaşarken, bu soytarı ne yapıyormuş, okuyun ve öğrenin. Nebil Rahuma’nın yoldaşları, bu ülkenin Duyum-i umumiyesi ile soyup soğana çeviren OSMANLI BAMKASI genel müdürlerine kurşun sıkarken, M.Yavuz soytarısının Osmanlı Bankası’nda memur olarak çalıştığını göreceksiniz. Böyle bir kendini bilmez ahlak düşkünü çanak yalayıcısı soytarı, boyuna posuna bakmadan Bu örgütün kanla yazılı tarihine damga vuran militanlarını karalamaya, onlar hakkında söz söyleme namussuzluğunu gösterebiliyor.Taşların bağlı olduğunu söyleyen Mihrac Ural’ın yalanlarına kanarak üzerimize saldırma cüreti gösterebiliyor. Bunun öyle olmadığını görecek ve o zaman dileyeceği affın da kendini kurtaramayacağını anlayacak ama gecikmiş olacaktır.

Nebil Rahuma’yı yazacakmış. Ahlaksız herif. Kendi blog’una girip bakınız. Mahir Çayan’ın resmi altına yazdığı yazıyı görünüz.

Mahir Çayan resmi altında, ‘’ bu yol, hayatı da olmak üzere her şeyini ortaya koyan GAZİ MUSTAFA KEMAL’in parolasını şiar edinip tam bağımsız Türkiye için bitmemiş olan Anadolu ihtilali için savaşanların yoludur.’’ Diye  yazan bir soysuz adam, Nebil Rahuma’nın resmi altına ne yazacak peki. ‘’Komünizm görüldüğü yerde ezilmelidir’’ mi yazacak ve Nebil’i böyle mi anlatacak?

Bir taraftan, MAHİR ÇAYAN  fotoğrafı, öte taraftan milliyetçilik ve şovenizm ... Tıpkı ağababası Mihrac URAL. Bir yandan Acilci gözüküp öbür taraftan ‘’Yeni kuşak urubacı’’ olduğunu söyle. Siz kim, kandırdığınızı sanıyorsunuz bre utanmaz soytarılar.

Mehmet YAVUZ adlı ne idüğü belirsiz bir adamı muhatap almam. Öne sürülüp önümüze atıldığı için mecbur kaldığımdandır.

Mehmet Yavuz ve onun gibi tip’lerin karşımıza çıkartılması kesinlikle tesadüfi bir rastlantı değil, bilinçli bir itekleme sonucudur. Bu adam, ortalığı bulandırma ve gerçekleri karartma görevlisidir.

Dikkat ediniz. Bundan bir süre önce, Kendi blog’unda MAHİR ÇAYAN fotoğrafı yoktu. Bunun yerine Atatürk ve Türk bayrağı vardı. O zaman ‘’ADAY ARAYIŞLARI’’ adı altında yazdığı bir yazıda, Kürtlere küfrediyor. Vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünden bahsediyordu. Tam bir ergenekon ağzıyla yazılmış olan yazısında bir kaç kez alıntı yapmış ve sormuştum. Kim bu adam?

Mehmet Yavuz, bu yazılardan sonra, blog’undaki Atatürk ve Türk bayrağı logosu’nu kaldırdığı gibi. ‘’ADAY ARAYIŞLARI’’ adlı yazısındaki Kürtlere küfreden ve vatan millet nutukları bölümlerini de kesti çıkarttı.

Bu günlerde, Atatürk resmi yerine Mahir Çayan resmi koymuş ve altına da az önce aktardığım, ‘’ BU YOL’’ diye başlayan kendince bir şeyler yazmış.

Utanmaz adam. Mahir Çayan’ıın resmi altına, Gazi Mustafa Kemal’in parolası koyarak her iki tarafa da göz kırpıyor. Mahir Çayan’ın resmi altında ‘’Parola’’ ne arar? O resmim altında, ‘’ Devrim yolu, sarptır, engebelidir, dolambaçlıdır. Yolumuz devrim yolunda düşenlerin yoludur’’ diye yazmaz mı? Fındık kadar beyninle sen kimi kandırdığını sanıyorsun.

Yazdığım her yazının ardından, blog’unda değişiklik yapan M.Yavuz’un, bu yazının akabinde, Mahir Çayan Resmini kaldırıp, yerine ABDULLAH ÖCALAN resmi koyarsa hiç şaşırmayacağım.

Son söz yerine,

M.Yavuz ve M.URAL ikilisini  UYARIYORUM.

Nebi Rahuma blog’unda bulunan NEBİL RAHUMA KİM(LER) TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ? Başlıklı yazımı derhal oradan kaldırın.

Nebil Rahuma yoldaşın anılarının kirletildiği bir yerde benim yazımın yayınlanması söz konusu olamaz. Sizlerin, böyle bir ahlaksızlık örneği sergilemenizi, beni de alet etmeye kalkışmanızı lanetliyorum...