Şuanda 22 konuk çevrimiçi
BugünBugün1032
DünDün2214
Bu haftaBu hafta9767
Bu ayBu ay30769
ToplamToplam10192823
Halkların adayı Selahattin Demirtaş'ı destekliyoruz PDF Yazdır e-Posta
Kolektif tarafından yazıldı   
Salı, 22 Temmuz 2014 19:00


Biz aşağıda imzası olan devrimciler olarak 10 Ağustosta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde tek demokrat ve solcu aday Selahattin Demirtaş’ı destekliyoruz.  

İki gericiden birisini, ne Recep Tayyip Erdoğan’ı ve ne de CHP-MHP’nin ortak adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nu tercih etmek zorunda değiliz.

Demirtaş bu ülkedeki halkların ortak yaşama iradesini temsil etmektedir. Lafta değil gerçeklikte güçlü bir demokratikleşmeden yanadır. Alacağı her fazla oy, demokratikleşme ve ortak yaşama mücadelesinin gelişmesinde katkı olacaktır.

Kendisini devrimci ve demokrat olarak tanımlayan ama Demirtaş’ı seçmemek için seçimi boykot edenlere söyleyecek şey bulamıyoruz. Tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış, demek herhalde yeterlidir.

Cumhurbaşkanlığı seçimi önemlidir ve Demirtaş’ın alacağı her fazla oy, halkların ortak oyu demektir ve gelecek için politik sonuçları olacaktır.

Biz aşağıda imzası olanlar, bu nedenlerle Cumhurbaşkanlığı seçiminde Selahattin Demirtaş’ı destekliyoruz.

 

Engin ERKİNER, İrfan DAYIOĞLU, Nuray BAYINDIR, Haydar YILMAZ, Zeycan KARACA, Züber YILDIZ Ayhan KARMIŞ, Mesude YALÇIN, Alaettin ÖZDEN, Gülay YILDIZ, Bora BALCI, İbrahim YALÇIN, Hüseyin PALA, Mehmet DİKAY, Şevki BÜLBÜL, Mehmet ASLANKILIÇ, Caner ALTINMAKAS, Kazım ÖZASLAN, Ali İhsan SAĞMEN, Menderes YİĞİT, Metin KITOGLU, Erman ARSLAN, Suphi PETEK, Zeynel EREN, Nursel GÖKBAŞ EREN, Oğuz SAÇIN, Haydar KILIÇ, Halil GÜVEN, Aynur KILIÇ, Mehmet AVAN, Mehmet SAFRAN, Şafak ALTUN, Naile EROĞLUER, Arap CENGİZ,  İbrahim GÜVEN, Rene Sami SARI, Hüseyin ŞENOL, Şahin YİRİK, Gülay YİRİK, Ali SAPAZ, Abdurrahman GÖREN, Süleyman ZENCİR, Halis YILMAZ, Sedat EVREN

 

Not: Liste yayınlandıktan sonra gelen birkaç isim de eklenmiştir.

 

Son Güncelleme: Çarşamba, 23 Temmuz 2014 11:49