Şuanda 38 konuk çevrimiçi
BugünBugün10
DünDün2300
Bu haftaBu hafta10625
Bu ayBu ay43324
ToplamToplam10205378
SEFIL BILO MIHRAC URAL PDF Yazdır e-Posta
Ayhan Karmis tarafından yazıldı   
Cuma, 03 Nisan 2009 18:31


Ayhan Karmis: Senin mal oldugun iyice anlasildi bosuna cirpiniyorsun. Cirpindikca da  her gun daha da batiyorsun. 

Sana bir soru sordum; Sami’yi benim yanimda aldin goturdun ve oldurdun degil mi ? Nicin oldurdugunu soruyorum, olayi nicin saptiriyorsun ? Soylesene bu devrimcinin ne sucu vardi ? Soylesene hadi. 

Resit(kacakci) icin ,Suriye de MIT adina eylem yapti diyorsun,yalan soyleme,Resit bu tur isleri yapacak kapasitede biri degildi. Bunu sende cok iyi bildigin halde olaylari baska yerlere cekerek  pisliklerini kapatmaya calisiyorsun. 

Ayhan Karmi’si( yani beni) aldik sorguladik,sefil biriydi uyardik biraktik diyorsun.Sen bir sahtekarsin  sefil Bilo Mihrac.Yalan soyleme. Aciklasana beni nasil sorguladigini,hadi acikla da herkes duysun.ne demisim ben peki acikla hadi sahtekarlik etme varsa bisey aciklasana.ben sana Sami’yi nicin oldurdugunu soruyorum sen yalan yanlis seylerle kivirtiyorsun. Beni iyi dinle Sefil bilo Mihrac.ben seni eskilere goturecegim.

Yil 1980, sen Adiyaman cezaevinden Adana ceza evine gelmistin, hatirliyorsun degilmi? 1.kogusta ACIL komununden arkadaslarla tanistiktan sonra ogle yemegine oturmustuk hani;Cesit cesit sebze ve meyveleri ,yuzlerce karpuzu gorunce ustune cikip hoplamaya basladin degilmi? Hatirla bakalim.Orada bulunan TELEVI hocaya soruyorsun ( Televi hocayi hatirladin degilmi bilo) bu sebzeler nerden geliyor diyorsun. Televi hoca’da hal’den geldigini ,bizim arkadaslarin sebze ve meyve hal’inde orgutmu olduklarini anlatiyor.Aklina heman cinlik geliyor orada,Cunku sen ieriyi gormeyen heman ne varsa kapip kacmak isteyen birisisin.Bunu orada gorduk.Kamyonlarla gelen meyve ve sebzelerin  yerine neden Hal esnafindan para alinmiyor diye soruyorsun hemen orada arkadaslara haber yollayarak,bundan sonra  hal’deki esnaftan tehditle mi olur baska seylerle mi olur ne olursa olsun para toplanmasi talimatini veriyorsun.

Bunun uzerine ALI HOCA( Ali cakmakli) buna karsi cikarak ‘aman arkadaslar sakin boyle sacma sapan isler yapmayin, biz zaten hal esnafindan her ay duzenli olarak belli bir miktar parayi gonullu olarak aliyoruz’ demesine ragmen kimseye dinletemedi.Senin kiskirtmalarin yuzunden esnaf tehdit edimeye ve zorla para toplanmaya baslandi.Bir cok arkadasimiz bu nedenle tutukladi. Sefil bilo Mihrac, sen bu toplanan paralari toplayarak Suriye ye(hapisten kacarak) kapagi attin degilmi?Basta Ali Hoca olmak uzere bircok arkadasimiz,senin kiskirtmalarinla zorla para toplattigin arkadaslari hapiste kurtarmak icin az mi calisti. Tum esnafla konusarak onlari ikna etti ve onlarca sene hapis yatmakla yargilanan arkadaslarimizin hepsini kurtardi. Karanlik adam diye oldurttugun ALI HOCA( Ali cakmakli) senin pisliklerini temizlemek icin az mi ugrasti.

Sen Ali Hoca’nin yaptiklarinin onda birini dahi yapmis olsaydin belkide bu duruma da dusmezdin .Hic olmazsa namusunla bir kosede yasardin. Bak simdi ne durumlara dustun. Ali Hoca onuruyla bir kere oldu,Sen onursizca yasiyor her gun oluyorsun. Yerlerde surunuyorsun sefil Bilo,onune gelene camur atarak kendini kurtarmaya calisiyorsun ama gordugun gibi olmuyor.

Sen yalan soyle dur,Turkiye ye donecegim diye hava bas,sen hic bir zaman turkiye ye donmeyeceksin bunu sende biliyorsun,Geldigin gun,yuzune tukurecek yuzlerce eski arkadasin oldugunu biliyorsun.

Sen hic utanmadan,Ali Hoca’yi oldurenler ozur dilesin olay kapansin diye yaziyorsun. Ali Hoca’yi oldurttugun MEHMET KIRBAS ifadesinde diyorki;

’’Haplandim ve kimi vurdugumu bilmiyorum ve daha sonra ogrendigim de ben ne yaptim diyerek pisman oldum’’ diyor.Mahkemede ‘’kismi itirafcil’’lik yaparak kendini kurtarmaya calisti.Mehmet Kirbas’in  bugun hayatta olmadigini biliyorsun degilmi sefil bilo, nasil ozur dileyecek peki?  Ozur dileyecek birisi varsa o da sensin.

Bak sana Ali Hoca’yi anlatayim biraz. Ali Hoca ogretmendi,ADANA’nin KARAISALI ilcesinde bir koye tayini cikmisti. TOB-DER’li arkadaslari cok israr ettiler koy’un sagci oldugunu  gitmesinin tehlikeli olacagini anlattilar ama o dinlemedi,’’gidecegim’ dedi ve gitti,kisa zamanda o koylulerle cok iyi anlasti ve hepsi de ona saygi duymaya basladilar.Koyu demokrat bir kimlige burundurdu.Diyecegim o ki sefil bilo Mihrac,sen var olani yok ederken o yoktan var etmeye calisan bir devrimciydi..Sen  bunlara cevap verecegine kalmissin yalan ustune yalanlar kiviriyorsun.

AYHAN KARMIS’ı (beni) sorguladigini soyluyorsun. Bre sahtekar herif soyle bakalim ne demisim ben sana acikla da gorelim.

Beni iyi dinle Sefil bilo,Hatirliyormusun CUMALI AYHAN  senin yanina yani Suriye’ye geldigi zaman yaninda kim vardi? Unuttuysan ben soyleyeyim mi, KADIR K….. vardi. Kadir’, Antep’ten ADANA’ya sorumlu diye gonderdigin bir kisiydi. Bes parasiz Adana’da dolasirken Cumali Ayhan, Kadir’I yanina aldi ve senden para almak icin bir plan yapti ve Suriye’ye gittiler. CUMALI AYHAN Suriye’de sana NEBIL RAHUMA’yi benim de icinde bulundugum kisiler OLDURDU ama pismanim dedi.

Sen ne yaptin, CUMALI AYHAN’in boynuna sarildin OPTUN ve pasalar gibi agirladin. CUMALI ve KADIR ‘i biraz para verip yolladin ve arkasindan da ‘’ Kucuk burjuvalar komunistleri de oldurur’’ diye bir yazi yazdin.

Sen ki NEBIL RAHUMA’yi cok sevdigini yaziyorsun ama NEBIL’I ben oldurdum diye yanina gelen adama sarilip opuyorsun. ( Cumali Adana’da gitmeden once bunun boyle olacagini bize soylemisti ,donup geldigi zaman ben size demedim mi keriz yuttu ve boynumuza sarildi diye herkese anlatti)

Sen boyle bir pisliksin iste.

son yazilanlardan anlasiliyor ki ,Nebil gercekten senin icin buyuk’ tehlike’imis. Yaziklar olsun sefil bilo …

AYHAN KARMIS (arap Ayhan)

Son Güncelleme: Pazar, 05 Nisan 2009 07:04