Şuanda 71 konuk çevrimiçi
BugünBugün3914
DünDün5617
Bu haftaBu hafta14636
Bu ayBu ay36456
ToplamToplam10246798
Nebil Rahuma sayfasinda yayimlanan hesap bildirimi ortak kararimiz degildir PDF Yazdır e-Posta
Hasan Balci tarafından yazıldı   
Cumartesi, 04 Nisan 2009 17:26


Hasan Balci: Sevgili dostlar... Nebil rahuma ile ilgili yürüttüğümüz çalışma da  sizleri hergün bilgilendirdim

Tek tek bilgi vermek yerine internet sayfalarına bu bilgileri göndererek hepinizin bu çalışmaya ortak ettiğimi düşünüyorum. Bu çalışmalara başladığımda butün harcamaları sadece kendi emeğimden yaptım.Bunu gören duyarlı insanlar özellikle avrupada ki arkadaşlar olmaz böyle şey deyip itiraz edip yardım talebinde bulundular. Bu kararı oluşturduğumuz komisyona bildirip bu arkadaşların olurunu aldım. Ve bir banka hesabı açmaya karar verdik işbankasında bir hesap oluşturduk. Bu öneriye yapan avrupadaki ağabeylerimizden biri hemen ilk parayı gönderdi. Ardından fransadan bir arkadaşımız , ardından isviçreden bir arkadaşımız. Sonrasında ankaradan erkan arkadaşımız bana bu hesaba para gönderdiler. Fransadan gelen para “western union” üzerinden gelmiştir. Bu parayı gönderen arkadaşlar özellikle spekülatif olmaması açısından şimdilik isimlerinin açıklanmamsı yönünde istemde bulundular. Ancak hepiniz bunların kim olduğunu biliyorsunuz, Bunun dışında eşim ve kızım küçük te olsalar bu Çalışma da ekonomik katkı sundular. Durumunun iyi olmadığını bildiğim buradan bu konuya müdahil olduklarından ötürü özür diliyorum.

Bir çok arkadaş ve yoldaş para göndermek istedi kabul etmedim. Nebil rahuma yoldaşımızın ailesinden biri para göndermek istedi almadım. Bu konu ile şöyle bir ilkesel karar almıştık . aileye bu işten ötürü hiçbir ekonomik külfet yüklemeyeceğiz. Bir internet sitesi grup olarak bize yardım etmek istediklerini ancak isimlerinin özellikle açıklanmalarını istemedikleri defalarca söylediler. Ortada yazılan çizilen bir sürü şey bir çok insanın midesini bulandırdığından avukatımız bile isminin açıklanmasını şimdilik istemiyor. Bu kararlara saygılı kalacağımızı yardım eden herkese özellik le söyledim. Bu işin sonun da bunların hepsinin açıklanacağını da kendilerine söyledim.  

Güven vermek güzel bir duygudur. Kime hesap desem hasan işine bak diyor esas olan senin orada yaptığın iştir. Sıkıştığında söyle yeter dediler ne hesabı ne kitabı diye de belirtiler. Özelikle bir arkadaşıma kontrol etmeyeceğiniz parayı bana göndermeyin dedim. Çünkü hesabını veremeyenden devrimci olamaz. Nebil de bir hesapsızlığın sonucu öldürülmüş bir yiğittir.diye de belirttim. 

 Peki niye hesabı konuşuyoruz. Neden ? bu insanların israrlarına rağmen neden nebil rahuma sayfasına üstelik bu komisyonun oluru olmadan bu yazı asılıyor. Mesele nedir ? Böyle bir hesap sorunu var ? Yoldaşlar gelen para ortada bu para kadar da ben cebimden harcadım harcıyorum.. Bütün çalışma arşiv dahil buradan İstanbul üzerinden yürüyor. Meselenin kaynağı bellidir. Sır değildir.  Beğenmediğimiz avrupadaki arkadaşlar olmasa idi bu çalışmanın ekonomik külfeti erkan ile benim sırtımda idi .”erkan yoldaştan özür dileyerek”  

İstanbuldaki çalışmamızın dosyası tutulmaktadır. Hesap kitap her şey bilgi belge her şey kitabına uygundur. Her bilgi komisyona gelmiyor bunu bilin. Gelen bilginin üzerine düşülen not üzerinden bunu komisyona aktarıyorum.   Nebil rahuma yoldaşımızın anısına saygısızlık olmaması açısından. Mesele daha ağırdır ancak yumuşatarak yazıyorum. 

Ben söz verdiğim halde bu arkadaşların sırlarına sahip çıkamadığım için kendilerinden özür dilerim.  

Son Güncelleme: Pazar, 05 Nisan 2009 07:20