Şuanda 28 konuk çevrimiçi
BugünBugün750
DünDün2214
Bu haftaBu hafta9485
Bu ayBu ay30487
ToplamToplam10192541
Devrimci katili soytari susuyor “yazisina “ PDF Yazdır e-Posta
Hasan Balcioglu tarafından yazıldı   
Cumartesi, 16 Mayıs 2009 23:32


Bir kavrami kullanarak niyet edilen amac ile,

o kavramin gercekte isaret ettigi sey arasinda boyle bir zitlik varsa, ya bu kavram hic tarif edilmemistir, ya da yapilan tarifler eksIk veya yanlistir.

Susuyor bu konular ile ilgili yazamiyor; Cunku kendisine yeni bir mesgale buldu. Asil kendisine soylenilenlerin etkisini azaltmak icin etrafinda ne varsa saldiracaktir. Nebil rahumayi buldun bizi bu calismadan silkeledin attin, ustelik bizim gercek yuzumuzu ortaya cikaranlara destek oldun niye nebili bana vermedin ben onunla kendimi temizleyecektim deyip hasan balci ismine saldiracaktir. Devrim, sosyalizm, adina bir tek satir yazinin konulmadigi internet blogunda “zirva-imalathanesi” Yeni yazarlar imal ederek saldiracaktir. Gelsin buyursun cayir genis.

Bu zibidinin iki adet “benim bildigim” zirva imalathanesi var ikisini de sildim. Artik engin erkiner'in soyledigi gibi bu zibidiligi okumuyorum.

Tarihte hemen hemen ornegi bulunmayan bir dayanisma ortaklasma ile “degisIk geleneklerden”  El birligi ile bu zibidinin Maskesini, yalanlarini, uckâgitlarini, muhbirligini ortaya cikardik. Oyle bir silkeledik ki Mihrac Ural’in bilinmeyen aciga cikmayan hicbir seyi kalmadi. Turkiye ve Kurt solunun icinde barina bu tur insanlari gun isigina cikarilmalari teshir edilmeleri devrimci insan ve hareketlere zarar vermelerinin onunun kesilmesi de devrimci bir eylemdir.

Sevgili dostlar dikkat etiniz ise Mihrac’in etrafinda bulunan insanlara yani bir iki isimden baska hicbir insanin ismi zikredilmiyor. Cunku onun pisliklerine alet olacak hicbir insan yok. Ayrica Antakya insani ve devrimciligi yuksektir. Duyarlidir. Bu tur zibidilige ayakci “Getir- goturcu”olmayacagini da biliyorum.

Kendi kirli gecmisinin cikisini namuslu devrimciler uzerinden temizleme girisimi internet sayfalarina sizma harekâti artik tarih olmustur. Devrimcilerin katlinden bizatihi sorumlu ustelik bunun hesabini vermemis birinin  Devrimciler ile birlikte anilmasi tarihsel bir kirliliktir. Zaman zaman bircok insana gerek internet sayfalarindan gerekse bizatihi yanlarina giderek mihrac Ural konusunda uyarilarda bulundum. Cunku bu pisligin solun icine sizmasin da zaman zaman bizde manivela olduk. Hatamizi gittik duzelttik. Ozelestiri vermemiz gereken insanlara da gidip durumu izah ettik. Ciddi hicbir internet sayfasinda Turkiye sosyalist hareketinin hicbir yayin organina bu zibidilik artik sizamaz. Insan hata yapar, beser sasar, Ancak hatadan donmek de devrimci bir tavirdir.

Cek senet tahsilâtcisi, Antalya’da dolandirmadik bir insan birakmamis, Acilin suriyedeki evlerine bile sokulmayan insanlarin onu gordugunde ama bizimle muhatap olmasin diye kactiklari ustelik Ali cakmakliyi olduren silahi uzerinde yakalatmis, bir zibidiyi yanina alarak devrimcileri tehdit eden mihrac bu konuda da kalitesini gostermektedir.

Insan yasadikca anliyor ki, kendi kayigini kendin cekmezsen bir yerlere gidemiyorsun.

Nebil rahuma calismasinda yanina aldigi cebine uc bes kukurt dioksit koyup bu calismayi provoke edip hatta sonuca gitmememiz icin elinden geleni bu pazarlamaci tuccar eli ile denemistir. Ancak bu mayalardan hicbiri tutmamis, nebil rahuma yoldasin hem akibetini hem mezar alanini bulmusuzdur. Enguzel kazanim ise bunu ailenin cok iyi idrak etmis kimin amacinin ne oldugunun anlasilmis olmasidir.

Bir arkadasim nebil rahuma ile ilgili calisma icin bilgi almaya geldigini ve yazilanlari okudugunu ozellikle belirterek;

Ulan parayi veren siz, emegi koyan siz, bu cocuk icin gozyasi doken siz, her turlu cileyi ceken siz ,  Gidip nebil Rahuma'yi bulan da siz eeee Bu I……… neden bagiriyor. Ne istiyor sizden. Tabiiiii bir suru domuzlugu ortaya cikti bagiracak tabi. Diye ekliyor.

Bu arkadasa bir hint atasozu ile cevap verdim:Ev bir kez bittikten sonra duvarci unutulur.

Bircok devrimci insan ve hatta kurumdan mihrac Ural konusunda aldigim yanit yahu bu ne rezil adam diyorlar.

Sol unutmaz. Bunu herkes bilsin olan biteni her seyi mutlak bir yere kayit eder. Dolayisi ile bizim cabamiz tarihin bir yerine not olarak dusmustur.

Sevgili dostlar durum bu kadar basit ve komiktir.


Dostlar siz bu hareketin taniyor gecmis ortakliginiz olabilir. Cezaevlerinde acilciler ile birlikte kaldim acilci tanidiklarim da son derece yuksek onurlu devrimci bilince sahip insanlardi direngen teslim olmayan yigit yoldaslardi. Kalanlara selam olsun olen yoldaslari da saygi ile aniyorum.  Ben Acilci diye ortaya cikan bu iki zibididen ve sonrasinda bu zibidilere eklenen, Nebil rahuma tuccarindan baska hicbir insana tek satir laf etmem mumkun degildir.

Antakya da kendisine devrimci diyen kendini acil aidiyeti ile taniyan onlarca namuslu kaliteli insan ile tanistim. Kendileri ile politik olarak teatilerde bulundum. Ancak bu soytariligin zerre izini bu cocuklarin hicbirinde gormedim.

Antakya insani ve devrimcilerinin bu zibidilerden de uzak durdugunu gozlemledim. Suriye'den yazan bir arkadasim ile de zaman zaman bunlari paylasmaktayiz.

Mihrac ural'in birakin gecmisini bugun siradan iliskiler ile olusturdugu kirlilikleri simdilik buralara aktarma niyetinde degilim. Ancak “ozel”bunu arkadaslar ile paylasmayi dusunuyorum.

Bir devrimcinin aile iliskisi kadin erkek iliskisi onemlidir ve ornek olmalidir. Buradan masaya yatiracagimiz bir mihrac Ural bu ameliyattan da fazla silkelenir.

Nebili oldurenlere birkac kez cagiri yaptim onermelerde bulundum. Hala da yaparim.

Mihrac ural'a da bir cagiri yapiyorum. Yazma yazdikca daha cok batiyorsun.

Kucuk insanlarin buyuk golgelerinin oldugu yerde gunes batmak uzeredir.