Şuanda 72 konuk çevrimiçi
BugünBugün1496
DünDün2294
Bu haftaBu hafta7468
Bu ayBu ay41205
ToplamToplam10157760
Seni bir kez daha kullanacaklar Emine PDF Yazdır e-Posta
Hasan Balci tarafından yazıldı   
Salı, 26 Mayıs 2009 16:50


Emine Nuran “erdonmez”

Talihsiz bir bicimde oldurulen nebil rahuma ile ilgili yaptigimiz calismalarda; Karsimiza kilit bir isim olan emine Nuran erdonmez cikmistir. Nebil Rahuma olayinin en yakin tanigi ve bu olayda kullanilan isim ; Emine Nuran erdonmezdir.

Bu calima esnasinda olusturdugum arama trafigimde Emine Nuran erdonmezi de bulmak vardi.Dogrusunu isterseniz bu isim ile ilgili ayrintili bir calisma da yaptim.Nebil rahuma olayini aydinlatip mezar alanini bulma surecinde karsilastigmiz onca yagmaciliktan sonra aradan gecen 30 sene sonra Emine nurani bu islere karistirmak istemedim. Cunku bunun nedeni Nebil rahuma gibi yuksek devrimci bilincine sahip bir insanin boylesi bir hatayi islemeyecegi ongorusu icinde idim bu konuda yanilmadimi da gordum.

Nebilin kemiklerini ararken onun akibetini de ortaya cikardik.Nebilin katledilmesine bir gerekce olarak Emine Nuran kullanilmistir. Dolayisi ile onun tarihsel tanikligina ihtiyac duymak onu konusturmak hem onun kurdugu hayata hem icinde bulundugu duruma mudahale olacakti.

Emine Nuran erdonmez’e bir cagiri yapmak istiyorum.  Muhtemelen bu yagmacilar ona ulastilar.ve Kendi pisliklerini aklamanin bir araci olarak da kullanacaklardir. Ziya erdonmez de bundan nasibini alacaktir.

Sn. Emine Nuran erdonmez : Eger biraz insanliginizi hala yasatiyorsaniz, gecmisinize biraz olsun sayginiz varsa Butun namuslu insanlarin yapacagi bir tek seyi yapin. Bugun kendinizi kullandirmayin. Nebil rahuma olayi ile aydinlatilmamis hicbir sey kalmadi, katillerinden katl sebebine,  nasil olduruldugune hatta nereye atildigina , Son olarak uzun soluklu bir calisma sonucu nerede yattigina "gomulu "dair butun bilgileri calismalarimiz sonucu edindik. Butun bu yazilanlardan cizilenlerden mutlaka haberin vardir.

Nebil olduruldugunde yuzunde huzun vardi. O resmi ilk goren benim.

Ince bir biyik ve yeni tras olmus bir yuz.

Tarih onunde taniklik edecekseniz korkmayin, Ya insan gibi bildiklerinizi anlatin ya kendinizi tarihin derinliklerine atin gidin.

Sizin yasadigini yer dahil olmak uzere bugunku hayatiniza dair butun bilgileri edindim. Sizi rahatsiz etmemek icin size bu ulkenin siradan hicbir iddiasi olmayan bir devrimcisi olarak sesleniyorum.

Beni bulun sizi nebilin mezarinin basina gotureyim. Orada Hem gafil gezme saskin turkusunu dinleyelim hem dertleselim.Butun devrimci kamuoyunun onunde devrimci serefim ve namusum uzerime  soz veririm ki her turlu sana sahip cikarim.

Kendinizi birkez daha kullandirmaya baslatirsaniz iste buradan geriye donus yok derim.

Benimle irtibat icin

Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir