Şuanda 35 konuk çevrimiçi
BugünBugün877
DünDün1181
Bu haftaBu hafta4555
Bu ayBu ay38292
ToplamToplam10154847
eyvahhh gitti bizim cocuklar...! PDF Yazdır e-Posta
Hasan Balci tarafından yazıldı   
Cuma, 05 Haziran 2009 06:26


Esyayi ismi ile cagiracagiz.
Kendi itirafi ile Mihrac Ural devrimci katilidir. Yeni belgeler ile de MIT ajani zan'i ile anilmaktadir.

Bu konular ile ilgili son yazimdir.

Bu pislige basmamak icin ne kadar kenarindan gecsemde pisligini uzerime sicratmaya devam ediyor.

Defalarca yazmanin bir manasi kalmadi. Nebil rahuma gercekligi ile bircok bilinmeyenin “rezilligin”ortaya ciktigi artik asIkârdir.

Yakici iki gerceklik ali cakmakli ve nebil rahuma : Birini acilciler katlediyor birini HDO'culer birine karanlik adam diyorlar digerine bir suru dumen ve bir sahitle gayri ahlaki bir suc yukluyorlar. Bugun bakiyoruz ki : Eyvahhh gitti bizim cocuklar.


12 Eylul gelmis; Insanlari teker teker katlediyor iskenceden geciriyor hapishanelere dolduruyor kurumlara saldiriyor. Her yer alt ust olmus.

Peki, kendine devrimciyim diyenler ne yapiyor. Kana kan intikam kendi yoldaslarini sudan meselelerden, kariyerizmden, muzdarip meseleler ile ugrasmayi Askeri fasist diktatorluge karsi mucadeleden daha cok onemsiyorlar. Bu rezillikler cezaevleri, tutukevlerinde bile devam ediyor. Bu rezillikleri ustelik gordugum tanigi oldugum bu tur seyleri yaziya kaleme alsam bunu okuyanlarin devrimcilik konusunda geri basacaklarini cok iyi biliyorum.

Koguslara 1. subeden getirilen TKP liler kogusa girdiklerinde guzel bir sira dayagindan gecirilirdi. Bunu sebebi gayet basit: TKP liler bizim kadar iskence gormuyorlar. Bu en masumu.

Iste Turkiye solunun uzerinde oturdugu kulturun zeminin de bunlar var. Engin erkiner ile birlikte bir ara solun rezilliklerini yazmayi kararlastirmis ve birkac bolumluk bir yaziyi da karsilikli teatiler sonucu internet uzerinden insanlara ulastirmistik.

Nebil rahuma yoldasin akibetini ararken adli tipta yaptigim fotograftan tespit calismalarinda eylul ve ekim ayi kartoteksine “faili mechullerin resimlerinin bulundugu dosya “baktigimda Devrimcilere has biyikli insanlarin cogunlukta oldugunu da gozlemledim. Bu kadar bos gevezelikler edecegine keske icimizden akilli ve gonullu uc kisi cikip yahu su tarihe bir kazma sallayalim dese.

Nebil rahuma ve onun savundugu ideolojik hat ile yakindan uzaktan ilgim alakam yoktur.Ben duyarlilik gosterip bu konuda aidiyetine bakmadan bu konuda ozveride bulundum, Zaman harcadim.bunun karsiliginda isitmedigim hakaretleri bu zibidi takimindan isittim. Hepinize sorarim siz benim yerimde olsaniz ayni seyi yaparmiydiniz.

Devrimci katili mihrac ural bana satilmis adam diye hitap ediyor.

Soruyorum sizlere hangini bana ne verdiniz .Tam aksine bu calismanin ekonomik kulfetinin buyuk bir kismini da  de gonullu olarak ben ve arkadaslarim omuzladilar. Yoldaslar, dostlar bunlara ses verin bu devrimci katili kendi imalathanesinde bu calismayi,saygin dayanisma anlayisimiz ile giristigimiz bu iste bir zamanlar mensubu oldugum partime ,sehitlerimize yoldaslaimiza ,tarafimiza hakaretler yagdirmaktadir. Yoldaslarim arkadaslarim Ailem son derece muteessir olmuslardir. Hepimizin midesi bulanmistir.

Nebil rahuma olayi Turkiye sosyalist hareketinde boylesi bir calisma ile “her turlu engel, yalan dolana, hainlige ragmen” akibeti ve mezari bulunan benim bildigim ilk calismadir.

Sevgili arkadaslar:

Bu calisma ya katki sunan fazla isim yok, Bunu nedeni gecmiste ve bugun yasananlarin etkisidir. Bu tarihin taniklari birebir sahitler ide maalesef bu ve benzeri meselelerin daha iyi aydinlatilmasin da bugun sahip olduklari kazanimlari ile kendi baslarini ve edinimlerini riske atmiyor bana dokunmayan yilan bin yil yasasin mantigini gutmektedirler.

Mihrac Ural damascustan oturdugu yerden tehditler savuruyor. Sizofrenisini bir bicak gibi bileyliyor Ancak bu bileyledigi sizofrenisi onu yazdigi her yazida ele veriyor her yazdiginda kendi pisliginin teshir olmasina da vesile oluyor.

Biliyorsunuz ki buradan nebilin katilleri dahil bircok insana cagiri yaptim. Mihrac Ural’a da cagiri yaptim. Ona SUS dedim.

Yoldaslar sizlere sesleniyorum. Ben ne yanlis yaptim. Her turlu calismayi ve gelismeyi ozellikle komisyonumuzun uyesi Erkan yoldas ile paylastim, katki sunan ve bu calismanin icinde olanlar ile de ayrica paylastim,

Bu ahlaksiz zibidi ve bes para etmez ciragi benim ismime neden bu kadar saldiriyor dersiniz.

Cevabi bulmakta zorlananlar icin yazayim.

Oncelikle bu zibidilerin maskesini indirmeye yardimci oldum. Eger nebil rahuma gercekligini ortaya cikarmamis olsa idim hala bilinmezlerin uzerinde gezinip duracaktik.

Herkes kafasina gore yaziyor. Onca sorular soruyorsunuz. Mihrac Ural denilen devrimci katiline su soruyu neden sormuyorsunuz.

Ey devrimci katili nebil rahuma icin ne yaptin. Bir tek satir yazamaz. ici bos bir mezardan palavradan baska hicbir sey yazamaz. Butun tarihsel arsivi elinde bulundurmasina ragmen ve photoshop pragrami hirsizlama marifeti nebili kendisine benzettigi siyah beyaz bir fotograf

Nebil rahuma internet sayfasina bir bakin.

O sayfa sozde nebilin anisina kurulmus bir sayfa

Soruyorum hepinize o sayfada nebilin kac reisimi var.

Peki, Mehmet yavuz denilen zibidinin kac reisimi var. Usenmeyin bir sayin ustelik o fotograflari ceken de erkan ulasan arkadastir.

Sevgili dostlar bunlar Nebili ararlarken aslinda kendilerinin reklamini yapmaktadirlar.


Bazi arkadaslar Mihrac Ural’a anlat bakalim Mihrac diye soze basliyorlar. Ben bu arkadaslara bir soru sormak istiyorum.

Mihrac Ural daha neyi anlatacak. Bu sizofrenik katil: Ali cakmaklinin butun sorumlulugu bendedir diyor. Bu devrimci katili daha neyi anlatacak. Zannediyorum ki Mihrac Ural ile bu itismeyi gittigi yere kadar goturecek ve karsilikli yazismalar ve kufurler hakaretler havada ucusup gidecek.

Asil mesele: Turkiye sosyalist hareketine sinmis bu tur pisliklerin desifrasyonu nu da sulandirmis olacagiz. Bazi arkadaslar devrimci katili Mihrac Ural ve benzeri insanlarin ozelesiri verip kurtulacagini dusunuyorlarsa ben o arkadaslarin o ruyadan uyanmalarini oneriyorum.


Acik ve net yaziyorum.


Nebil rahuma benim gundemim degildir. Nebil rahuma'yi gundem yaptim ve bu sorunu sorumlu bir komunist edasi ile cozumledim. Nebil rahuma'yi gundemimden dusurmemin nedeni Nebil rahuma ile parmaklarimizin sayisi gecmeyecek insan emegi ile bu isi sonlandirdik. Nebil rahuma yoldasimizin yattigi yer bulunmustur. Arkadaslarin ortak karari nebili buradan rahatsiz etmemektir. Devrimci katili Mihrac Ural zibidisinin bu konuda yazdiklari umurumda degil. Kendisi nebil rahuma ile ilgili yazdiklarini anlatsin seve seve okurum. Once kendi yoldaslarina ihanetinden sonra nebile ihanetinden baslayabilir.

Bakiniz sayfa ya Mihrac Ural’in MIT ile isbirligine dair kendi el yazisi ile ilgili bilgiler veriliyor. Bunlarin hicbiri benim icin surpriz degil. Simdi ben size soruyorum.

—Siz bu devrimci katilinden ne bekliyorsunuz

— evet, ben mit ile isbirligi mi yaptim yoldaslarimi arkadaslarimi sattim mi diyecek.

Butun bunlari siz diyeceksiniz varsa belgelerini koyacaksaniz yoksa tanikliklar konusacak.

Birkac taniklik tan baska da bu islere bulasan kimse yok.

Bu zibidiye ciraklik eden Mustafa kemal’e methiyeler duzen Mehmet yavuz’un ismini yazarak onun kisisel sitesindeki yazilari okuyup bu ciragin sahsiyeti hakkinda da bilgi almanizi oneririm.

Kendi internet grubumdan ve nebil rahuma calismasin da son derece bize yuksek yardimlari dokunan bir genc devrimci katili Mihrac Ural’in zirva, imalathanesinde 12. yazi adi altinda yayimlanmis basindan sonuna yalan dolu yaziyi okuyup bana aktardir.

Oluler ile konusma marifeti bir tek devrimci katili Mihrac Ural da degil. nebil'e sesleniyor. Ve sIkâyet ediyor.

Mechuller mezarliginda ruhuna Fatiha okumusuz. Fatiha suresini okumayi bilirim ama Cuma namazlarini bu devrimci katilinin de kacirmadigini bilirim. Biliyorsunuz bu devrimci katili bir bas sagligi taziyesin de bulundugun da hakkin rahmetini one alirken halki adina bunu yaptigini soyler. Mihrac Ural’in halki kimdir?  Kendisini Ortadogu halklarinin onderi goren bu katili uyandirmanin zamanidir.

Filistin meselesinde suriyenin yaninda yer almis bu devrimci katiline sizin adiniza ben soruyorum Acilciler olarak kac FKO’lu oldurdunuz. Adil okay 12 Eylul Filistin gunlugunde bu meselenin kiyisindan gecerek yazdi. Umuyorum bu kitabin 2.baskisinda bundan uzun uzun bahis eder.

Bu devrimci katili Nebil rahuma ile ilgili komiteni ve ondan once cabalarinin oldugunu yaziyor. Nebil rahuma komitesi uc kisilikti. Bunlardan biri senin ciragin, getir goturucun ve alis veris askerin Mehmet yavuz. Sor bakalim bu zibidi ne yapmis

Antakya'dan aileden Dogru duzgun nufus kayitlarini bile almamis, Hangi kolektif caba. Yaz bos bir mezardan baska hangi caba zibidi bu mezari neden yaptirdigina dair elimiz de senin niyetini belirtir belge de var. Bu cocugu bulamayacagiz bari bir mezar yaptiralim diyen sen degimlisin. Mezarda bir kare fotograf cektigimizi soyleyen bu katile sunu soyleyecegim.


Yo sadece bir foto, degil nebilin yattigi yeri de buldum… Senin gibi yagmacilar orayi yagmalamasinlar diye cimen uzerindeki pasli “bir baskasina ait tabelayi da soktum”

Yoldaslar: Bu zibidi takimi bir tek kurus para yardimin da bulunmadiklari halde banka hesaplari ile cok ilgililer. Neden acaba?  Sn. devrimci katili Mihrac Ural senin ve senin zibidi takimin susabilir ama bunlari usenmeden yorulmadan senin tehditlerini sallamadan tarihe senin ismini Devrimci katili olarak yazdik yazmaya da devam edecegiz.


Uydurma yalan yazdigimizi Once ciragi Mehmet yavuz denilen zibidi yazdi, Bunun nedeni kendisini bu calismadan bertaraf etmemdendir. Onu bertaraf ederken patronu gelismelerden habersiz kaldigi icin ortaliga saldirmaya basladilar. Bir cok insani tehdit edip susturmuslar. Ama benim adim soyadim isim gucum devrimci performansim, her seyim ortada.

 

Dolayisi ile Bu devrimci katilinin once zibidiliklerini sonra devrimci katili oldugunu ortaya cikardik. Nebil rahuma’ya yapacagi muhtesem cenaze dugunu nu bu adamin eline vermedik. Cunku buradan kendini aritacak ortaliga caka satacakti.


Benim devrimci katili Mihrac Ural gundemim hicbir zaman olmadi. Omrum boyle zibidileri silkelemekle gecti. Ne boyle zibidilere tarikat uyeligi kulluk ettim ne de boyle zibidiler le ayni orgutlenme icinde oldum. Boyle bircok zibidiyi salladim attim.


Bu zibidinin devrimci katilinin ipini yazi yazanlar bir bicimi ile cekiyorlar. Sira onun internet asklarina ve maceralarina da gelecek. Para ile degil sira ile

Iste Mehmet koc ve diger arkadaslar belgesini koydu. Mit ajanlarini disarida arakken MIT kendi ayagina dolaniverdi.


Olur ya bu devrimci katili zibidiyi ciddiye alacaklar icin,

Nebil rahuma oncelikli olarak adli tip kayitlarindan benim kisisel tespitim sonra ailenin fotograf uzerinden tespitleri daha sonra mahkeme karari ile aldigimiz savcilik karari ile nebil yoldasin gomulu oldugu alan ve onu defin eden imam dahil gomuldugu mezarlik alani hatta noktasi denilebilecek bilgiler elimizdedir. Nebile yakisani yapacagim butun devrimci kamuoyu ve onun guzel hatirasi onunde devrimci namusum uzerine soz veririm ki geregini yapacagim. Mezarligin yagmalanmamasi yazacaklarim bunlardir.

Hasan balci ismini taniyan bilen bilir. Antakya’da nebilin anit mezari basinda verdigim sozu hayata gecirmenin huzuru rahatligi icindeyim.

Gelelim devrimci katiligi kendisi tarafindan tescil olunmus Antakya cumhurbaskani Mihrac Ural’a:

Ulan zibidi hem tehdit ediyorsun ve ustelik bu mail bir tek kisiden gelmiyor ortak mail grubunuzdan geliyor sonra inkâr ediyorsun. Sokakta adama delikanli ol ulan derler.

Sevgili yoldaslar 12 Eylul oncesi hep omzumda tasidim olumu. O gunlerin kahpeligini ve kahpelerini bilirsiniz. Ayni kahpelik hala yasiyor, o gun fasist katiller bugun bunlar. Degisen hicbir sey yok.

Kahpelik hep ardinizdan geliyor sinsice

Olum hala omuzlarimizda

Hos geldi sefa geldi.

Nebil gibi bir tasin uzerine tuneyip sopanin ucu ile topragi karistirip kendi yoldaslarinca arkasindan kahpece olumu beklemek yok.


Gelen ne bulduysa onu alir.

Sen ve senin gibi zibidiler hasan balciya dar gelirsiniz . Istersen gel bir dene


Cuma gunleri kacirmadigin namazlarin da cenabu allahina  soyle yalvar ey rabbim beni islah et yoksa birinin basina bela olacagim.......