Şuanda 22 konuk çevrimiçi
BugünBugün735
DünDün2214
Bu haftaBu hafta9470
Bu ayBu ay30472
ToplamToplam10192526
devrimcilerin katili PDF Yazdır e-Posta
Hasan Balci tarafından yazıldı   
Salı, 09 Haziran 2009 17:08


INTERNET ARAMALARINDA DEVRIMCI KATILI KIMDIR, NEDIR SORUSUNU SORANLARA KOLAYLIK OLSUN DIYE BASLIGI BOYLE KOYDUM.


Devrimci katili ile isimi bitirdim. Onun ve onun gibilerin adi Turkiye sosyalist hareketinin tarihine Devrimcilerin katili olarak gecmistir. Zannediyorum yakin da baska insanlarin da katilimi ile onun devlet ile iliskisinin “resmi” belgeleri de ortaya konacaktir.


1989 da duvarlar coktugunde Ortadogu da bir boru calindi “otturuldu”

—Boru soyle buyurdu: Ya burada kalir himayemize “buyrugumuza” girersiniz yada buradan cikarsiniz.

Su soruyu Bireysel olarak degil orgutler acisindan bir kez daha soralim. Ortadogu’da ozellikle Suriye de Hangi orgutlenmenin kampi bulunmaktadir?

Bilmeyenler, anlamayan ve okumazlar icin hatirlatmakta fayda var Suriye ve Turkiye ortak tatbikat yapiyorlar. Yani kanka oldular. Yakinda Suriye Kurtlerine ve Turkiye kurdistanina ortak eylem hazirligi icindeler. TC su siralar Suriye sinirinda teyakkuz halinde.


Bu sorumun cevabini verebilenler icin belgeye ihtiyac yoktur.


Dolayisi tescil olmus birine artik sen susun busun diye fazlasi ile yuklenmenin de bir anlami kalmamistir. Her sey gayet nettir. Havaya, suya degil bunlari kâgida ve elektronik ortama doktuk, aktardik, yani yarinlara belge olarak gectik. Mesela bu yazinin basligini devrimci katili diye atsam, Internette dolasan ve devrimci katili diye arama motorlarindan birine yazsa direk karsisina cikacak olan sey sudur. Devrimci katili Mihrac Ural.


NEBIL RAHUMAYI EL BIRLIGI ILE TARIHE YAZDIK

Daha dune kadar nebil rahumanin esamesi bile anilmaz iken. Denemek icin nebil rahuma diye arama motorlarina bir yazin bakalim karsiniza ne cikacak.


Anlamayanlar olabilir bir daha acikca yazalim:

Nebilin ispiyoncusu, devrimcilerin katili, arkadaslarini mite gammazlayan, ,suriyenin idare ettigi bir adam. Hepsi tartisma bile goturmez gerceklikleri ile ortada. Onlarca tanigin bizatihi nasil tehdit ve santajla ellerinden nasil belge aldiklarini da acikca yazdilar. Bu yazilanlar ortaya atilanlar benim kanaatlerim degil bizatihi tarihin taniklarinin ifadeleri ile ortaya cikmis gerceklikler butunudur.


Orgut bilinci ciddiyetten uzak


Ortada bir orgut falan da yok. Bilmem kacinci kongreyi toplayacagini internet uzerinden yazabilecek kadar da Orgut bilinci ve sorumlulugundan uzak bir adam.


Hicbir insan Acil siyaseti hareketine onun sehitlerine tek bir kotu kelime etmemisken. Israrla acil hareketi saldiri altinda deyip veryansin ediyor. Uyanik diger devrimci hareketlerin dikkatini cekecek.


Kendini acilci olarak tanimlayan insanlara da cagiri yaptim: Bu cevrede hala kendini bu aidiyette tanimlayan insanlar ilk once bu kamburdan kurtulmalidirlar.

Devrimci Orgut olma orgut aidiyet bilinci tarihsel sorumluluk bunu gerektirir bir seydir. Yoksa kendinizi hicbir platform, zeminde ifade edemezsiniz. Turkiye sosyalist hareketinin son otuz yillik tarihine bakildigin da tarihin derinliklerinde kalmis THKC acil hareketinden baska ortada hicbir sey yoktur. Simdilerde piyasaya surulen isitilan acil siyasi hareketi bizatihi Mihrac Ural denilen devrimcilerin [1] katilinin kendini ifade ettigi bir saltanat kayigindan baska hicbir sey degildir.


Kendisinin Aleyhinde yazi yazanlari teshir edenleri kontr-ve ozel kuvvetler ve devlet ile iliskilendiriyor. Hic aklina su gerceklik gelmiyor. Yaktim, yiktim, sattim katlettim, kalleslik ettim.


Turkiye solculugunun belirgin ozelligidir bukemedikleri yurekleri oteki ilan eder yaftayi asar. Bir dusunun bakalim: Ali cakmakli Neden hangi gerekceler ile olduruldu. Ve boynuna ne asildi. Yafta; Karanlik adammis.


Benim adima soyle bir soru daha geliyor. Neden insanlar Engin erkinerin cevresinde toplandilar da Mihrac Ural’a bir Allahin kulu selam bile vermiyor. Veren ya kolunu kaptiriyor yada bacagini.

Cok mu soru geliyor aklima.

Nebil rahuma ile ilgili calismaya basladigimiz ve bitirdigimiz de bize yardim eden insanlarin selam veren insanlarin isimlerini alt alta yazsam onbesi gecmez.


Nebil rahuma ile ilgili kitap yazalim diyen insanlari sayisi inaniniz ki yirmi’ nin uzerinde. Bu nasil oluyor anlamis degilim. Nebili taniyan tanimayan herkes kaleme sarilmis vaziyette.


Mehmet yavuz denilen bir zibidi mal bulmus magribi gibi HDO iddianamesi onunde kitap yazacagini soyluyor. Muhtemelen patronu nu da bu kitapta aklayacak. Muhtemelen Nebilin katillerini de aklayacaktir. Hatta o zaman nebilin katline dumencilik edenleri de aklayacaktir.

Ben gercekten merak ediyorum. Mehmet yavuz nebil olduruldugun de hangi siyasi gelenekte idi? Nebil oldurulunce nasil bir tavir aldi.

Mehmet yavuz ve patronu insan ve kisilik olarak ayni skalanin ayni katalogunu urunudurler.

Tarih onunde bir kez daha soyluyorum.


Mehmet yavuz nebil rahuma ile ilgili dezenformasyondan baska hicbir sey yapmamistir. Yapacaklari kitaba ile nebili pazarlayacaklardir.

Ben tehdit etmem onlarca tehdide de aldirmadim.

ANCAK SIZ DOSTLARIM SUNU BILMENIZI ISTIYORUM:

MEHMET YAVUZ PATRONUNUN EMRI ILE YAZACAGI KITAP TA HASAN BALCI ISMINE DAIR BIR TEK HECE ILE BILE OLSA


HAKARET EDERSE ONU MERSIN DE CUMHURIYET MEYDANINDA ATATURK HEYKELININ ONUNDE YAZDIKLARI KITABI AGIZININ ICINI TIKAYACAGIM.

GELSIN PATRONU ONU ORADAN KURTARSIN. 

[1] Bir arkadaşım uyardı devrimci katili deyimini devrimcilerin katili olarak kullanmalısın zira bu adam birden fazla devrimcinin katilidir.