Şuanda 223 konuk çevrimiçi
BugünBugün675
DünDün2294
Bu haftaBu hafta6647
Bu ayBu ay40384
ToplamToplam10156939
Cennete koşan cahillik PDF Yazdır e-Posta
İhsan Sağmen tarafından yazıldı   
Salı, 20 Ocak 2015 17:38


Küçük yaşta eline Kuran verilip, bir kitaba inanacaksın, bu kitapta her şey var diyerek şartlandırırsan, çocuk gençlik çağında, inandığı dinin gereği, doğruluğuna(!) şüphe etmediği ve bu doğrultuda yapılacak saldırı ve yok etmeleri(Cihat) serbest saydığı için, hayal ettiği ve ulaşmak istediği cennete, kesin bir bilet kesildiğini zannetmektedir.

 

Cennet; Huri ve Gılmanlarla dolu, her türlü yiyecek ve içeceğin olduğu, oksijeni bol, abu zemzem sularının aktığı, ormanlık ve sulak, hep ışıklı, verimli bir alan olarak anlatılan bir mekan yeridir. Buraya sadece, Allah’ın sevdiği kullar gidebilmektedir.

 

Fakat, oraya gitmenin garantileri, din tüccarları tarafından bu dünyada verilmektedir. Bu tacirler, bu dünyayı YALAN, öbür dünyayı GERÇEK, olarak belirttiklerinden, burada yaptığınız ne varsa, külliyen yalandır, demektedirler. Ne iştir ki, din tacirleri, kendi hırsızladıkları para ve mülkleri de, gerçek değil, yalan, söylentileriyle geçiştirmektedirler.

 

Kim, soru sorarsa, ALLAH, bu dünyada bana, para ve mülk, unvan verdi. Sende, öbür dünyada alacaksın, diye, insanları kandırmaktadırlar.

Gençler, din ve kitab-ı uğruna cennete koştuğunu zannederken, sorsanız kendisine, huri sayısını kırktan yetmişe, bana, verilecek der. Ne mutlu bir genç! Ama, cinsel ilişki kurmak yasak cennette, cinsel organın olmayacak, kadınında olmayacak, yiyip içeceksin tuvalete de gidemeyeceksin, kadınlar için ayrılan gılmanların da erkeklik organı da yok, nasıl zevk alacaksın? Cennetin her yerinde şarap su gibi akacak, içeceksin ama sarhoş olamayacaksın, yani, hiçbir şeyin tadı, buradaki gibi değil.

Şimdi; Bu dünyada gerçeğe, YALAN, yalana da GERÇEK derseniz, adalet ve hukuk yalan, mal yalan, mülk yalan, yiyecek,  içecek yalan, sen sadece burada oyalan, o zaman, biz insan olarak bu dünyada niye varız?  Niçin varız?

 

Düşünün, dünyada niçin var olduğunu empoze ettiğiniz insan, köleci ve kul cu anlayışla, sizin dediğinizi yapar. Gider Charli Hebdo’nun mizah dergisini basar onları kurşuna dizer, keser, asar ve bunları korkmadan yapar. Çünkü, bilir ki,(!) cennete gidecek.

Bu çağda, insan beyni, bu kadar küçültülüp, aptallaştırılamaz. Çizgi ve kaleme düşman, düşe, ve düşünene saldıran, kuş beyinlilere söylenecek söz bulamıyorum. Kuşlar bile bu kadar sapkın olamaz. Bu kirli din siyaseti, insanlığın harakirisidir. Kendi intiharıdır, ilkelliğidir.

Cahiller ordusu gittikçe büyüyor, ilkellikte kitleselleşiyor.  İnşallah(!) sonumuz hayırlı olur.