Şuanda 144 konuk çevrimiçi
BugünBugün1627
DünDün2294
Bu haftaBu hafta7599
Bu ayBu ay41336
ToplamToplam10157891
devrimcilerin katili mihrac ural, olen yoldaslarimizi rahat birak PDF Yazdır e-Posta
Hasan Balci tarafından yazıldı   
Pazar, 13 Eylül 2009 09:27


Devrim ve sosyalizm mucadelesinde yitirdigimiz komunist yigitler hepimizin ortakligidir. Mihrac Ural gibi devrimci katillerinin bu yigitlerin isimlerini anilarini kirletmesine izin vermeyelim. Kendisi hidayete eren ve yigit yoldaslarimizin ardindan Fatihalar duzen bu katil yoldaslarimizin anilarina mucadelelerine saygisizligi devam ettirmektedir.

Devrim ve sosyalizm savascilarimizi sanki Allah yolunda olen birer dinci militanlarmis gibi lanse etmektedir. THKP-C Acilciler siyasi hareketinin sosyalist bir devrim hedefleyen mucadelesini demokrasi mucadelesine indirgeyen ve adeta bir molla edebi ile fetvalar veren bu zibidiye dur diyelim.

Tarih onunde Acilciler icinde mucadele etmis butun insanlara cagirimdir. Allah Muhammed, Ali ve Muhabarat yolundan ayrilmayan devrimcilerin katiline pirim vermeyin.


THKP-C acilciler denilen orgut, arkadaslarimin da yazdigi gibi, tasfiye edilmis ve tarihin derinliklerine gomulmustur. Ozellikle TC ve Suriye'nin eline “inisiyatifine” gecmesi ile hedef ve amaclarindan uzaklastirilmis baska bir seyin araci haline getirilmistir. Dunyada sosyalizmin tasfiyesi ile baslatilan bu surecin daha oncelere dayandigini devrimci orgutlerin ve kadrolarin da bu vesile ve arac “kongre-konferans ve orgut sefleri” ile tasfiye edildigini artik herkes biliyor.

 

Devrimci katili Mihrac Ural ve zirva imalathanesi internet sayfasi webinde sosyalizm ve devrim sozcuklerinden ozellikle imtina etmektedir neden? Muhabarat boyle buyuruyor olmasin. Marks'tan Lenin'den orneklemeler alinti yapacak iken neden İsa'dan Musa'dan Muhammed'den Ali'den bunlari yapiyor.


Acilciler siyasi hareketinin yonunu Islam sosyalizmi denilen ve yesil kusak projelerinden olan BOP’a goremi ayarladilar?


BOP ve ya TOP Mihrac Ural goruluyor ki bu bolgede bir tornavidadir. “Verilen gorev budur.” Turkiye sosyalist hareketinin icine sizacak Kurtler ile dans edecek bolge plani da bir bicimi ile yurutulecektir.


Bir kez daha soyluyorum Acilciler siyasi hareketinin icinde mucadele eden herkes  onun masasinda yemege tukurmeli ve onun elinde gecmise ait ne varsa el koymalidir.

Sehitler, bu soytarinin elinden kurtarilmalidir. Ali Cakmakli ve Nebil Rahuma'yi el birligi ile bu katilin elinden kurtardik. Her iki sehidi de yakisani yaptik. San olsun  THKP-C Acilciler isimini kullanan bu dinci zibidi teshir ve tecrit edilmelidir.


Annesinin olumunu ballandira tellendire insanlara duyuran bu rahmet dilencisi artik insanlar icin bir gulunc kaynagi haline gelmistir. Bir cok insanin isimini oraya kendisi yazmistir. Tip dilinde bu turlere megaloman diyorlar.


Mihrac Ural olarak bildigimiz devrimcilerin katili :Turkiye sosyalist hareketinin icine sokulmus Turkiye sosyalistlerin bogrune vurulmus pust zulasindan cikarilmis bir hancerdir.

Son Güncelleme: Cumartesi, 03 Ekim 2009 21:37