Şuanda 52 konuk çevrimiçi
BugünBugün874
DünDün1361
Bu haftaBu hafta2235
Bu ayBu ay43350
ToplamToplam10253692
bu yazi beles PDF Yazdır e-Posta
Hasan Balci tarafından yazıldı   
Salı, 06 Ekim 2009 18:49


  Engin erkiner bu soytarının sayfasını okumuyorum diyor. Doğrusunu isterseniz ne yumurtlamış diye arada bir bakıyorum. Çünkü bazen itiraf ediyor farkında olmadan.

 

 Devrimci katili Mihraç Ural Bey Efendi Acilcilerden yardım istiyor. Bir tane aklı başında acilci bulamazsın. Buldukların ortada; sana arkandan  küfür edenler sayfan da sana yoldaş diye sesleniyorlar böyle eski acilci bulursun. Ancak janjanlı paketler ile

 

 

Sana sesini çıkartmayan ve benim tanıdığım bütün acilciler senin ismin geçtiğinde gözlerini deviriyorlar. Sen namuslu yiğit hiçbir acilcinin gözlerinin içine baka baka konuşamazsın. Konuştukların yani karşına aldıkların ellerine janjanlı kâğıtlar içinde paketler verdiğin insanlardır. Şu an elindeki o janjanlı sermayeyi iyi kullanıyorsun. O janjanlı paketleri nebil rahuma ailesinin bir kısmı ile de kullanıdığını biliyorum. Parti okulu dediğin yeri ne yapmaya tasarladığını da biliyorum. Buraya yazamayacağım. Ama bunlar o işleri bilen arkadaş tarafından yazılacaktır.

 

O saçıp savurduğun ,para bende hava diye attığın sermayenin kaynağı devrimcilerin kanından aldığın kan bedelindendir. Nebil rahuma soytarılığı yaptığın Suriye topraklarında arkanda duran Mercedes’e bir bak bakalım. Oğulların ailen hangi şartlar ile yaşıyorlar. Bunları sana kim sağladı. Hangi uygarlık ile bunları yapıyorsun. Bu soruların hepsinin cevabini biliyorum. Türkiyenin namuslu sosyalistlerinin hepsi biliyorlar. Nereden biliyorlar ? yazdığımız yazıların günlük okunma sayısı ve aldığımız tepkilerden biliyoruz.

 

Gerçek acilciler sustuğu için bunları yapıyorsun. Gerçek acilciler elindeki belgelere ve sana el koymadıkları için bunları yapıyorsun.

 

Uydurma isimler ile örneğin demir bilgin isimi ile ki bu mailin sahibini tanıyorum. Yazılar yazıyorsun. Levent Sami sultana yazı yazdırıyorsun. Yazmadığı halde Ö. hazel gibi aklı başında bir adama yazılar yazdırıyorsun. Olmayan acilcileri göreve çağırıyorsun. Çok mu sıkıştın. Olmayan tarihin derinliklerine aynen senin ayak oyunların ile itilen TKEP i TKP/B yi müdahil sayıyorsun. Sinyal yapıyorsun sağa sola. satırlar ile cümleler ile uğraş dur. Nasılsa işin gücün yok. 

 

Mahirin elbette dezenformasyonusun. Mahir yerinden kalksa ki arada bir ölüleri ayağa kaldırıyorsun. Senin yüzünü tükürür dü. Denize yürüyün mahir sana kendi yoldaşlarını öldürme geleneğimi bıraktı. Evet, parti cephe örgütleri olarak birçoğunuz cephe geleneğini devrimci örgüt olmaktan ML çizgisinden örgütlenme anlayışından dışarı çıkartıp ÇETE haline getirdiniz üstelik bu sır bile değil.

 

 

Eğer bulunduğun yerde bir lokantada, marangozhanede ve ya herhangi bir iş yerinde çalışsa idiniz sana saygı duyardık. Bu yüzden emeği emekçileri anlayamazsın taksi şoförlerini şoförlüğü küçümsersin. Bütün mülteci yoldaşların Avrupa da yaptığı iştir taksicilik çünkü başka yapabilecekleri işleri yoktu. Onun bunun eline bakmadılar kendi hayatlarını kazandılar. Buradaki yoldaşlarına da para gönderdiler. Özellikle 80 sonrası işleri nasıl çevirdik sanıyorsunuzun. Hafız esadımız yoktu ama Avrupa da devrimci eski yoldaşlarımız vardı. Tıpkı mahpus komünü gibi.

 

Avrupadaki yoldaşlar orada ne iş yapıyorlar biliyormusun.?

 

 

Avrupa ya gittiğimde bir yoldaşımı bulmak istedim. Başka hareketten ancak mahpus yoldaşım merkez komite üyesi olduğunu biliyordum. Bir cafe de buluştuk çay içtik, yoldaş kalkmam lazım deyip ayrılmak üzere iken yahu ne iş yapıyorsun dedim. Burada yarım saat bekle benim ne iş yaptığımı göreceksin dedi. Yarım saat sonra turuncu tulumlar içinde pala bıyıklı bir adam bana el sallıyor bir yandan da çöp kamyonuna çöp yetiştiriyor. Bir ömrü böyle sürdürdük.

 

 

 

Yazı başına pirim alıyorum var mı ulan diyeceğin.[1] Bu kadar zavallısın işte çünkü siz hiçbir şeyi bedava yapmıyorsunuz.

 

 

Kırk yedi yaşındayım 15 yaşından beri devrimci mücadelenin içindeyim yani  mücadele içinde cebine bir kuruş menfaat kim koydu ise namussuz şerefsizdir.

 

 

 

 

Kafamda muhraç ural kadar dikiş yoktur. Üç beş yaptıramadım. Mihraç uralın  kafası onüç buçuk dikişlidir [2]

 

 

Mihrac bey az bekle senin bomba geliyor.

 

Bu yazı beleş.



[1] Engin ağabey geçen yazdığım paranın üzerine yatma. Parayı gönder. Biliyorsun makale başına anlaşmıştık.

[2] Bende Mihraç ural'ın kafasının dikişli olduğuna dair birkaç resimi var yalan söylüyor.

Son Güncelleme: Salı, 06 Ekim 2009 18:51