Şuanda 53 konuk çevrimiçi
BugünBugün1204
DünDün1865
Bu haftaBu hafta9519
Bu ayBu ay42218
ToplamToplam10204272
teneke bağlarım A.Ş. PDF Yazdır e-Posta
Hasan Balcı tarafından yazıldı   
Pazartesi, 02 Kasım 2009 18:17


internet ne işimize yarar?

Şuradan başlayalım. İnternet bıçak gibidir ister kafa kesersiniz isterseniz ekmek kesersiniz yani tamami ile kullanıcının inisiyatifine kalmış bir kullanım aracıdır.

 

Dostlar:

 

Şahsen internet benim çok işime yaradı özellikle Nebil rahuma olayının araştırılmasında insanlara ulaştırılmasında önemli bir argümandı. Böyle kullandık. Eğer internet olmamış olsa idi solun pisliklerini bu denli deşifre edebilecekmi idik.  

 

 

Bizim kuşağın insanı internet özürlüdür. Oysaki 1980 öncesi bilim ile teknik ile daha ilgili daha bilgili idik.

 

 İnternet minternet diye geveleyen bir zibidi var ona da yanıt vereyim

 

 

Evladım :Birkaç türlü internet sayfası vardır.

 

Birincisi benim internet web sayfam gibi: Bu sayfayı üye olanlar izleyebilir buraya yazı yazabilirler bu sayfanın üyelikleri de değişik düzenlenmiştir. Kimi sadece okur dur. Kimi sadece yazar. Dolayısı ile benim internet sayfamdaki yazıları herkes okuyabilir ancak buraya yazı gönderemezler. Bir yazı gönderildiğin de de aşağı yukarı 400 kişinin otomatik olarak mail kutusuna gider.

 

İkincisi engin abinin internet sitesi ; Burada yazı yazabilmek için Engin erkiner e- mailine bir mektup atarsınız engen erkiner bunu yayınlar “harfine dokunmadan”

 

Bu tür internet sayafalarına “ her iki sayfa türü içi “ İP numaranız ile girersiniz. İp numaraları her girdiğinizde değil 24 saat te wievs yapar yani sayar.

 

Bir de mail grupları vardır. Yani herkese ayrı ayrı yazacağınıza arkadaşlarınızı mail kutunuza eklersiniz ortak bir metin herkes tarafından görülür.

 

 

Şimdi butün bunları neden yazdım.

 

Danglağın biri internet  ve bilgisayar dersi veriyor. Saçma sapan şeyler yazmış anlamak mümkün değil mesele kafa karıştırmak.

 

Bu dangalakların “ internet proflarının” mail adreslerini kırdım ve içine kolumu soktum özel yazışmalarını bile bir proğram ile edindim. MSN görüşmeleri dahil. J 

 

 

 

Örneğin mihrac ural bu yeteneğimi iyi bilir. İnsan arkadaşını tanımazmı ?

 

 

Şimdi bize internet dersi verene bakın. İnsanın gülesi geliyor.

 

Ben oldum olası bu türlere hep gülerim. Kötüsü acırım da..

 

 

 

 

 

Teneke bağlarım A.Ş

 

Camii Kurşun Kaplamaları Alüminyum -Çinko - Bakır - Çatı Kaplamaları Her Türlü Yağmur Oluğu Borusu İnşaat ve Taahhüt İşleri Devrimci katilli, zibidilerin, soytarıların, Hırsızların ………..tüne İtina ile teneke bağlanır. Ürünlerimiz  Garantili olarak. Monte edilir.

Son Güncelleme: Pazartesi, 02 Kasım 2009 18:19