Şuanda 66 konuk çevrimiçi
BugünBugün323
DünDün1361
Bu haftaBu hafta1684
Bu ayBu ay42799
ToplamToplam10253141
devrimci örgütten 3. sınıf çeteye... PDF Yazdır e-Posta
Hasan balcı tarafından yazıldı   
Perşembe, 05 Kasım 2009 13:26


Kendi yoldaşlarına acımasızca , kahpece kurşun sıkanlar, işkence edenler, şantaj yapanlar, tehdit edenler koskoca bir devrim ve sosyalizm mücadelesi vermiş örgüt  tarihini üçüncü sınıf çeteye dönüştürenler her şeyi yaparlar. Kendi yoldaşlarının kan paraları ile evlerine ekmek götürmeyi maharet sayanlar her şeyi her kahpeliği yaparlar.

 

 

Sevgili dostlar;

 

Bir meseleyi ne kadar karıştırmak istiyorsanız o kadar karıştırırsınız . Esası konuşmamak için konuşturmamak için ellerinden gelen dedikodu,yalan şantajı yapan bu ücüncü sınıf çete tarih önünde bütün pislikleri ortaya saçılmıştır.

 

Konuşması , yazması gerekenler konuşmadıkları için yada mırmır ettiklerinden bu çete artıklarının sesleri daha çok çıkmaktadır. Ancak çıkan bu ses boş gürültüdür.

 

Sıradan hiçbir özelliği ve beklentisi olmayan bir devrimci olarak  bu zibidi takımının gürültüsüne hakaretlerine pabuç bırakmak benim varoluş bu coğrafyayı çiğnememe aykırıdır. Ben böyle zibidi çok gördüm. Eşşek cennetindeki böyle zibidiler benim ismimi iyi bilirler.

 

İsim yazmak istemiyordum. Ancak yazayım Antakya da beni polise teslim eden Mehmet Güzel denilen Antakyada Mihraç Ural’ın ayakçı müridi olarak bilinen kişidir. Bu zibidi :Haydar Kılıç’ın sorularına yanıt vermedi. Veremez.

 

Bu meseleyi ne kadar sulandırırlarsa suçlandıkları şeylerden kurtulabileceklerini sanıyorlar. Devrimci katilliği ve diğer özellikleri ile bu çete tarihe kalın harfler ile yazılmıştır.

 

Tarih her şeyi önünüze atmıştır.

 

Devrimci katili olduğunuz artık yere göğe yazılmıştır.

 

Sıradan bir insan erdemin den ve ahlakından uzak bu adamları Türkiye devrimci hareketine havale ediyorum.

 

 

Yazdıkları zırvalara yanıt vermeyi zül olarak görüyorum. Çünkü yazdıkları çizdikleri kendilerinin bu coğrafyadaki varlıkları kahpeliktir.

 

 

Monte ettiğimiz tenekenin gürültüsü şıngırtısı heryerden duyuluyor.

 

 

Kitap fuarına gidiyorum .

Bir sonraki yazımın başlığı

 

 

Ben tenekeci bir  ananın oğluyum.

 

Tenekecileri anlatacağım.  

 

Bu soytarıları bundan sonra benim için iyi bir mizah malzemesidir.