Şuanda 107 konuk çevrimiçi
BugünBugün593
DünDün1361
Bu haftaBu hafta1954
Bu ayBu ay43069
ToplamToplam10253411
mihrac ural adlı devrimcilerin katiline el koyun PDF Yazdır e-Posta
Hasan Balcı tarafından yazıldı   
Cuma, 04 Aralık 2009 22:18


Önce öldürür, sonra şehit ilan eder.

 

Ardımdan gelmeniz güzel bir şey  Mihrac ural’ın Kemalist fikirlere sahip olduğunu bundan tam bir yıl önce yazmıştım. Mehmet yavuz’un beş para etmez para gözün biri olduğunu da aşağı yukarı altı yedi ay önce yazmıştım. Üstelik belgeleri ile. Orada hepinizi de ayrıca uyarmıştım. Sakın bu tüccarın eline Nebil rahumayı bırakmayın diye.

   

 

Şantajcı ve devrimcilerin katili Mihrac ural, elinde benimle ilgili bir dosya bulunduruyormuş. Devletin elinde olduğunu biliyordum. Muhabaratın benim hakkımda dosya tuttuğunu da mihrac ural kendi ağzı ile itiraf etmiştir. Devrimcilerin katili Mihrac ural’ın Suriye ordusunda bir acilci ile ilgili elimdeki fotoyu yayınlamayacağım. Ancak bunu kendisine gönderdim. O kendisi bunu yayımlasın.

 

 

Devrimcilerin katili Mihrac ural benim apo ile ilgili görüşlerim konusunda eleştiriyor. Ben apocu  değilmişim Apocu olmadığım için de apo düşmanıymışım falan filan, İşin doğrusu şudur. Ben ömrümde hiçbir zaman şucu bucu olmadım.  Ben marksın dininden marksın sosyolojisi peşinden koşan gariban sıradan bir devrimciyim. İşçi sınıfının iktidarı ezberimden hiç vazgeçmedim.

 

Kürt sorunu benim için sınıfsal bir meseledir sorun değildir. Kürt sorunu egemenler için bir sorundur.  Çözümü gayet basıttir: Devrim. Allahın belası yarı feodal yarı çarpık kapitalist bir kürt devletinin “rampasının “ bu coğrafyada kurulmasına şiddetle karşıyım. Kürt  ve Türkiyeli sosyalistlerin birlikte mücadelesi sonucunda halkların kendi kaderlerini tayin hakkı ilkesine “burjuva belirleme olmasına rağmen” sosyalist Kürdistan sosyalist türkiyeden yanayım.  Yani bu coğrafyara devrimi üretemediğimizde kürt ve Türkiyeli halklar için özgürlük,bağımsızlık hayaldır. Geride kalan Apo ,pkk teferrauttır.

 

Türkiye cumhuriyeti devletinin sömürgesi Türkiye kürdistanının  ve kürt halkının kurtuluşu sosyalizmdir.

 

Bunun dışında palyatif,liberal hiçbir çözümün içinde olmadım mücadele etmedim. Zaman zamanda Kürdistan dağlarında ölen  Emekçilerin cocukları Mehmetlerin cenazelerine katıldım.

 

Kürdistandaki silahlar reformizme hizmet etmiştir. İsimli başlıklı yazımı isteyen arkadaşlar internet sitemden arşivden okuyabilirler. Apo ve benzeri adamlara ömrü hayatımda hiçbir zaman yalakalık etmedim. Apo bizim devrim düşümüzde figür bile olmayı hayal edemez. Mihrac ural ise bizim devrim düşümüze düşmandır. Sosyalizm kapitalizmin ters yüzüdür diyen kendisidir.

 

Etnik milliyetçileğe dayalı Türkçülük ne ise Kürtçülükte aynı şeydir. Bunların aksi senin elinde ne varsa imralıya bir mektup yaz beni öcalan’a pardon sayın öcalana şikayet et. Bunun için seni dinlermi bilmem çünkü bir iki gün içinde senin Kürtler ilgili dosyanda ardından gelecek. Gelgelelim ayrıca kürtlerle dostluk sanamı düştü. ikamet ettiğiniz suriye devleti ve hezmetin de oldun suriye el muhabaratı suriye kürtlerinin canını okumuyormu ? buna karşın bir tek satırlık yazın cümlen varmı ?  ben cevap vereyim yok.

 

 

 

 Biz burada yazı yazan arkadaşla ile Apo ve yabaşka şey için ittifak etmiş görüş birliği oluşturmuş ideolojik olarak homojenleşmiş insan topluluğu değiliz. Bizi bura yan yana getiren şey türkiye sosyalist hareketinin önemli parçalarından olan THKP-C acilciler hareketinin ne hale kimer tarafından getirldiği ve devrimcilerin katilinin teşhiridir. Bu yüzden herhangi idelojik bir meselede bir ortaklık arayışımız , çabamız olmadı.

 

Devrimcilerin katili mihrac ural kafa karıştırmaktadır. Karıştıracak çünkü ortada konuşulanlara kendisine sorulan hiçbir şeye cevap vermiyor. Veremezde. Ali çakmaklı konusunu nasıl  itiraf ettiklerini hepbirlikte gördük,

 

Mihrac ural bir çok adama yazı yazdırıyor. Bir çok insana da adeta yalvarıyor. İnternet sitesinde yazı yazan insanlara bir bakın. Yener orkunoğlu oradan çekilmiştir, N.Ç. ve diğer arkadaşlar da oradan çekilmişlerdir. Neden acaba ?

 

Devrimcilerin katili mihrac uralın avanelerinden Kimileri devrimci katilliğini temize çıkarmaya çabalarken kimileride onun mal mülk zenginliklerini temizlemeye meşrulaştırma gayreti içinde. Biz kimin neyi var neyi yok ile ilgili değiliz. Mihrac ural isimli devrimcilerin katilinin üzerinde oturduğu mülk servet lokantada bulaşıkçılık yapılarak edinilmiş bir servet değildir.  O mal mülk kendine acilciyim diyen ve bu uğurda bedel ödemiş bütün insanların ortak mülküdür. Onu aklamaya çalışanlar bunu görmezden gelemezler.

 

Acilciler üzerinden yazı yazarken acilcilerin tarihine ve isimine saygızlık etmemek lazım. Mihrac ural isimli  devrimcilerin katiline söyleyeceklerinizi  onun isimi üzerinden söyleyin. Örneğin bir arkadaşımız acilciler kumarhanesi diye yazmıştı. Bu yanlıştır. Mihrac ural kerhanesi ve kumarhanesi doğru bir deyimdir.

 

Örgüt arşive denilen şey ortada kim isterse kullanıyor. Ha bire belge yayımlanıyor. Şantaj mektupları banka koçanları. Görülüyorki örgüt disiplinininden ve anlayışından kopalı epeyce zaman olmuş. Örgütlerin içinde bir disiplin vardır. Örgütsel dökümantasyon öyle her önüne gelene verilebilecek belge değildir. İşte ben bu yüzden bunlara çete dedim.Acilciler çetesi dersem benim devletten farkım kalmaz. Bu yüzden mihrac ural çetesi diyorum.

 

Ömer gazel aklı başında bir adamdır diye yazmıştım . Öyledir.

 

Yazısının bir bölümünde önemli bir çağırıda bulunuyor. Tarihsel olarak bunları konuşalım diyor yöntemde öneriyor.

 

Ben mihracın yerinde olsam bu çağırıya kulak verirdim cümlesini kurduktan sonra mihrac caseretlendi haydı gelin diyor.

 

Zannediyorki kendisine kurulan mahkemeden aklanıp gidecek . onlarca devrimciyi katlet sonra ellerini kollarını salla git.

 

Eeee ne oldu.

 

Biz anlaştık tarih komisyonu zart zurt.

 

 

Cesaretli olun..

 Ayrı varlık zibidiliği isimli internet sayfasında Arap Aleviciliği yapan “alevi yalakalağı” devrimcilerin katili mihrac ural. Bir başka çağırısını da yineliyor. Devrim şehitleri haftası etkinlikleri. 

 

Etkinlik güzel, çağırısıda güzel, etkinliğin kendisi bir kere soylu bir eylem. Ancak bu eylemi etkinliği düzenleyen kim mihrac ural . Peki mihraç ural kim . bu resimlerini oraya koyduğu yiğitleri kalleşçe katleden devrimci katili. Peki kaç yıldır bu etkinliği düzenliyor. Geçen sene ve bu sene. Peki otuz senedir neredesin. Cevabını verelim.

 

Engin Erkiner, İbrahim yalçın vurmaya başlayınca bu devrimci katili devrim şehitlerine sarılmıştır. Antakyada bir arkadaşım söylemişti. O afişte kendi öldürdüğü devrimcilerin isimlerinden bazılarını koymamışlar diye.

 

Geçen sene benimde katıldığım devrim şehitleri haftası etkinliklerinde. Mezarlıkta suham över ve nebil rahuma mezarlarına gidildi. Nebil rahuma mezarının açılışı “temsili mezar” yapıldı. Ancak ilginçtir ki Nebil rahumanın resmi afişlere konulmamıştı.

 

Dostlar bende bu afiş ve etkinliklerin afiş ve resimleri video kayıtları vardır. Ben iyi bir arşivciyim.

 

 

 

Mihrac ural birgün mutlaka işlediği cinayetlerden ötürü hesap vermelidir. Verecektir

 

Onun yanındakilere sesleniyorum. Pisliğe bulaşmamışlara Namuslu insanlara devrimcilere bedel ödemişlere acilcilere sesleniyorum. Mihrac urala el koyun. Bu görev tarihsel olarak önünüzdedir ve borcunuzdur. Türkiye devrimci hareketinin sizlere saygı duymasını istiyorsanız. bu sürece el koyun

 

 

Devrimcilerin katili Mihrac uralın elindeki mal,mülke banka ehasplarına yurt dışı banka hesaplarına el koyun.Devrimcilerin katili mihracın elindeki türkiye devrimci hareketinin ortak mülkü olan tarihsel arşive el koyun.

 

İnternet sayfalarında isimsiz yazan arkadaşlara sesleniyorum : İsimsiz yazı göndermeyin. Aksi takdirde devrimcilerin katili mihraçtan bir farkımız kalmaz. cesur olun cesaretli olun.

Son Güncelleme: Pazartesi, 26 Kasım 2012 19:39