Şuanda 193 konuk çevrimiçi
BugünBugün950
DünDün2294
Bu haftaBu hafta6922
Bu ayBu ay40659
ToplamToplam10157214
mihrac ural ile muhabarat; uzak durun! PDF Yazdır e-Posta
Engin Erkiner tarafından yazıldı   
Pazar, 28 Mart 2010 11:26


Daha önce yazmıştım, yeniden yazıyorum: Bu ülkenin devrimci hareketine, sosyalist hareketine sızmaya çalışan Muhabarat örgütlenmesini deşifre etmeye devam edeceğiz.

Suriye gizli servisi Muhabarat, THKP-C (Acilciler) adını Mihrac Ural vasıtasıyla kullanarak ülkede örgütlenmeye çalışıyor. Bu amaçla değişik kişilerle ilişki kuruluyor. Bunu deşifre ettik ve etmeyi de sürdüreceğiz.

Acilciler devrimci bir örgüttür ve 22 yıl öncesinde de tarihe karışmıştır. Bu örgütün adı, gizli bir servisin örgütlenmesi için kullanılamaz, kullandırtmayacağız.

Mihrac Ural “bizi ihbar ediyorlar” diye bağırıp çağırıyor.

İhbar etmek, deşifre etmekse, buna bundan sonra da devam edeceğiz.

Muhabarat’ı korumak Mihrac Ural’ın işidir, bizim işimiz değildir.

Acilciler adı Muhabarat’ın ve Mihrac Ural’ın pis amaçları için kullanılmıyor olsaydı, MİT-Muhabarat mücadelesi de bizi hiç ilgilendirmezdi.

MİT açısından Mihrac Ural verimli bir haber kaynağıdır. Kendisini ziyarete gelenleri, hatta mesaj gönderenleri sadece mesajlarıyla değil fotoğraflarıyla da yayınlıyor. Yetmiyor, taraftarları olduğunu göstermek için “Acilciler listesi” yayınlıyor.

Sonra bu listeyi hemen yayından kaldırıyor ve aynı listeyi biz yayınlayınca da “kızıyor” garibim…

Mihrac Ural; sen biraz salak mısın yoksa herkesi öyle mi sanıyorsun!

Bir yazı, internette bir kez yayınlandı mı, yayından kaldırılsa ya da silinse bile, gerçekte ortadan kalkmaz. Sadece görünürde ortadan kalkar. İsteyen o yazıyı internetin dehlizlerinde yeniden bulabilir.

Mihrac Ural’ın kiminle ilişkisi var ve kim nerede ne yapıyor, hepsi biliniyor. Bunları bilmek için özel zahmete gerek yok, zaten kendisi yayınlıyor.

Bizim yaptığımız ise, öncelikle bu hainin geçmişteki ihbarlarını, devrimci öldürmelerini, hırsızlıklarını ortaya çıkarmak ve ensesinden tutup teşhir etmektir.

İrfan Ural, Mihrac Ural tarafından hangi işlerle görevlendirilmiş, bilmiyoruz. Bizim onunla hesabımız başkadır…

Ona soruyoruz: Samandağ Ziraat Bankası soygunundan aldığınız parayı ne yaptınız?

Bu paranın büyük bölümünü aranızda bölüştüğünüzü biliyoruz.

Kim kaç para aldı, söyle de bizi de araştırma zahmetinden kurtarıver…

Haydar Kılıç, son yazısında, Mihrac Ural’ın ülkeyle yaptığı haberleşmenin sürekli denetim altında olduğunu örnekleriyle açıkladı. Daha önce İbrahim Yalçın da başka örneklerle aynı konuya dikkat çekmişti. Mihrac Ural kime ne yazıyor, telefonda ne görüşüyor, internet vasıtasıyla ne yapıyor… Hepsi biliniyor.

Denilebilir ki, sizinkiler de biliniyor…

Bilinsin! Bizim çekincemiz yok… Gizli servis örgütlenmesi yapmıyoruz ve zaten haberleşerek aldığımız bilgileri de bu sitede herkesin bilgisine sunuyoruz.

Bundan sonra da devam edeceğiz…

Mihrac Ural’ın sayısı iyice azalmış olan taraftarlarına yeniden sesleniyorum: bu kişiden uzak durun… Muhabarat’tan uzak durun…