Şuanda 125 konuk çevrimiçi
BugünBugün580
DünDün2294
Bu haftaBu hafta6552
Bu ayBu ay40289
ToplamToplam10156844
tosun(cuk)lar - mihrac-zeki Bayterin'ler PDF Yazdır e-Posta
İbrahim Yalçın tarafından yazıldı   
Pazartesi, 19 Nisan 2010 06:16


Çok rahatsız ( !) olmuşlar. İnsan,kendi yazısından rahatsız olur mu ? İnsan olan olmaz elbette.

 

İnsani özelliklerinizi kaybetmış, ahlaki değerlerinizi yitirmiş ve üstlenmiş göründügünüz ve fakat aslında hiç üstlenmediginiz ve yıllar yılı yalanla beslenmeye çalışmışsanız eğer, bir önceki söylediklerinize, yada yazdıklarınıza sahip çıkamazsınız. Rahatsız olur, hatırlatana küfreder ve sahte pehlivanlar gibi boşluga yumruk sallarsınız.

 

Mihrac Ural ile Zeki bayterin adlı tosun(cuk)ların yazışmalarını yayınladım.

 

Zeki bayterin adlı zatın, bana yazdıgı ve benım kendisine verdigim e-post ları yayınladım.

 

Zeki ve Mihrac arasında geçen ve Ali Çakmaklı yoldaş’ın kemiklerini sızlatan ibretlik şamatayı yayınladım.

 

Çok bozulmuşlar( !) sinirlenmişler, sanırım  bayagı da korkmuşlar. Ne için korktuklarını anlıyorum.

 

Kusura bakmasınlar ama ‘’betona sıçarken’’bunları düşünmeleri gerekirdi. Şimdi kapatmaya çalışıyorlar ve sevgili Haydar Kılıç’ın  güzel benzetmesiyle  Betonu cıymalıyorlar’. Eeee, olmuyor tabi,pisliklerini kapatmak isterken etrafa daha çok pislik saçıyorlar.

 

Yazının çıktıgı gün, Z.bayterin bir cevap( !) yazdı. Kekeledi durdu. Bu cevap Mihrac Ural’ın hoşuna gitmemiş olacakki, Zeki Bayterin adına kendisi yazdı. Ne oldu ?  Ne olacak, Mihrac Ural, Mihrac BAYTERİN oldu. Daha önce de başka kılıga girmişti. Huylu huyundan vazgeçer mi ? Geçmiyor, geçemez ki. Yuları kaptırdı( !) bir kere. Yuları elimizde artık. Nereye çekersek oraya gelecek…

 

Bu tosuncuklara tek bir sözüm var.

 

Daha fazla rezil-rüsva olmayın, ‘’ karanlık adam’’ adlı yazıyı kim yazdı ? CEVAP VERİN.

 

Mihrac BAYTERİN bu sorunun muhatabıdır. Yazdı mı ? yazmadı mı ?

 

Ben yazmadım( !) mı ? diyor. Kabul.. Kim yazdı peki ?

 

Sahi kim yazdı ?

 

Mihrac BAYTERİN’e bir soru daha..

 

Aşagıda,CEPHE dergisinde yayınlanan bu yazıyı KİM YAZDI ?

 

 

"KÜÇÜK-BURJUVALAR KOMÜNİSTLERİ DE ÖLDÜRÜR 
...bütün sorun kin-intikam gibi feodal,asagılık duyguların esiri olmakta yatıyordu. Nebil yoldaşıda bu aşagılık şeylere kurban ettiler. Sol-pasifist askeri kafalılar,yoldaşı,öldürülen bir mit polisine karşılık misilleme olarak katlettiler. Öldürülen polisin karşılıgına kendi liderlerini öldürecek kadar soysuzlaşmış, gerici yöntemleri kullanabilmiş, mafiavari çalısmaya sarılmış küçük-burjuva tayfa. Kendi arkadaşlarını dahi yoldaşın ölümüne ikna edememiştir."
(Mihrac Ural)

Cephe - 81 Aralik - 82 Ocak sayi 4-5 sayfa: 13

 

Soytarılıgın lüzumu yok. CEVAP VERİN kim yazdı bu yazıyı…

 Bu belgeler ortada dururken, şimdi kalkmış ve Ali Çakmaklı için ‘’ onu ne çok severdim, ziyaretlerime gelirdi, vs ‘’ diye utanmadan ve herkesin gözünün içine baka baka YALAN söyleyen bir adam( !) a ne denir ? Cevap okuyucuya ait. Cevap ACİLCİLER’e ait…

Henüz bitmedi…

Gelelim öbür tarafa,

 

Kimden:

ulaş ulaş ( Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir

 

Bu göndereni tanımıyor olabilirsiniz.Güvenli olarak işaretle|Gereksiz olarak işaretle

Gönderme tarihi:

06 Haziran 2009 Cumartesi 20:04:02

Kime:

Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir

 

Merhaba ibrahim bey
ben ali çakmaklının bir yakını olarak bu son zamanda yazılanları takip ediyorum ve aşşağılık kişiliksiz bir adamın kendini aklama ve türkiyede yeni bir yapılanma çırpınışlarını şiddetle kınıyorum.
ne kadar ali çakmaklıyı ben öldürtmedim desede bir yerde kendini ele veriyor hocayı öldüren kurşunları cemal ayhan ve ekibi sıkmıştır yani kocavezir çetesi bu kadar açık ve net yıllardır sustuk artık konuşturmasınlar bizi çünkü siyasi açıdan bunları yargılayacak bir durum yok ortada kan davasına dönüştürmekte bize yakışmaz.
bir taraftan pazardaki arkadaşlar bize sebze meyve gönderiyordu diyerek dalga geçen şerefsiz diğer taraftan karısına ve kendisine sonsuz saygı duyduğum cemal ayhan diye bahsediyor bu ne yaman çelişki.
kimdir ce…. ayhan kimdir karısı
ce.. ayhan bit pazarında zamanında örgüt adına para toplayan tokatçılık yapan ali hocayı öldürüp yanındaki bir valiz örgütün parasını alıp mihraçla paylaşan şerefsizin tekidir oğlu yakın zamanda kendi akrabaları tarafından öldürülmüş hapçı piskopatın tekidir kardeşi ay.. ayhan tokatçılık yaparak lokanta sahibi olmuş gay bar açmış şimdilerin bitik ama çırpınışta olan oğlancı bir kocavezir serserisidir
mihraç uralın saygıyla andığı ce… ayhanın karısı ise o…… tekidir kocavezirde bir çok kişinin altına y….. bir fahişedir
konuşmaya kalırsa çok konuşurum haaaaaa şunuda unutmamak lazım
bizim içimizde yokmu var ali hocanın kardeşi c….. çakmaklı çokmu şerefli  bir insan oda değil :) ali hocanın katledilmesine en çok

sevinenlerden biriside odur mihraç gibi hocanın ölümü onunda önünü açmıştır
tarih bu şerefsizlerden utanç duyuyor

Yukarda, ‘’ulaş ulaş sahte isimle bana e-post atan ve insanlar hakkında, onların eşleri hakkında olmadık aşagılık şeyler yazan bu pislik adam kim ?

Bu pislik adamlar, birbirleriyle yazışırken bunu itiraf etmiyorlar mı ? Zeki URAL yada Mihrac BAYTERİN adlı iki tosun(cuk)

Simdi kalkmışlar, en aşagılık bir biçimde hakaret ettkleri insanlar için ‘’ bacımız’’ diye YALAN söyleyerek kuyruk sallamıyorlar mı ?

Burada bir itiraf’ta bulunmalıyım.

Bu e-post bana geldiği zaman, önce isviçre’den AYHAN KARMIŞ arkadaşa gönderdim. Sordum, Bu adamı tanıyormusun dedim.  E-post’da bahsedilen( hakaret edilen kişileri tanımıyordum) Ayhan’dan bu nedenle bilgi istedim. Aynı şekilde fransa’daki Adanalı arkadaşlardan’da bilği aldım.

Aynı e-post’u Türkiye’den bir arkadaşa da yolladım, rica ettim bu e-postu bana yollayan kişiyi bulmasını istedim. Iki gün sonra da kim oldugunu ortaya çıkarttık.

Bu kişi Zeki BAYTERİN ve Oğlu idi.

Bir itiraf’( !) ta bulunuyorum.

Ben bu e-post’u Ayhan KARMIŞ’a gönderdiğim zaman, bizde oluşan kuşkular, bu işi  ÖMER ÖDEMİŞ’in yaptıgı  yönünde oluşmuştu.

C. Ayhan ile Ayhan KARMIŞ konuştular, Ayrıca, ben de, bizzat C.AYHAN ile uzun uzun konuştum ve bu kanaatte oldugumu, kuşkularımızı ve Ömer Ödemişin bunu yapmış olabilecegını söyledim.

Bir kaç gün sonra İstanbul, Mersin ve Adana’dan gelen haberlerle olay çözüldü ve bu pisligi yapan kişinin, mihrac Ural ‘ın dede korkut’ u ZEKİ adlı bir serseri oldugu anlaşıldı.

Bizlere ahlak dersi( !) vermeye kalkan bu soysuzların, Türkiyeli devrimcileri kandırmak için her türlü hokkanazlıgı yapmaktan çekinmediklerini belgelemek için, ben, bu yazışmaları buraya aktarmak zorunda kaldım.

Kol kola girmişler (!) birbirlerini aklamaya çalışıyor ve yazdıkları kendi yazılarını İNKAR EDİYORLAR.

 

Neymiş efendim, biz, antakya’lıyı antakyalı’ya, adanalı’yı da adanalı’ya kırdırmak istiyormuşuz( !) hastirin lan denmezde ne denir ? bunlara…

Bozacının şahidi şıracı…bunlarınki o hesap.

Mihrac BAYTERİN n’apmış( !) M.Burgaz ile telefonda konuşmuş. Hadi bakalım ne konuşmuş ? ne demişmiş de ne cevap almış. Anlatın da bizde bilelim. Hadi bakalım. Sakın ha bu tel konuşması da E. Ulaşan ile konuşulmuş  olan tel’e benzemesin.

 

Dikkat edin ve baltayı bir kez daha taşa vurmayın olur mu ?

 

Acilciler adını kirlettiginiz ve gerçek kimliginizi açıkca söylemediginiz müddetce peşinizdeyiz haberiniz olsun.

 

Yoldaşlarımızın kanlarıyla yazılı bu tarihle hiçbir ilgisi olmayanların, İlker’lerden Hasan Basri’lerden Yüksel Eriş’lerden ve Ömür Karamollaogulları’ndan, Ali’lerden Nebil’lerden Ayhan’lardan ve daha yüzlerce yoldaşdan devralınan bu bayragı kirletmenize müsade etmeyecegız.

 

Acilciler tarihini kirletmeye devam ettiginiz sürece peşinizde olacagız. Haberiniz olsun.

Bu tarihi ; Sarhoşlara, komisyonculara,örgüt hırsızlarına,tacızcilere ve bir muhaberat soytarısına kirletmeyecegiz.

Acilciler tarihi, Beylerderesi’nde, Trabzon’da Ankara’da İstanbul’da kayseri’de Adana’da Mersin’de  Kars’da, Ege’de yazıldı.

Acilciler tarihi, Zindanlarda yazıldı, sagmalcılar’da, MAMAK’ta, Sultanahnet’te, Selimiye’de, Hastal’da yazıldı.

Şunu o ufacık kafanıza iyice sokacaksınız.

Acilciler tarihi’ni, Muhaberat’ın veletleri degil, Acilci militanlar yazacaktır.

Son Güncelleme: Pazartesi, 19 Nisan 2010 06:38